Sabahleyin böyle bir soru sormak istedim :)
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadından dayak yiyen erkek?
Karısının dövüş sanatlarında usta olduğunu gösteren bir tekniği varsa ancak o zaman polise haber veririm.
Bende girersem box antremanları yapan biri olarak ortaya büyük kavga çıkar.
Ama Adam sap gibi duruyor karısı da dövüyorsa. E eşşek deği ya yemesin derim yoluma giderim...
#Just
Bir kere gece yarısı kavga eden bir cift gördüm. Kadın yerdeydi. Durup indim. Mudahale etmeye çalıştım mecburen. Ikisi de sarhoştu.. Birbirini suçluyordu. Neyse durdular polisi aradım. Yakında ekio varmış geldiler. Allah yardımcınız olsun deyip uzaklaştım:)
Cevap
15Cevap
Ederim kadın neyse erkekte odur fark yok hiçbi zaman
Çok tatlısın :D
Sağolasın
Geçen ramazan ayında tam akşam ezanı okundu ve biiz orucumuzu açmaya başladıktan sonra dışarda bir bağrışma sesini duyduk kadıın yardıım ediin diye bağırıyordu ve 8 aylık hamile karnı kurnunda adam saçından tutup yerdenn sürüklüyordu ben annem babam baba koş dedim üçümüz terlik ayakkabı giymeden yardımına koştuk bütğn komşular pencereden bakıyor kapışarının önüne çıkıp seyrediiyordu koca mahallede ben annem ve babam kadın sokak ortasıında. Bayıldı ağzı burnu kan içinde evimize aldık yardım ettik yine. Olsa. Yine yaparım ama o insanlar gözümün önündenn gitmiyor
Ben kadın anladım erkek miş :Dd ama yinede ederiz
Ederdim tabi ki de kimse kimseye şiddet uygulayamaz kadın erkek farketmez herkes eşit
Müdahale etmem çünkü bir erkeğin fiziki gücü kadına yeter aslında, yani durdurmak istese durdurabilir. Orada bir orantısız güç olacağını sanmıyorum, hiç görmedim. Adam dayak yemek için duruyorsa vardır bir bildikleri derim.
Ederdim tabi ki kadının elinden almaya çalışırdım. Benım için kadın veya erkek farketmıyor. Kimseyi o durumda bırakamam
yardım etmem bir erkeğin gücü kendisini korumaya yeter..
kadının ellerini tutsa yeter nasıl vurcak daha kıpırdatamaz bile dösldösl
engelli biriyse müdahale ederim ama..
Belki kadın 100 kilo erkek 70 kilo?
Acik konusayim. Mudahale etmem. Tam tersi olsa ederim.
Bu biraz haksızlık değil mi ama?
Benim adaletim böyle. Kadın ve erkek bazi konularda eşit olabildigi gibi bazi konularda da degil bence. Bu dayak yeme mevzusunda fiziki olarak erkegin daha ustun oldugunu dusundum istese durdurabilir. O yuzden karismamin anlami yok.
Yok ya kavga edenlerden çok ayıranlar dayak yediği için hiç bulaşma boşver dkfkkfkf
Kim olursa olsun ederim sıkıyorsa sıkıntı çıkarsınlar
Evet müdahale ederim. Canlıya şiddete hayır. Şiddetin yönü ve uygulayanı bunu değiştirmez.
Herkes eşittir gözümde başıma bela almam ama polisi arardım.
Kadın dayak yerse girerimde erkek olunca girmem, kadının çirkefi kötü olur
iki tane tokat atsın karısına atamıyorsa maldır dayak yesin
Bı kadın deli değilse eğer özellikle de sokak ortasında kocasına vurmaz. Bişey yapmış ki dövüyor. Kimseye de bişey demek düşmez
bir erkeğin kendisini savunabileceğimi düşündüğümden , hayır..
Müdahale ederim tabi.
Anında müdahele ederim.
Etmem hep hep kadınlarmı şiddet görecek umrumda bile olmaz arkamı döner giderim
Bu çok acımasızca o erkeğin bir suçu yok.
İnan erkeklerden o kadar çektiki bizim ülkemizde ki kadınlar hepsi toptan şişlense umrumda olmaz
Sen zalim bir insansın.
Değilim erkekler hakediyolar
Kadir şeker olayından sonra şu saatten sonra kimse kimseye yardım etmez bence
Ederdim, bi durur eline sağlık der yoluma bakardım.
Ederdim bunun kadını erkeği yok
Hep kadınlar mi siddet görecek.
ederim şiddetin cinsiyeti yok
Yok, araya gitmek istemem
Sofra bulunca çöm kavga görünce kaç demisler😄
Ay gülmekten müdahale de edemem ki😀😀
Etmem malum kadir Şeker olayı 🙁
ahahahahhaa :D
Şiddetin cinsiyeti yoktur orası ayrı bir şey kadın ya da erkek her türlüsüne karşıyım
Bu arada komik olan ne
artık müdahale etmem
polisi ararım
kadın erkek fark etmez yardım ederdim
Erkege siddete hayır 😂
Şimdi ben karışsam beni de döver
Polisi ararım bulaşmam
Özür diliyerek o adamı çıktığı yere sokarim
Kadın erkeğe şiddet uyguluyorsada o adamı kurtarirdim
Kadına el kaldirmam
Hayır
Kimseye etmem