26 yaşımdayım yaklaşık 4 yıllik kamu personeliyim atandigim günden beri ailem evlenmem için baskı yapıyor iç anadolu şehrinde ailemden ayrı yaşıyorum ama telefonda bile darliyorlar bı takım görüşmelerde bulunuyorum ama olumlu sonuçlanmiyor ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle darlasalar da çok fazla önemsemeyin. Ama önemsemediğinizi belli etmeyin. Mesela biri ile görüştüyseniz veya görüşecekseniz bunu kullanın. Uzun vadeye yayın biraz, sürekli aramalarından dolayı rahat edersiniz. Görüşüyoruz bakalım vs derseniz. Bunu biraz uzun tutarsanız da bu sefer size uymaz ise, canım sıkıldı deyip biraz sakin kalmak istediğinizi söylersiniz. Sonra bulunduğunuz yer küçük ise sürekli biri ile görülmek istemiyorum insanlara karşı dersiniz. Sma çabaladığınızı da gösterin.
inanın aynı şeyleri bizlerde yaşıyoruz. Olmayınca olmuyor maalesef. Birşeyler oluyor bu seferde uygun kişi olmuyor. Tabi bu süreçlerde insan kendini de eleştiriyor bol bol🙂. Açıkçası ümidi kesmesemde ümitlenmiyorum artık. Malum artık yaş 38, biri tavsiye etse veya görüş dese yaşım geçti deyip geçiştiriyorum. Bu istememekten değilde. Ne ben üzüleyim ne başkasını üzeyim düşüncesinden. Sadece kimseye zarar vermeden sessiz sakin yaşıyoruz işte. Allah sizlerin karşısına iyi insanlar çıkarsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBanada yapılıyor hafiften. Bende kamuda çalışıyorum. Aslında baskı değil de hayata artık eşimizle göğüs germemizi istiyorlar. Her zaman onların olmayacağını anlamamızı ve bir gün bu dünyadan göçüp gittiklerinde yanlız kalıp bir o tarafa bir bu tarafa savrulmadan sığınacağımız bir yuvamızın olmasını istiyorlar. Sadece bunu davranışsal olarak böyle gösteriyorlar, aslında amaçları bu. Nasip bazı şeyler. Uygun bir kişinin uygun bir zamanda güzel bir şekilde gelmesini herkes çok ister tabiki
00 Yorumla
+1 yılAilene gerekli şekilde sert çıkmayı bilmelisin kırılırlarsa kırılsınlar. Baskıdan kaçmak için mutsuz bir evlilik yerine ailemi bu konuda kırmayı tercih ederim ben. Bu evlilik işi ha deyince olacak iş değil sonuçta. Gerekirse canevinden vuracaksın öyle bir cümle ki ömür boyu evlenmesen neden diye sormazlar. İstersen yazarım o cümleyi
00 Yorumla
+1 yılNe desem bilemedim yani sırf evlen diyolar diye sokaktan geçen biriyle lappadanak evlenmek ne kadar mantıklı doğru kişiyi aradığını söyle ve bi şekilde buna onları ikna et ya da sevgilin olduğunu ama askerde falan de oyalar kısa süreli olarak bi çözüm olur ama tam zamanlı bi çözüm düşünemedim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
97Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u +1 yılSabret bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Fıstık Bu yukarıdaki mesajı aynen ailene göster. 500 TL verip doya doya yukarıdaki su gibi 22 lik çıtıri yapmak varken sana dünya kadar masraf edip niye evlenelim ki?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı. Zaten bu içanadolu şehirlerini hiç sevmiyorum,, aile büyüklerinin bireylere hiç saygısı, sevgisi yok, illa kendi dedikleri olsun diye her türlü anlaşmazlığı çıkarırlar, geçmiş olsun size, hiç evlenmeyi düşünmeyin bence.
06 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmüyorum ama çok bunaltildim
Soran+1 yılDirek soruyor annem koca buldun mu diye 😂
Soran+1 yılAynen öyle
Benim iliskilerim hep 2-4-7 yıl sürdü ama bende darbe yedim. İliskiye surdueebiliyorum huyuna suyuna giderek tatlı konusarak ve sürprizler yaparak. Hep iyi insanlar kaybediyor ve kötü insanlara deng geliyor. Benim kaderim mi bu?
00 Yorumla
+1 yılKültürümüz de eskiden derlerdi. iş, eş, aş
Yaş 26 İş'in tamam sırada eş kaldı. Eş de oldumu, aş'da otomatikman olur. Aile haklıdır. Zamanınız gelmiştir.
