Kötüye bir şey olmuyor merak etme. 😂 Hem ben yaşlanınca hacca gider günah çıkarır gelirim. Allahı da kafaya alırım merak etme. Para bol bende. Bi hac, bi umre. Tertemiz çıkar gelirim. 😂
Herkes kendi kalitesine göre yaşar demek ki bir taştan farkın yok kalibresiz hayatında mutluluklar dicem de böyle iğrenç bir hayat ne mutluluk getirir ne huzur bb
Madem öyle git fakir bir işçi ile evlen. Bana masal okumayın burada. Kadınların çoğu para pul düşkünü. Ben de paramla satın alıyom onları, elde ediyom. Biraz suçu kendinizde arayın.
Etrafında çok kız vardi ve halada var neyse üzüldüm ama vardır Allah'ın bir bildiği zaten bende varlıklı bir ailenin çocuğuyum Allah'a şükür genç kızlığım da bile hep altın takılar alıp taktirdilar kimsenin parasında pulunda gözüm olmadı onun mesleki olarak gelecek görmüyorum ama yinede sevdim ama olmadı bende kariyerim de ilerlerim diyerek aşka kustum ama umudumu yetirmedim.
Peki niye etrafında çok kız olan birini tercih ettin, yalnız takılan insanlar varken? Bence sen popüleriteye takılıyorsun. Bu şekilde çok aldatırlar seni. Daha güzel olan daima kazanır.
Iı şey aslında isterse hiç taninmasin bu bejim işime gelir neyse ayrıntı vermeyeyim olan oldu tercih meselesi tabi eğitimli kültürlü biriyim mal mülk desen baya var ama işte Allah bilir neyse bb
İşte mal mülkün yanına bir de güzellik koycan. Demek ki o aşırı güzel olan kadınları tercih etmiş. Sonuçta bir ömür geçirecek. Eşinin aşırı güzel olmasını istemesi en doğal hakkı.
Bence kadınlar kendi kaşınıyor. Mutlu olmak istiyorsanız gidin denginizi bulun. Yüksekten uçmayın. Yoksa aldatılır durursunuz. Piyasada daima sizden güzelleri olacak, buna engel olamazsınız. Kendi düşen ağlamaz. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kalk kendin yap
O yapacak.
Ya abi sen geçen ahirette huriler olacak diye sevinen adam değil misin hani intikamı öyle alacaktın 😂
Yanlışın var.
Soru çok trol ama karışık yapmayana kocalık yapma emin ol eğer trol değilsen başkasına hizmet ediyor o kadın (kadını koruyanlarda ayrı sakataq)
Yaşadığını yasatmadan nefesini almadan rabbim iğrenç pisliksiniz gercekten
Kötüye bir şey olmuyor merak etme. 😂 Hem ben yaşlanınca hacca gider günah çıkarır gelirim. Allahı da kafaya alırım merak etme. Para bol bende. Bi hac, bi umre. Tertemiz çıkar gelirim. 😂
Mülk Allah'ın çok guvendigin para bir bakarsın bitiverir
Bitmez. Mümkün değil. Ben parayı faize yatırdım. Aylık 500 bin getirisi var.
Herkes kendi kalitesine göre yaşar demek ki bir taştan farkın yok kalibresiz hayatında mutluluklar dicem de böyle iğrenç bir hayat ne mutluluk getirir ne huzur bb
Bana huzur getiriyor. Param sayesinde her türlü kadını eve atıyom. İstediğimi alıyom. Çok keyifli. 😂
Kalitesizler kalitesizlerle ama benim gibiler senin suratina bile bakmaz her zaman parlak zihniyetliler sana yar olacak o da bir gece
Patlak
Ben çok güzel olan kadınlarla takılıyom zaten seni napiyim. Kadın dediğin güzel ve paralı olacak. Davul bile dengi dengine.
Aynn öyle davul bile dengi dengine bb
Haysitsizler ve kalitesizler aynı kefede olur sen de buna layıksın bizler birer elmas sizin gibiler ise kadavra
Madem öyle git fakir bir işçi ile evlen. Bana masal okumayın burada. Kadınların çoğu para pul düşkünü. Ben de paramla satın alıyom onları, elde ediyom. Biraz suçu kendinizde arayın.
İnan bana onu sevdigimde ne parasjna baktım ne mülkünü ama olmayınca olmadı ben çoktan hazırdım onu hayatimda baş taçi etmeyi nasip degilmiş
Neden olmadı peki sevgi varsa?
Etrafında çok kız vardi ve halada var neyse üzüldüm ama vardır Allah'ın bir bildiği zaten bende varlıklı bir ailenin çocuğuyum Allah'a şükür genç kızlığım da bile hep altın takılar alıp taktirdilar kimsenin parasında pulunda gözüm olmadı onun mesleki olarak gelecek görmüyorum ama yinede sevdim ama olmadı bende kariyerim de ilerlerim diyerek aşka kustum ama umudumu yetirmedim.
Peki niye etrafında çok kız olan birini tercih ettin, yalnız takılan insanlar varken? Bence sen popüleriteye takılıyorsun. Bu şekilde çok aldatırlar seni. Daha güzel olan daima kazanır.
Iı şey aslında isterse hiç taninmasin bu bejim işime gelir neyse ayrıntı vermeyeyim olan oldu tercih meselesi tabi eğitimli kültürlü biriyim mal mülk desen baya var ama işte Allah bilir neyse bb
Çirkin olduğumda sayılmaz aslında ama işte güzellik göreceli bir şey kalbim biraz hüzünlü...
Etraf çok kötü
İşte mal mülkün yanına bir de güzellik koycan. Demek ki o aşırı güzel olan kadınları tercih etmiş. Sonuçta bir ömür geçirecek. Eşinin aşırı güzel olmasını istemesi en doğal hakkı.
Aslında mülk ailemin de bakalım dış görünüş değişir ki paraya köy her türlü güzel olursun
Bence kadınlar kendi kaşınıyor. Mutlu olmak istiyorsanız gidin denginizi bulun. Yüksekten uçmayın. Yoksa aldatılır durursunuz. Piyasada daima sizden güzelleri olacak, buna engel olamazsınız. Kendi düşen ağlamaz. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmaz.
😔 evet öyle
neden evlendin
Sevdim evlendim.
neden yapmıyor
Beceremiyor. Sadece yemeyi biiyor.
o zaman hizmetçi bul
Hayır kuma getircem. Hem yatakta 2 karı güzel olur.
kabul ediyor sa yap
least obvious troll question
He he
Ayrılmayı dene knk
Hayır ayrılmam. Çok seviyorum fakat aldatmak da istiyorum. Tek kadın yetmiyor. Param bol.
Sorunlusun bence
Hayır zevkime düşkünüm. Param bol, hayat benim hayatım. Kimseyi ilgilendirmez.
Sorma knk sitede o zaman ne bk yersen ye bize ne
Sen ye o dediğin şeyi.
sen yap
Ben erkeğim ben yapamam.
Çok yaşa o zaman.