1 seneden biraz fazla evliyim. Ama eşim bana değer vermiyor ve en ufak şeyde beni harcayacak kapasitede. Bense duygusalım, o yüzden daha fazla dayanamıyorum. Birgün bu olacak belli. O yüzden bana yardım edermisiniz. Gerçekten çevre baskısından sorgusundan çekiniyorum ve en önemlisi eşimin beni bir daha göremeyeceği bir yere gitmek istiyorum, yurt dışı gibi buna imkanım var. Ama korkuyorum. Nerden başlıcam, nereye gidicem. Tek başıma ne yapıcam. Bir bayan olarak benim icin 1000 kat daha zor. Her şeyden kaçıp uzaklaşıp yeni bir düzen kurmak istiyorum en baştan sıfırdan. Nasıl yapıcam.. çok mutsuzum 😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun
Farzet ki kötü bir olay yaşandı ve eşin yok artık
Ve seninde uzaklasman gerek
Dik duracaksın
Ben yaparım diyeceksin
Seni sevenler destek olacak
Uzaklasacaksin
Hele mali durumun iyiyse yaşında uygun ise Türkiye de şehir şehir gez
Kimseyi alaka etmez her arkadaşının olduğu şehire git
Saklanır gibi de yapma
Beş yıldızlı otellerde kal
Hiç bişe olmaz nasipse
Yurtdışına da gitsen bir iş kur kendine ufak tefek olsun ama meşguliyet olsun sana
Merak etme
Yaparım dersen yaparsın
Yapamam dersen patlarsin
İnancın olsun
İnanırsan başarırsın
Emin ol bu ülkede senin durumunda olmak isteyen ama. olamayan dünya kadar kadın var
Boşanmak isteyen mali durumu olmayan biseler yapamayan uzaklaşma şansı olmayan
Senin var ama yap
Nerden baslicam dersen dava işine gir çorap söküğü gibi gelir her şey
Avukatını tut ailenin yanına git bırak uğraşma bile
O halleder sana bilgi versin
Gerekirse ailenin de yanına gitme
Kendine bir hayat kur
Telefonunu değiştir kimseye verme02 Yorumla
Soran+1 yılCoook teşekkür ederim, hem cesaretlendirip hep nasıl yok seyretmem gerek diye tavsiye verdiniz. Minnettarım!
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMadem uzaklaşma imkanın da var neden çevre baskısını takıyorsun ki? Ki uzak olmasan bile ne çektiğini sen bilirsin 1-2 ay konuşurlar sonra sesleri kesilir yeter ki sen emin adımlar at net ol o zaman insanlar konuşma cesareti bulamazlar. Eşin laftan anlayan bir insan olsa zaten buraya dökmezdin içini o yüzden al karşına konuş gibi bir tavsiyem olmayacak ama eğer laftan anlıyorsa karşına almana gerek yok laf arasında boşanma davası açtım dersin açtıktan sonra. Sen değil asıl kendi ne kadar değersiz söyleyişinden anlar. Yeni bir düzen kurmaya gelince şuankinden ne kadar kötü olabilir bunu düşün zaten yurtdışından kastın neresi mesela yalnızlığın bile güzel olduğu yerler var Kanada İsviçre gibi o zaman yalnız kalmak senin için cennet bile olur ben imkanım olsa bugün giderim valla. Geçmiş olsun şimdiden üzme kendini.
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece çevrede değil, kendime güvenim yok. Savunmam yok, arkadaşım yok. Pişman olmaktan korkuyorum.
+1 yılİyi bir avukat bul. Para biriktir, internetten iş ara yurt dışı için ön arama gibi. Ve git. Belki boşanma davasına gelmene bile gerek kalmaz sonradan. Bir tane hayatın var. Başkalarının düşüncelerini önemsemeyeceğimiz kadar önemli. Sevdiğin kimsen yoksa tek başına isen kendin için yaşa. Sadece kendin için, isteklerine göre.
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyen için
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
Umarım kendin için iyi olanı yaparsın
+1 yılEl alem için evli kalmak da sana hayatı zindan eder. Boşanma sürecini başlatmadan her şeyini hazırlamanı tavsiye ederim, kalacak yer, iş belki, avukat. Bunları halletmeden adım atma. Ailen varsa belki onlar da maddi manevi destekte bulunur. Allah yardımcın olsun zor bir karar. Dualarım seninle
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
56Cevap
+1 yılÖnce kendini topla, boşanmayı kafana koymuş olsan bile panik yaparak hata yapma.. Yurt dışına gitmekten bahsediyorsun.. Neden? Eşinin peşini bırakmayacağından mı korkuyorsun? Bu durumda birçok başka sorun ile karşılaşırsın... Çok doğru olmasa da hayatın acımasızlığı karşısında yapabileceğin, önce doğru adamı bulmak... Sonra boşanmak olabilir.. lakin bu sitedeki zibidilere fazla güvenme.. Çoğunluğu toplum artığı, gereksiz nefes alan tipler... Karşındaki insanı tümüyle (ailesi, kimliği, ekonomik durumu, arkadaşları, yaşantısı, geçmişi) tanımadan asla peşine takılma..
10 Yorumla
+1 yılöncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. her bitiş yeni bir başlangıçtır. elalem ne diyecek diye düşünmeyin. elalem sizin evde ne yaşadığınızı bilmiyor sonuçta. ve elalem her zaman diyecek bir laf bulur.
çocukta yoktur. bir daha muatap olmak zorunda da değilsin. yeni bir şehir, yeni bir çevre sil baştan başlayabilirsin01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılSağlıklı bir şekilde düşünüp hareket et. Bu evliliğe katlanamayacagin belli, çocuk yoksa daha rahat hareket edebilirsin. Onun bunun ne dedigi değil ne isteyip yapabileceğin önemli. Ekonomik özgürlüğün ve yabancı dilin varsa şanslısın. Yurt dışı cennette olabilir cehennemde buna dikkat etmelisin.
Umarım her şey istediğin gibi olur ve çok mutlu olursun.01 Yorumla
Soran+1 yılCoook teşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılEndişeni anlayabiliyorum seni anlamayan değer vermeyen adamla evli kalmak zorunda değilsin tabiki her insan yanlış yapar çok iyi tanımadığı bi insanla evlenir. Sen yeni hayat kurmak istiyorsun kendine imkanin da var ama korkuyorsun. Bence yanına güvendiğin birisini almaya dene yakın bi arkadaşın veya kardeşin.
05 Yorumla
Soran+1 yılHiç kimsem yok maalesef o yüzden çok korkuyorum
- +1 yıl
Yaa ne diyebilirim ki bazen hayat bizi öyle zor duruma sokuyor ki o durumdan çıkabilmek için mecbur bi adım atmak zorundayız. O yüzden kendin cesaretini toplayip bi adım atmalısın. Biletini çıkarmakla başlayabilirsin bence
Soran+1 yılŞu an kalacak yeni bir yer bakiyorum
- +1 yıl
Geçmiş olsun diyim. Bu gunlerim çabuk geçer Inshallah
Soran+1 yılInsallah, tesekkur ederim
+1 yılÇocuğun olmadan kurtulman gerekiyor.
Kimse için hiçbir şey kolay değil.
Ama o yükü çekecek cesareti bulamazsan ömrün esaret altında geçer.
Geleceğini kurtarman gerekiyor.13 Yorumla
Soran+1 yılBir daha evlenmem cocugum olsa daha iyiydi. Simdi olmazsa hic bir zaman olmicak
- +1 yıl
Bence böylesi daha güzel çocuk için devam ediyorum diye ayrılamazdın.
Evlenmek zaten güzel bir şey değil
Soran+1 yılBencede
Oncelikle kafani bi toparla yol haritani belirle bosan demek kolay belki bosanmakta kolay ama sonrasini planlamak zorundasin boslukta kalmamak icin ve cevre baskisi vs bilirim guc once mantalite olarak kendini hazirlamalisin
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız, bunun için birazcık daha zamana ihtiyacım var galiba tam emin olabilmek için
Soran+1 yılSonradan pişman olmaktanda korkuyorum
Vallaha is sende bitiyor. Hiccc o kadar zor degil bacim. 3. evliligim millet ne dusunur diye bosanmasaydim suanda mutlu olamazdim. Ki bunun erkegi kadini yok emin ol bir erkek nasil basariyorsa sende basarirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılSende haklısın
Maddi yönden zorluk çekmeyecek olman güzel. Senin ihtiyacın olan tek şey; cesaret. Çevre baskını geç. Kimse senin hayatın hakkında söz sahibi değil. Hayat senin, istediğin gibi yaşarsın...
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, önünü görememek ürkütüyor insanı
Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. Bitir evliliği o konuşanlar her şekilde yine konuşacaklar umarım çocuk yoktur! Olmaması senin için bir artı. Beni sevmiyordu, bizde ayrıldık yol yakınken dersin! Zaten insan olan dedikodunu yapmaz! Yapsa bile arkandan atıp tutmaz!