06 Yorumla
Soran+1 yılBulamıyorum ne yapmalıyım
- +1 yıl
Bulamıyorum ne yapmalıyım derken ilginç gördüm söylemini hadi desen var Çok ama doğrusunu bulmak zor desen anlarım
Soran+1 yılHiç bulamiyorsam ya?
- +1 yıl
Nasıl hiç bulamıyorsun köklerimi kurudu erkeklerin 😊 bulunmaz hint kumaşları değiller ya
Soran+1 yılYatmıyor bulduklarim kafama
- +1 yıl
Tamam şimdi oldu. Bulursun elbet acele etme ailenede söyle sıkıştırıp durmayın beni de acele eden ecele gider.
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYahu kaç yaşına gelmişsin kendi kararlarını kendin alacak yaştasın , birileri seni darlıyor diye yanlış kararlar alamazsın , bak keyfine bence ve aldırış etme hanımefendi
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama yordular
- +1 yıl
Milleti bu kadar kale alırsan yorulursun , bırak konuşsunlar, baskı ile alınan kararlardan hayır gelmez
Soran+1 yılHaklısın ama yoruldum 😂
- +1 yıl
Cevaplar tam bir 657 ye tabi devlet memuru olduğunu gösteriyor ☺️ Daha çok yorulacaksın hazırlıklı ol sen
Soran+1 yılSaol çok moral oldu
+1 yılYa umursamayacaksin arada sırada enteresan laf et
Bende aynı durumdayım şu sıra insanlar xok kötü anne nasil guvenebilirimki diyorum bu sefer onlar sinir oluyor😄😄00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. şu an sen anlattın ben kendimi gördüm o yazıda bende arıyorum ama bulamıyorum yani nasip bu olmayınca olmuyor
010 Yorumla
Soran+1 yılBen bıktım artık iyice midem bulandı aramıyorum da bulamıyorum da
Soran+1 yılBenim kimse kafama yatmıyor şartlar bana uymuyor
Soran+1 yılElektirik alabileceğim birisini
Soran+1 yılBilmiyorum ki benim olayim elektirik içimin ısınması gerisi konusulur
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı dertten muzdaribim ama seni telefonla baskiliyorlar beni bizzat ailenle konuşunca onlara söyle
Evlensem anlasamayip boşansam rahatliyacak mısınız de tavrini sert bi sekilde koy selametle024 Yorumla
Soran+1 yılDenmiyor ki öylede
Cevap sahibi+1 yılO halde kalplerini kirma tamam felan de ama bildini oku zaten uzaktaymışlar
Soran+1 yılAynen öyle yapiyorum ama psikoloji etkileniyor
Cevap sahibi+1 yılPeki sen neden evlenmek istemiyon yas 26 olmus kac olmasini bekliyon
Simdi diyecen sen niye bekliyon
Ben şahsen dindar eşim olsun istiyom namaz kilan kapalı vb..
Senin bekletin niye
Soran+1 yılBende zengin istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl😀😀😀 bende kamu da çalışıyorum devlet demir yollarinda muhasebeciyim
Sorum şu ben zengin olsam seninle evlenir miydim
Veya sen zengin olsan benimle evlenir miydin?
Soran+1 yıl😂😂zengin olsam seninle evlenmedim sen zengin olsan sende beni almazsin 😂
Cevap sahibi+1 yıl😀😀 Yani sayin kamu personeli zengin koca hayalinden vazgeçin
Başka istememe sebebiniz var mı?
Cevap sahibi+1 yılBaska yoksa annenize söyleyin hemen birini hazırlamıştır zaten hayırlı olsun
Yok varsa onlarıda tartışa biliriz 🤭🤭🤭
Soran+1 yılSürekli birileriyle konuşuyorum elektirik 0
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤭🤭Şuan işteyim elektirikli tirenler var yani yüksek gerilim hattı var kesin elektirik alir Istersen bide benimle şansını dene 😀😀😂
Soran+1 yılKaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl28 .
Soran+1 yılAnladım bilmiyorum fotoğrafını görmem laizm
Cevap sahibi+1 yılYakisikli değilim zengin hic degilem
Soran+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılBiri istek göndermiş sen sandim mesgulum biraz dedim hicmetcin var mı yazdı
Buradaki herkes sen gibi zengin arıyor galiba
Cevap sahibi+1 yılİc anadoluda nerdesin?
Soran+1 yılBen yazmadim
Cevap sahibi+1 yılYorumdaki kisi misin dedim yok dedi anladim o kadarini 😀
Soran+1 yılOldukça zekisiniz 😂
Cevap sahibi+1 yılAma zengin değilim 😢😭🙈
Soran+1 yılSağlık olsun
Cevap sahibi+1 yılIstek gondercen mi bari 🙄
Tövbe Allah ım yaa bizi hep bu aile mahfediyor
Keşke onlar ve sen arasına duvar gibi set çekebilsem01 Yorumla
Soran+1 yılMümkün değil
+1 yılNeden istemiyorsun ki ailen senin mutlu olmanı istiyor. Kapalimisin acikmisin
06 Yorumla
Soran+1 yılAçıklık kapalılık ne alaka
- +1 yıl
Soru ile Kel alaka :) ama merak ettim nasıl birisin diye. O sebebten sordum
Soran+1 yılAcigim
- +1 yıl
Evlilikten neden korkuyorshn
Soran+1 yılSorumluluk. Almak istemiyorum
- +1 yıl
Anlamdim ama korkmamalisin sende bir evlilik sonucu doğdun. Evlilik Okadarda zor ve kötü değil aksine eğlenceli
Ben açtım ağzımı yumdum gözümü eşiktekinden mezardakine kadar düz gittim bir daha aramadılar bile.
00 YorumlaYani sırf ailen istiyor diye kendini evlenmek zoeundaymış gibi hissedip yanlış kararlar alma bence, tamam de geç doğru zaman doğru için beklemelisin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKaç puan ile standın ben atanmadığım halde kafa ütülüyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yıl97 ile
- Aile & Toplum konusunda 840 cevap paylaştı.
+1 yılAkışına bırak.. Sevmediğin biriyle evlenmektense, bekâr öl daha hayırlı..
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılAllah yardımcın olsun Ben de senin gibiyim Bana da evlendiği tutturuyorlar
09 Yorumla
Soran+1 yılBıktım vallahi
- +1 yıl
Bende Bıktım ama Ne Yapabiliriz kii
Soran+1 yılHicbirsey ailemiz sonucta
- +1 yıl
Bence evlenmemiz gerekiyor çünkü özel şeyleri bu yaşta yaşamak gerekiyor Zaman geçtikçe bunları yaşamanın anlamı kalmıyor Çünkü
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Ben de birini bulursam evleneceğim
Soran+1 yılİnsallah bulursun
- +1 yıl
Sizinle dertleşmek isterdim daha uygun bir şekilde
- +1 yıl
Acaba sizin için de uygun olur mu
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenecek olan onlar değil ne yapican boş ver onlar konuşur
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bıktım takıyorum artık
- +1 yıl
Takarsan daha çok üzerine gelirler
+1 yılTek ve güçlü kadın sevmiyorlar ondandır.. Kulağı tıkayıp hayatını yaşamalı. Yoksa bunlara takılıp hayatını heba edersin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. yanlız yaşıyorsun diye tedirgin oluyorlar ama sırf evlenmek içinde evlenilmez yani
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılsankı düzgun erkekmı var evleneceksin 6 ay sonra ayrılacaksak nedene vlenelım cahıl anne babamız bence son noktayı koy tersle bırdaha acmazlar var mı sevgilin bu arada
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır sevgilim yok
Cevap sahibi+1 yılozman takma boş ver böyle mutlumsun
Soran+1 yılUzdukleri için hayir
Cevap sahibi+1 yılsenı evlendırelımmı bir tanıdgım var tam senlik
Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. 28 yaşındayım bazen bende darlamalar ve laf çarpıtmalar yaşıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBana evde kalmış muamelesini 22 yaşından beri yapıyorlar
Soran+1 yılAynen
benimkilerinde de aynı durum var, ama içime sinmeyen biri ile de evlenecek değilim
05 Yorumla
Soran+1 yılBende oyleyim ama hergun soruyorlar nöbetten geliyorum uyuyorum uyanıyorum yok
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılAnkara
Sen ıstemiyormusun? Görüşmeler neden olumlu sonuclanmiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılBı tanesi ilk görüşmeden diyor ki evlenince senin paran benim param olmaz kredi kartları bende duracak ortak birikim yapacağız diyor ben yıllardır okudum aylık 17 bin TL gelirim var devlette çok iyi bir konumda çalışıyorum neden kredi kartlarim onda duruyormuş daha evlenmeden nisanlanmadan beni boyunduruğu altına almaya çalışıyor bı tanesi geliyor kapanmam gerektiğini söylüyor dini dusuncelerim yalnızca bana ait ben neden başımi kapatmak zorundayim başkası istedi diye vsvs benim tahammül gücüm zorlaniyor ondan istemiyorum
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkür ederim
Bu konuyu konuşcaksanız aramayın beni de. Baskıyla evlenilmez
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. İle baskısı biz genç bireylerin yanlış yönlendirmesiyle hataya sürüklüyor
00 YorumlaBizim yaş grubu böyle şu an ne yazıktır erkek halimle ben bile yıldım.
00 YorumlaTlfdan sosyal medya dan olmaz. Arkadaş ortamından bakıcan
00 YorumlaHiçbir şey. Sen bişeyler yaptıkça o baskılar bitmeyecek
00 Yorumla
+1 yılTabii demesi kolay. Onların laflarına kulak asma bu senin kararın kimse sana karışamaz.
00 Yorumla
+1 yılKulaklarını tıka duymamazlığa vur. Kendi bildiğini oku-yap. 👍🏻
00 YorumlaEğer sen de istiyorsan, ben de istyorum ama insanlar sizin bildiğiniz gibi değil artık de.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılbenzer bir durumu yaşıyoruz yavaş yavaş ben de aynı baskıyı yaşıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerçekten sevdiğin sana değer veren birini buluna kadar kimsenin dediğini takma önemli olan senin mutluluğun sonuçta
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılkuzum benim bu hayatta eskilerin tabir ettiği gibi biraz arsız davranmak lazım. Hayata insan bir kere geliyor ve isteği gibi yaşamalı kafasındayım. Demem o ki güzel laftan anlamıyorlarsa biraz masa altından sopa göster derim ben...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek cocugum babamla calısyorum.. Al benden de okadar bezdım yaa pskolojımı alt ust ettiler
06 Yorumla
Soran+1 yılBenide biktim cidden
Cevap sahibi+1 yılSenın pskolojık durumunu hıssedebılıyorum.. Bundan dolayı da aslında ailemden bıle uzaklastım yanlız yasıuorum.. Benı bana bıraksalar belkide dusuncem ama ınat ugruna gıdıyo hersey ben bulamıyomus gıbı hergun bırını tavsıye edıyolar canımdan bezdırdıler
Soran+1 yılBeni de maalesef
Cevap sahibi+1 yılBulduk bırbırımızı:)
Soran+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılDm lutfen :)
+1 yılEvlilik artık zorlaştı çok net bir şekilde emin olmadın sürece hayatına kimseyi alma sonrası için izdirap olur hayat sana
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı. Sen aileni dinleme bu konuda gonlun ne isterse onu yap
05 Yorumla
Soran+1 yılGönlüm istemiyor ama her nöbetten geldigimde annem arıyor ilk soru nöbetin nasıl geçti ikinci soru koca buldun mu oluyor
Soran+1 yılDört yıldır deniyorum anlamiyorlar
Soran+1 yılHaklısın
Aile & Toplum konusunda 408 cevap paylaştı. Bana da baskı kuruyorlar torun sevmek istiyorlarmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMemur koca bulunca evlencem de sende. Şöyle evleri katları olan cinsinden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemizlik yapan kadınlara oscar verilmeli. Çok zor. Evlenmek isteyen temizlikçi hazırlasın.
00 YorumlaEvlilik istiyor musun bilmiyorum ancak, bence hiç bulaşma o evlilik işlerine. Hayatının tadını çıkarmaya devam et, kafana göre takıl. Flörtlüğe devam.
08 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar psikolojik baskıyı ne yapacağım
Soran+1 yılAilem sonuçta bunu yapamam
- +1 yıl
Hayatın tadı bekarkenmi çıkıyor? Çok saçma bir düşünce. Asıl hayatın tadı evliyken cikar. İki kişi gezip tozarsin canının istedigini yaparsın karışan olmaz girişen olmaz. Ama tabi insanlar evli olmayı bile beceremiyor. O apayrı mesele...
- +1 yıl
Evet kardeşim hayatın tadı bekarken çıkıyor çünkü birilerinin yükünü alıp onların yaşaması için değil, kendi yaşamının devam etmesi için yaşıyorsun. Ne, "İki kişi gezip tozarsın." bu mu şimdi evliliğin güzel yanı? Bende geziyorum iki kişi, bazen on kişi. Kafama nasıl eserse. Sonuçta ev işi derdim yok, ev geçindirme derdim yok, çocuk, kaynana, görümce. Hiçbiri yok, kafa rahat.
- +1 yıl
E tamam işte senin gezme tozma derdinin boş olduğunu isnat etmiş oldum. Kaynana görümce ne alaka? Kaynana görümce ile evli değilsin. Evlilik değilde kavga düşünürken tabii mutlu olamazsın. Neyse ne demişler anliyana sivrisinek saz. Boşverdim.
Nasip kısmet bu işler sırf onlar istiyor diye evlenme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek için değil, doğru kişiyi olduğuna emin olunca evlen bence
00 Yorumla
+1 yılÇok seçici olma Allah'tan hayırlısını dile ve evlen
02 Yorumla
Soran+1 yılDiledim benim kısmetim kapalı
- +1 yıl
Allah-u tealâ bir ayetinde; sizin hayr bildiklerinizde şer şer bildiklerinizdede hayr vardır siz bilemezsiniz. Buyuruyor. Şüphesiz Allah doğru söyledi.
Sen yine 26sin ben 30 oldum 10 yıldır bu baskıya maruz kalıyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç yaa benj bide çay içmeye yolluyorlar
Soran+1 yılBen de kızıyorum onlar da bana kızıyor 30 dan sonra kimse almaz seni diyorlar
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılSenin hayatın kimse bişey diyemez kimsenin de hakkı yok yani buna babanda annede dahil.
00 Yorumlacanım kısmetın cıkar cok aceleye gelmez dertlesmek ıstedıınde yazabılırsın mesajla
00 Yorumla
+1 yılAileler böyledir lafını esirgemeyeceksin
13 Yorumla
Soran+1 yılKırmaktan korkuyorum
- +1 yıl
kırılırsa kırılsınlar
Soran+1 yılYazık yaa
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de evlenmek zorunda değilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAma kendimi evde kalmış hissediyorum
+1 yılTombisimm derken kac kikosunn 😂
015 Yorumla
Soran+1 yıl170 boy 70 kilo
- +1 yıl
Fazla degil ama
Soran+1 yılNe. bilm yine de var gibi
- +1 yıl
Normal bence boyuna gore falan ama rahatsiz ediyosa biraz verebilirsin
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
En basit gunluk yuruyus yaparak duzenli vucut skilasiyor
Soran+1 yılYapamam vaktim yok
- +1 yıl
Neden 🙂
Soran+1 yılÇalıştığım için
- +1 yıl
Himmm ise yuruu 🙂
Soran+1 yıl110 km 😂
- +1 yıl
Oha uzakmiss 😂
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Bisehirden sehire gider gibi 😂😂
Soran+1 yılAynen
Evlenmicem de inadina 😀
028 Yorumla
Soran+1 yılKısmet
Soran+1 yılİğrenç 😂
Soran+1 yılAhah neresiymis orasi
Soran+1 yılHiç sevmem sivaslilari 😂😂
Soran+1 yılSaol 😂😂
Soran+1 yılAnkara Kayseri karışımı
Soran+1 yılNeresinde dogdun
Soran+1 yılAnnemler şentepeli
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılEvet
+1 yılDenemeye devam etmek zorundasın maalesef..
04 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum ama kendimi de çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
İçini dökmek istersen dinlerim.
Soran+1 yılSaol dökecek virsey yok ki
- +1 yıl
Bi an öyle düşündüm mazur gör.
+1 yılAynı durumu yaşıyorum senle
10 YorumlaGel evlenelim bende diyetisyenim kamuda 😂
012 Yorumla
Soran+1 yılBen biraz tombisim bize gülerler 😂
Soran+1 yıl😂nobetlerde gece yeme olayım var bu durum çok zor
- +1 yıl
Her postun altına diyetisyenim diye yazı yazıyosun omk 😂😂😂
Soran+1 yıl@Hüseyin46050 😂😂
- +1 yıl
Az önce başka Bi paylaşımın altında gördüm bu diyetciyi beyi 😂😂
- +1 yıl
Bende aşçıyım bende her yerde elimde bıçak tava ile gezeyim dimi 😂😂😂
- +1 yıl
La yürü avelll 😂😂havalı değilmiş Bi şeklimiz var öyle kazan yemekleri yapan göbekli dayılar gibi düşünme yaptıgımız iş Bi nevi Bi sanat
Soran+1 yıl@Hüseyin46050 ikiniz de komedisiniz😂
- +1 yıl
Bana havalı değil diyor şuna bak 😂😂çıkardığım tabaklara misafirlerin gözü düşüyor havalı değilsin diyor bak olay çıkar ha 😂😂ama bu değişik Bi diyetci ulan biz olmasak hasta bulamayacaklar biz yedirip şişko yapıyoruz sonra size gönderiyoruz arkadaş 😂😂😂
+1 yılGörüşmelere itiraz etme ama kasma kendini
00 Yorumla
+1 yılBen ce ev len me li sin hem de bu se neeeeeğ
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. zamanı gelmiş artık
00 YorumlaSırf evlenmek için evlenme düşme o tuzağa
00 Yorumla
+1 yılBende de vardi bu sorun deli gibi hemde ama çözdüm
00 Yorumla
+1 yılBenimle evlen boşanırız sonra
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında