Eşim ne zaman yemek yapsam eve tok geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım, hata bende mi?

Eşim ne zaman yemek yapsam tok geliyordu. Ben de hâliyle aç geleceğini söylemeden yemek yapmamaya başladım. Her akşam soruyorum bugün mesela sordum dedi ki sadece salata yap ton balıklı doyurucu olsun. Dedim yemek de yapayım o zaman sade salata mı yenir. Dedi ki yok sadece salata yicem bugün güzel gidiyor ton balığıyla. Bayağı özenli güzel restoran salatası yaptım. Gelirken kumru almış. Getirdi yalandan salatanın tadına baktı oha baya güzel olmuş dedi kumrusunu yedi salatayı bıraktı dalga geçer gibi. Ses etmedim ben de yemeğimi yedim. Dedim ki her gün böyle hazır mı yicez ev yemeğini özledim artık dedim. Gülerek valla ben de ama yapmıyosun ki dedi. Aklımla alay ediyor sanki aşırı sinirim bozuk sinirden uyuyamadım ne zaman yemek yapsam tok geliyor ertesi gün de çöpe gidiyor çünkü asla dünden kalma yemek yemez beyefendi. Ne diyorsunuz bu duruma a dostlar çıldırmayayım mı ben?
Eşim ne zaman yemek yapsam eve tok geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım, hata bende mi?