00 YorumlaBende boşandım oldu bitti yani mutsuz bir ilişkiyi sürdürmenin manası yok aynen sana katılıyorum millete bakma konuşur durur sen hayatına bak evlilik de olur böyle şeyler
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Çevre baskısını yüzünden mutsuz evliliği surdurmenin mantığı yok konuşur konuşur susarlar önemli olan senin hayatin iyice düşünüp karar ver başkaların sözü seni manipule etmesine izin verme
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılEvliliğin ilk zamanlarinda bazen istenmeyen durumlar olur iletişim yuva kurtarır konuşun anlatin anlattığınız halde olmuyorsa o zaman karar verirsiniz ALLAH yardımcınız olsun
02 Yorumla
- +1 yıl
@gguunneess rica ederim
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bizim milletten bir halt olamama nedenlerimizden en büyüğü çevrem ne der zırvası …net ol , karar ver ve arkasında dur … bu hayata başkalarını memnun etmek için gelmedin.. bak yoluna
01 Yorumla
Soran+1 yılYapcak birsey yok
+1 yılHer gün öleceginize bir kere ölün..
Bu kararı verdiğiniz gün inanın ki bu hayattaki tüm zorlukları aşabilecek mertebeye yükselmiş hissedersiniz
Her Son yeni bir baslangıç10 Yorumla
+1 yılÖncelikle aile terapistine gitmenizi ve psikoloğa görünmenizi tavsiye ederim evliliği kurtarmak içinDiğer seçenek ise eğer ki bir ömür boyu mutsuz olacağına inanıyorsan ve pişman olmayacaksan etrafı vs s. edip boşanacaksin
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyen için
Çevreyi s. Et herkes akşam olunca kendi evine gidiyor olan sana oluyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılselam zor durum gercekten.
mutsuzsan nekadar cekersın bunu omur boyumu..
bır ısın gucunvarsa ayakta durursun enazından yoksa aılenın yanında olması lazım onlardanda cekınıyosan sabır lar dılerım ya da degıstrırmeyı dene adamı aranız cokmu kotu?00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılÇevre Senin ömründen sorumlu değil Senden sorumlu değil.
Onedenle herkes baksın işine.
Sende başkalarına göre değil nasıl Mutlu huzurlu oluyorsan öyle Yapa Hayatını.00 Yorumla Yeni evlisin, ilk yıllar evliliğin ne olduğunu anlamadan geçer zamanla oturur. Acele etme derim zaman herşeyin ilacıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaolun tavsiyeniz icin
+1 yılKime neymiş senin hür özgür kararın kimse karışamaz kimseye istediğine yap ne çekincen insanlar kim oluyor? Herkesin hayatı kendine
04 Yorumla- +1 yıl
Cevap bile verme kendi işinize kusurlarınıza bakın de ağzın laf yaparsa hiç bisey dyemezler izin verme
Soran+1 yılHaklısın saol cesaretlendirdiğin için
- +1 yıl
Tabiki öyle istersen kimsen olmasın Rabbin var senin kendine güven ölecek hesap verecek sensin yaptıklarından sen sorumlusun kimse değil korkarak yaşanmaz hayat böyle devam etmez herkes istediğini yapıyor terbiyesizlik yapıyor sen daha gözü açık ol tatlım ben senin arkandayim
- +1 yıl
Destek veriyorum
- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılKendini topla. Sakin kafayla eşinle konuş tatlıya bağlamaya çalışın açık açık isteklerini belirt bu yanlış deme mesela olmadı ailesiyle konuş en son çare boşan
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyen icin
- +1 yıl
Ricalar ablacım
+1 yılYaaa çevrede ki aptalları boş ver imkanın varsa git yeni hayat kur oradan buraya da boşanma davası açarsın
01 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı. Güzellikle oturup boşanmak istediğini söylersin dışardan söylenenlere kulak asma sen kendi istediğini yap
02 Yorumla
Çevre baskısından sorgusundan çekinme ailen sana değer veriyorsa eğer sana baskı uygulamayacak sana kollarını açacaklardır
02 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbunun için ayrilarak baslayacaksin kimse umurunda olmasin, Yanllis bir hikayenin icindeysen, hemen ordan ayril1
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için.. Zor işte
- +1 yıl
böyle devam etmek daha zor, simdi yapmadığın için ileride daha cok pisman olacaksin
Soran+1 yılHaklısın
Sana değer vermiyorsa ayrıl. Çevrenin düşüncesinin ne önemi var
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılÇevreyi çok fazla dert ediyorsan önce bunu çevreye duyur yani yakın çevrene eşinle konuşması için aracı olmalarını söyle sonra sıkıntıların devam ederse en azından kızın böyle böyle bir sorunları vardı diye kamu oyu olusur
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim sonuçlardan haberdar olmak isterim
+1 yılSevgililik döneminde bunu anlamamış mıydınız ve ona aşık olduğunuzu mu düşünüyordunuz onunla evlenmeden önceki süreçte falan evlendiğinizde?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBitirmek istiyorsan bitir çevreyi düşünme ama çözülebilecek bir sorunsa önce çözmeye çalışmanız daha mantikli:)
00 Yorumla Çevre ne der diye düşünme ve zaten diyeceğin cevap basit aynı eve girince anlaşamadık de geç sallama kimseyi
00 YorumlaYurtdışına gitme şansın var sanırım peki ama dil sorunu veya iş sorunu yaşarmısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılYasamam
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Elalem ne der diye yaşatmayı bıraktığında her şey daha kolay olur
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Bosanarak yapican imkanın da var bekleme hiç git dava aç yurtdışına kaç.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Mutlu değilsen boşanmak en büyük hakkın zaten. boş ver toplumu onlar hala eski kafalı olarak düşünsünler... Mutsuz olan her evlilik yıpratır insanı :)
00 Yorumladoğum tarihini ve biliyosan saatini mesaj olarak at, doğum haritanı analiz edeyim, motivasyon kaynağını vb görürüz. en azından kafan dağılır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılyardım edecek bir durum ancak gelirsen olabilir ki? yardımdan önce fikir lazım sana
02 Yorumla
Soran+1 yılDogru fikire ihtiyacım var
- +1 yıl
doğru fikir için seni tanımak ve bilmek lazım. imlanlar her şey ile syoksa boş yapma olur..
devletin ayakları üzerinde durmak isteyen insanlar için iş kurma destekleri var. onlardan da faydalanarak kendine yeni bir hayat kur. danışman bulamazsan bana ulaş sana proje yazarız
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim!
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle kendine bir iş bulup (işin varsa da yerini sağlama al) ekonomik özgürlüğünü kazanmak zorundasın. Başkasına muhtaç olmayacağın bir duruma gelene kadar sabret, sonra boşanırsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe gibi deger vermeme ve harcama belirtileri yasiyorsunuz?
00 Yorumla Çevre için yaşamayacaksınız abi. Kendin için yaşa, mutsuz olduğun hiçbir yerde de durma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi insan 7 sinde neyse 70inde öyle olur
Sevgililik dönemindede bu adam böyleydi sen neyine güvenerek evlendin cehaletten başka bişey değil02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılBi anda galeyanlara gelip evleniyorsun sonra bitti ne gğzel…
+1 yılEvliligi ne saniyordun ki sen güneş?
O apt*l turk dizilerini izlemekten hep bunlar00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sana takip attim donus yaparsan konusuruz. Yonlendirilmeye ihtiyacin var.
00 Yorumlakimseyede bakma sen çok değerlisin kendi değerin için boşan
00 Yorumla
+1 yılBir gün canina tak dediğinde cevre baskısı umurunda olmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılben ve biz buralardayız ne zaman ne istersen bul beni
00 Yorumla
+1 yılNe deyim yolun açık olsun, çocuk yok ise kafana takma
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok
- +1 yıl
Güzel, bosanabilirsin sana değer verecek birini bul hayatına devam et
- +1 yıl
Devlet kadınlardan yana, nafaka alırsın
+1 yılKorkulacak bir şey yok. Sonu olmayan bir şeyi sürdürmeye gerek yok ömür geçiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcocuk yoksa hemen bosa ve nereye istiyorsan git... ama yurtdisinda nasil bir imkanin var bu da onemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce sana destek için ailenle konuş. sana destek olsunlar. hessbibi yap kocaanlada konuş. ayrimak istediğini belirt.
00 Yorumlainan bana huzurun olunca kendini daha güçlü ve dinamik hissedersin.
00 YorumlaÖnce sen kararını vericeksin gerekirse eşini alıp karşına konuşacaksın aileler hiç kimse duymadan sessiz sedasız boşanalım diyeceksin..
01 Yorumla
Bu senin hayatın, seni yargılamak kimseye düşmezzz unutma kendin için yaşıyorsun elalem için değil 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılDorğu kişiyi seçmeyip evlenirsen sevgili olursan olacağı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeden ilgisiz güzel değilsin onun gözünde ozamn. Ayrılıpta gidersen gurur meselesi yapıp vurabilir seni iyi düşün Bacı
00 Yorumla
+1 yılEger durumun varsa hic cekinme bas mahkemeyi yurt disina cik ne baski gorursun ne baska bises
11 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Görücü usulü mü evlendin neden bu kadar erken tanımadan etmeden
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılBu kararın nedenini düzgünce açıklarsan sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkmaa. El alem ne der diye yaşama ya ya şa maa.. zaman akıp ğeçiyo. Elalem her şeye bişey der güzel bi iş başarısında derler. Önemli olan senin mutluluğun
00 Yorumla
+1 yılÇevredekiler mi yaşıyor senin hayatını
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama kadınlar kadınlar için atıp tuttuklarını görünce kendinizi dipte buluyorsunuz
- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 1 yıl kadar olan evliliğimi bitirmek istiyorum ama çevre baskısından çekiniyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler