1 senelik evliyiz severek evlendik çok zor badireler engeller çıktı yine de vazgecmedik ve yuvamızı kurduk. her şey çok iyiydi dune kadar. Dün birlikte oturup sohbet ederken ekonomiden konuştuk ben daha önce de eşime işini değiştirmesini yuksek maaş olan iş yerlerini söylemiştim yine söyledim akrabam olan daha 18 yaşında olan çocuğu söyledim örnek olarak. Sen de yaparsın biliyorsun bu işi diye örnekledim birden bağırarak elimi itip mutfağa gitti sonra yanıma gelip bağırmaya başladı ve elini boğazıma atarak beni bogmaya başladı ve alıp fırlattı yatağa. Ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Ağladığın ve hamile şüphemin olduğunu bildiği halde bunu yaptı ben karnımı tutup çok agrım var dedigimbhalde hala bana laf sayiyordu çok sinirlenmişti ama ben kötü bir şey demedim. Boşanalım veya aynı evin içinde 2 yabancı olalım dedim ben bitirdim dedim dünden beri ağlıyor affet diye bilmiyorum ne yapacagimi3
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sinir anında bazen öfke kontrolünden çıkabiliyor. Senin yaptığın yanlış bir yaklaşım eşinle 18 yaşındaki bir çocuğu kıyaslayarak adamı küçük düşürmüş ve onurunu kırmışsın. Yani tepki vermesi gayet normal ama tepkinin şiddeti de önemli. Demek ki neymiş bir daha eşini başkalarıyla kıyaslamaman lazımmış. Bunu yapmadığın sürece sana aynı tepkiyi vermez. Çünkü pişman olmuş seni sevdiği için haklı iken haksız duruma düşmüş bunun farkında olduğu için özür dilemesi erdemliktir. Boşa gitsin diyenlere sakın aldırma. Çok meraklı buradaki insanların çoğu yuva yıkılmasına. Boşandım diyelim sonra ne olacak? Baba evinde rahat edebilecek misin eskisi gibi? Adın dula çıkacak. Hoş bir kelime değil ama maalesef bu kelimeyi ister istemez duyacaksın. Daha bir çok şey var saymak istemediğim. Yerinde olsam böyle şeyler yüzünden yuva yıkmam. Her şeyin bir çaresi var. Eşini öfke kontrolü için de yardım olması konusunda ikna edebilirsin mesela. Yuvanı dağıtıp da kendine eziyet çektirme derim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 651 cevap paylaştı. üzücü gerçekten. yaptığı yanlışın büyüklüğünün farkına varmazsa yine yapacaktır. kolay affedersen normalleşir bu hareketi. aslında onun çok pişmanlık duyup yüzüne bile bakamaması lazımdı. seni hak etmiyorum, boşanalım demesi lazımdı ama demiyor. ben affetmezdim ama sen affedeceksen ikinci bir yanlışını sakın affetme.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylediklerin ona iyi gelmemiş başkasıyla kıyaslandığını düşünmüş olabilir kendini yetersiz hissetmiş olabilir geçmişin de ki bir travmasına dokunmuş olabilir söylediğin bir kelime sen sadece konuştuk sanırsın ama onun yarasını kanattığını fark etmeyebilirsin canı yandı ise o da fiziksel olarak senin canını yakmış tabi ki böyle yapmasa iyiydi ama belki bir travma yaşamış ve bunun etkisi ağır olmuş eğer kimseye muhtaç etmiyorsa ev de bir eksiğiniz yoksa eliniz de olanlara şükredin
00 Yorumla
Biz kadınlar makineli tüfek gibi hiç durmadan konuşuyoruz. Zaten hepimiz gerginiz. Parasızlık almış başını gidiyor. Sen de belli ki adamı bu noktadan vurmuşsun. Üstüne gitmişsin çok fazla. Eşinin yaptığı tabi ki ama siz de bu kadar yüklenmeyin adamlara. Sabır da bir yere kadar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
53Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoğazını sıkma kısmına kadar affedilebilir olduğu düşünüyordum ama şiddet nedir ya? Boşan. Çünkü aldatmak bile çok kötü bir şey olsa da onun affı var bunun yok. Bir kez aldatan kişi yeterince sürünürse bidaha aldatmayabilir ama bir kez şiddet gösteren eninde sonunda yine gösterir. Göstermese, korksa bile seni kaybetmeye sen artık onun içindeki şiddet arzusunu biliyorsun ve bununla yaşamak zorunda kalacaksın.
20 Yorumla
+1 yılCani cok siıkilmis olabilir. Karsilasmana uzulup kirilmis olabilir. Evlilikte arada sirada munakasalar fikir ayriliklari darginliklar olabilir. Sana kizip laf soyluyebilir. Ama derlerki soz ucar yazi kalir. Dayakta siddette bir yazidir. Hic birsey senin bogazini sikmasini siddetin asiri dozda hemde uygulamasini mazur gostermez. Ciddi psikolojik ve acil cozulmesi gereken sorunlari var.
21 Yorumla- +1 yıl
Araya kalin ve net bir cizgi cizmen gerekiyor. Cunku bu ilk siddeti bir daha olup olmuycagini sen kararinla sececeksin. Ilk olarak kendine soracaksin ben bunu seviyormuyum, bundan sonra bu konuyu kendi icimde hazmedecekmiyim diye. Cevabin evetse onunla biraz letisim kurma ve onu dene. Egerki o yaptigini anlamissa karsina onu al ve net bir yuz ifadesi ile deki. Bu ilk ve sondu. Egerki bir kere daha siddetin yanindan bile gecersen bu evlilik biter de ve evlilik sozlesmesi yazdir sozlesmede en ufak birsiddet halinde seksiz suphesiz olarak erkek bosanmayi kabul etmis ve hakimin verecegi her turlu cezayi kabul etmis sayilir diye yazdirip imzalattir ve notere onaylatsin ya da sen kendin onaylat. Yok kabul etmem dersede ya kendini ezdirteceksin bu dayaklar asla bitmez ya da gidip bosan.
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılBoşanmamak seçenek bile olmamalı direkt boşan, bu adam ilerde öldürür seni. Onu da geçtim 18 yaşında çocuğu örnek göstermen evet yanlış, ama bu şiddete hakkı var demek değil. Umarım hamile değilsindir... çalışıyor musun bilmiyorum ama işe ayaklarının üstünde durarak başla.
10 Yorumla Zaten berbat bir ülkede yaşıyoruz herkes gergin ailesine bakmak zorunda adama bunu söylemen onu o an germiştir. Erkekler için iş konusu çok hassas. Böyle bir şey çok doğru zamanda doğru şekilde ısrar edilmeden söylenmeli. Üzücü durum ama anlayışlı olmalısın
16 Yorumla- +1 yıl
senin de sinirlendikçe boğazını sıkan güvende hissettirmeyen partnerin olsa kabul eder misin.. bırak şiddeti kadınlar trip atsa çekemiyor gidiyor erkekler kadınlardan her şeyi çekmesini bekkliyorlar gerçekçi olun artık biraz
- +1 yıl
Adam "sinirledikçe" boğazını sıkmıyor, bir kere olmuş yanlış olduğunu kendisi de anlamış. Ben eşimi bu konuda baskı altına almazdım daha zengin biriyle evlenirdim.
Haa Güvende hissettirmeyen derken maddi durumu kastediyorsanız, söz konusu kıyafet olunca beni böyle kabul etti niye karışıyor diyen kadınlar, evlenmeden önce maaşını mesleğini bildiği erkeği neden maddi baskı altına alıyor? Burada güvensizlik veren hanımefendi, kocası değil. Ayrıca daha önce reddetmesine rağmen neden bunu ısrarla söylüyor? Bunun yerine kendisi çalışabilir, çalışıyorsa daha kazançlı bir mesleği seçebilir.
Konuyu erkek kadın diyerek genele yaydığın için diyorum, Erkeklerin yabancı kızlarla daha fazla evlenmesi de mi tesadüf? Belki sorun daha çok kadınlardadır. Hele ki Türkiye de bir nafaka avcısının (Şeyma) kitabının milyonlar sattığını hesaba katarsak türk kadınının evlilik üzerine vizyonunu çok daha iyi anlayabiliriz.
Haa Eşim bana mesleğini degistir deseydi gülerek karşılardım çünkü maddi problemim yok, şanslı biriyim, ama herkes o kadar şanslı değil. Ailesi tarafından toplum tarafından sistem tarafından sürekli para kazan yoksa " diye baskı altında tutuluyor. Bu siteye baksanız bile durum anlaşılıyor erkeklerin aşk üzerine başlıkları hep bu konu hakkında. yok fakire bakarlar mı, seviyorum ama maddi olarak kötüyüm ayrılmalı mıyım? Bilmem ne. Benimle ilgilenmiyor ühü ühü değil yani. Biraz empati yapmak lazım.
Ha trip konusuna hiç değinmeyeceğim, yok çünkü. Direk kurban ritüeli bu, erkeğin varlığı kadına armağan ediliyor bu ülkede.
Hayatın gerçeklerinden kopmuş insanlar, evli belki hamile birine tek seferlik bir olay üzerine Hemen ayrıl diyor.. skandal. Muhtemelen hepsi de bekâr, o kadar iyi tavsiyeleri var ki bekarlar ama. - +1 yıl
bir kere olmuş da 20 yıllık evlilik sanki bi kere yapan hep yapar
- +1 yıl
bekar olmak ilişkilerde kötü olmakla ilgili değil sevdiğin uyumlu olduğun biriyle tanışmamış olmanla ilgili tanışsan bile lkarşı taraf arkadaş olarak görebilir ya da karşılık vermeyebilir. bu şiddeti meşrulaştırmaz. kadın hatalı olsa bile adam "beğenmiyorsan boşan benden" falan dememiş kaldı ki "neden bu senin için bu kadar önemli" diye partneriyle konuşmamış bile. sen diyorsun ki karşındaki böyle dağ ayısı olacak sen de eline sağlık kocacım diyeceksin.
Kocan sinirlenince ofkesine yenik dusuyor kontrulunu kaybediyor. Demekki ciddi bir konuda haberlerr konu olucak kadar gözu döner. Evet evlilik yuva bu ama bir kere yapan bjr daha yapar kadin icinde ayni erkek icinde. Aile buyuklerinizle konusun olabulcek durumlari eksileri artılari olcun tartin karar alin. Bazen alinicak en kotu karar buyuk uzuntulerden koruyabilir.
10 YorumlaBiraz anlayışlı olasın yorulmü veya morali bozuktur ya da farkındadır zaten belki sakin davran hemen boşanalım demen yanlış otur sarıl anlat bakalım niye üzgünsün de saçlarını okşa sıcak içecek yap tatlı filan bir taraf anlayışlı olmak gerekiyor 🌸🌸
00 Yorumla
+1 yılSizin gibi genç biri ise sanırım daha o çağlardan çıkamadı. Sadece bu ise söyleminiz çok büyük bür tepki vermiş. Bunum öncesi varmıdır? Bu anlattığınız kadarsa çok yanlış bir davranış. Anlatmadığınız varsada çok kötü. Yani boşanıp boşanmamak size kalmış ancak böyle zamanlar bu şekilde tepki vereceksek işiniz zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak şimdi canım kız badireler engeller derken aslında bu hiyarla olmayacağının bir gostergesi olarak önüne çıkmış ama sen hiyarla devam etmek isteyerek kendi sonunu getirdin bu nasıl bir şey reziller sizi akılsız kadınların sorularını okumaktan utanç duyuyorum
30 YorumlaBir an önce boşan... her evlilikte tartışma bağrış çağrış olabilir... ama şiddet... asla... senin kocan dışarda biriyle tartışınca hemen şiddete başvuruyor mu? Hayır... peki niye sana saldırdı çünkü sana güç yetirebilir seni dövmeyi kendine hak görüyor da ondan.
54 Yorumla- +1 yıl
bravo ayakta alkışlıyorum
- +1 yıl
keşke birden fazla kez beğenebilsem
- 1 ay
Melike t. akip atar mısın lütfen
Kadın olsaydım eğer, aldatma dahil her şeyi affederim ama
1. Yalanı,
2. Şiddeti
ASLA AFFETMEZDİM.65 Yorumla- +1 yıl
Kendinle çelişiyorsun, ihaneti affedip yalanı affetmemek ne alaka
- +1 yıl
@birazkülbirazduman sosyoloji ve psikoloji dersi vermek istemiyorum.
- +1 yıl
Ne olursun ver
Ders verecek kadar bilgi sahibi olsaydın ihanetin temelinin yalan oldugunu zaten bilirdin. Bir şeyin aldatma ihanet vs olabilmesi için gizli planlı dolayısıyla yalanlarla örtülü olması gerekir.
Net dürüstlüğün oldugu ilişkilerde ihanet olmaz. Biten ve yeni başlayan ilişkiler olur. - +1 yıl
@birazkülbirazduman tamam, şimdi gidebilirsiniz.
- +1 yıl
Elbette.
Bu yorumları yazarken henüz profiline bakmamıştım, ciddiyetle cevap vermiştim.
Üzgünüm, iyi eğlenceler.
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe okudum ben ya.
Dizi mi çekiyorsunuz evde? Adamı neden 18 yaşında biriyle kıyaslıyorsun? Gebelik şüphesi varken karnın neden acısın? Çocuk musun sen.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArada sırada kavga olur ölene kadar 4 4lük olacak değil mantıklı hareket edin mantıklı cümleler kurun ani sinir ve öfke ile bir anlık cevap vermeyin kırmayın birbirinizi o kadar zorluk atlattık diyon hepsini nasıl silecen yarın unutur sarılırsınız pozitif düşün knk
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHuyunu suyunu en iyi sen biliyorsun, sahsen bende nefret ederim siddet uygulayanlardan (kadin/erkek fark etmezsizin) ne kadar da bu durumda uzse de beni, bilmiyom iyi ki daha da fazlasini yapmamis diyorum, daha once duydum ki karnina tekmeler atmis hemde hamileyken falan. O yuzden biraz da senin karara bakiyor olay, esini taniyan sensin, gercekten boyle biri mi degil mi, buna benzer hareketleri/olaylar oldu mu gibi seyler vs vs...
00 Yorumla
+1 yılYarın öbür gün çocuğunun yanında ya da çocuğunada şiddet göstermesini istiyorsan boşanma ama hayır ben şiddet istemiyorum diyorsan boşan gitsin alternatif olarak onu hemen psikolojik destek almak konusunda ikna et ve tedavi alsın baktın hayir diyor kesin boşan
20 YorumlaBir kere şiddet uygulayan mutlaka devamını getirir. Her ne dersen de kırılmış kiyaslanmis hissetse bile insan sevdiğine kiyamaz net. İnşallah hamile değilsindir çok üzülürüm cocuk için
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Valla bunları duyunca acaba şu an sevgilimle ayrılıyor olmamız daha mı hayırlı ilerisi için kendi adıma diye düşündüm. Senin bir suçun yok ki burada. Bu anlık öfke patlamaları hiç normal değil.
10 YorumlaBiri onun üstüne gitmiş iş konusunda. Sen de o olayı kendin açmışsın yani bilmeden mesela o da duymuş sana kızmış olabilir bence de Çünkü her evlilikle iş konusu tartışılır. Bebeğin düşük oldu mu?🤔
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 754 cevap paylaştı.
+1 yılBoğazımı sıktı dediğin yere kadar adam haklı diyecektim ama böyle bir şey yapması onu her durumda haksız yapar. Boşan aynı evde de durma başka bir sinirle gerçekten yapamadığını yapar ama boşanamam yapamam diyorsan psikolojik destek almasını şart koş
20 Yorumla Herkes ailesi için en iyiyi ister ama şu zamanda iş değiştirmek kolay değil ben bekar halimle denedim 2 ay işsiz kaldım bu 2 ayda battım neredeyse o yüzden şimdi kocanı düşün yapacağı iş tutmazsa ve kolayca iş bulamazsa ne yapacak. Bekara zorsa evliye çok daha zordur. Her şey öyle konuşulduğu gibi olmuyor
01 Yorumla- +1 yıl
Dediklerinde %200 haklısın + adam başka bi erkekle kiyaslanmis gururuna dokunmuş olabilir peki bu karşındakini bogazlamasini dövmesini hamile karnında kendi bebegi olan bi kadına bunları yapmasına mazeret olabilir mi sence? Seven bi insan bu kadar merhametsiz davranabilir mi sence? Daha 1 yıllık evliler şimdiden bunlar yaşanıyorsa arada sevgi çekim bitince yıllar sonra bu kadının hali nice olur sorariiim🤨😇
+1 yılYa herşeyi boşanmaya sürüklemenizi anlamıyorum..
Yuva kurmak zordur ama bozması 5 dk sürer. Her bir tartışmada boşanmaya koşmayın çözümler üretin birbirinizi anlayın. Yapmayın şunu ya01 Yorumla- +1 yıl
Şiddet göstermiş ya tabii ki konu boşanmaya gelecek. Adam sadece bağırıp çağırsa neyse her evlilkte olur dicem ama boğmaya kalktı diyor.
+1 yılAdam daha yüksek maaşlı işe geçirmeyi düşnememiş değilmi aptal yani. Evli adamın İş değiştirmek kolaymı sanıyon yeni gireceği işte başarısız olursam ailemi nasıl geçindiririm korkusu var. Sen üstü kapalı adamı üç kuruş kazanıyor sun senle mutlu demişsin. Adamın gururunu egosunu incitmişsin
04 Yorumla- +1 yıl
@Serrask şiddet uygulaması doğru değil
- +1 yıl
Ama adamın üstüne fazla gitmişsin affedilmeyeyi hakediyor bundan bahsetmek istedim
Aranıza nifak sokmayin , affet başkasını örnek göstermen onun sana yetmiyo düşüncesini oluşturmuştur kafasında. Aile çabuk kurulmuyo kolay yıkma lütfen
04 Yorumla- +1 yıl
gayet kolay kuruluyo imzayı at tamam önemli olan onu sürdürmek aynısını baban annene yapsaydı böyle dicen demek
- +1 yıl
Cehaletten ne dediğini bildiğini sanan bi gebeslemi konuşuyorum ben? Benim haddim değil anne baba arasına girmek sideet namına 36 senedir bişe yaşatmamışlar. Babamın seçimi bu şekilde , bu olaya magruz kalan hanımefendi seçimini doğru yapmış ki yuvası olmuş zorluğunu sen nerden biliceksin de kolay kuruluyor diyorsun senin için hersey kalemden ibaret olabilir o minicik aklınla Fazlalık gibi konuşman senin babanla annen arasındaki eksikliği zaten gösteriyo. Hemcinsin diye fikir ver ama sebep olma
- +1 yıl
ya kes hadi lan kes bi bk bildiğin yok ağzı olan konuşuyor anca hemcinsini koru bi gün eşinde seni dövünce kurmak zor yıkmak kolay dersin anca böyle avutun kendinizi çünkü
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne eşinin yaptığı fiziksel, ne senin yaptığın psikolojik başkaları ile kıyaslama şiddeti affedilir. Ayrılın gitsin troll değilsen.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak bir erkegin parasına asla laf etmeyin. Bu onlar için çok gurur kırıcı. İkincisi asla başka bir erkekle kıyaslama bundan da nefret ederler.
Tabiki eşinin yaptığı asla doğru değil. Sana öyle davranmamalıydı.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılE Devlet üzerinden ücretsiz Aile danışmanlığı hizmeti yardımı alabilirsiniz hanımefendi
20 Yorumla Şiddet 1 kere baş gösterir de sen de buna eyvallah dersen devamı gelir yaptığının normal olduğunü düşünür bence uzatma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbana biraz kurgu gibi geldi pek tutarlı olmamış hikaye biraz hayatın doğal akışına aykırılıklar var senaryoda... daha iyisini yazabilirsin bence o potansiyel var gibi sende... birazda dizi ve filmlerin etkisinde kalmış gibisin...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılbugün boğaz’ını sıkan yarın öldürmeye teşebbüs eder
ayrıca ağır bişey söyleseydin belki bi tarafta haklı olurdu ama sen kötü bişey dememişsin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle ayrıl boşan hamile olsan bile boşan yeter artık kendinizi böyle erkeklere ezdirdiğiniz yeter ya kadınlar biraz güçlü olun
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkekler nasılda erkeği korumuş. Kadın bunu yapsa linç yer yine zaten kadına kızmışlar. Hep kadınlar erkekleri anlasın saygı anlayış göstersin bu ne ya erkek şiddet ediyor aldatıyor halen kadına anlayış göster affet diyorlar şiddetin afı mı olur? Kadının boğazını şıkmış bu mu affedilecek bir şey şaka mısınız? Asla normal değil. Kadınlara kötü erkekleri normal gösterip affet demeleri hata olmayan şeye hata yapmış demelerini bi bırakın artık kadınlar akılı olun bunlara uymayın dinlemeyin
+1 yılDediğin cümleye sinir olsa bile sana şiddet uygulamaya hakkı yok
10 Yorumla
+1 yıldirekt boşa bununla zaman kaybetme canını yolda bulmadın
10 Yorumla
+1 yılBoğazını mi sıktı? Tekrar sevebilecek misin o adamı..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİşini değiştir, daha fazla kazan diye zorlamanda psikolojik şiddet, buna tepik vermesi normal ama fiziksek olmamalıydı. Oturup konuşun, olmuyorsa danışmanlık alın.
10 Yorumla
+1 yılsende aldat sende hayatini yasa ya da bisan istedin gibi yasa
11 Yorumla- +1 yıl
sevgi sevene saygi olmali ilk once kendine saygin olacak
+1 yılsinir krizi gibi geçirmiş. ruhsal olarak çok iyi durumda değil.
00 Yorumla
+1 yılAkraban olan 18 yasindaki cocugu ornek verdigin icin kizmiş sana. Gururuna dokunmuş.
00 YorumlaBoşanmalısın ve kesinlikle böyle birinden çocuk yapma
00 Yorumla
+1 yılben olsam boşanırım. bir el bikere kalkmaya cesaret ettiyse bikere daha kalkar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılSiz kocanız üzerinde baskı yaparsanız tepki alırsınız hata olur?
02 Yorumla- +1 yıl
@Le-TurC önce yazmayı öğren insan olmuşsun adam olamamışsın gel sıkıyorsa bekliyorum diyecek bir şey yok senin gibiler için
- +1 yıl
Yazı için özür dilerim yanlış anlamışım sizde biraz terbiyeli olun lütfen sizden özür dilerim yanlış anladığım için
Gizli Üye(30-35)+1 yılaffetme hemen, bedel ödet. Yoksa yine yapar. Kolay olmamalı. Hiç bir sebep sana öyle davranmayı mesrulaştıramaz. Hemen affetme gerekirse bir kaç ay sürsün bilmiyorum. Esra Ezmeci ona bak
00 Yorumlaböyle saçma şeyler için neden hemen boşanılır neden evlendin ozaman..
021 Yorumla- +1 yıl
Ma l misin bu mu saçma okumadın sanırım
- +1 yıl
@DefneÖzkaya 2 kuruş almak için bahane üretmeniz ne saçma.
- +1 yıl
karında boğazını sıktığında aynını dersin o zaman
- +1 yıl
tamam dayak yediğinde görürsün
- +1 yıl
o zaman sen halden anlamazsın
- +1 yıl
bunu bile anlamamışsın neyse duymak istemeyenden daha sağırı yoktur
- +1 yıl
amaan bu yaş sınırının zatem algılama sorunu var başına geldiğinde anlarsın
- +1 yıl
sizde karakter yoksunu çıkmayın o halde
- +1 yıl
rol yapmayın mesela
- +1 yıl
yalancı olmayın
- +1 yıl
burada bile bu tipler çok
- +1 yıl
dayak atan haklıysa aynını bizde size yapalım
- +1 yıl
geneliniz öylesiniz zaten yalan mı
- +1 yıl
haberde görüyoz işte
Öfke kontrol sorunu var bı kadın cinayeti daha yasanacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞiddet girmeseydi işin için bir anlık sinir derdim ama şiddet başka bir şey telafisi yok. Demek ki yarın işten kovulsa seni dayaktan tanınmaz hale getirecek. Kardeşim iyi düşün ona göre karar ver.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı. 1 yıllık evlilikte böyle bir şiddet sineye çekilmemeli.
00 Yorumla
+1 yılİş konusunda sıkıntıları var demektir. Yaptığı yanlış ancak bir şansın daha olmaz de affet istersen
00 Yorumla
+1 yılAdamın yaptığı yanlış ama senin yaptığında yanlış. Çok para kazansın diye dırdır etmek hoş degil hayattaki istegin para mi. Olanla yetinmesini bilmiyor musun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin yaptığı yanlış ama pişman olmuş bir anlık öfkesine yenik düşmüş sanırım... bir defa daha denemeni öneririm..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamı delirttmişsin demek para istiyorsan sende çalış madem ama onun yaptığı da hoş değil yarın bir gün öldürür bile seni
10 Yorumlabir kere sana zarar vermeye cesaret eden devamını da yapar. bu affedilecek bir şey değil benim gözümde
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBitirecek olsan çıkar giderdim ilişki falan bitiremezsin hoş yapma
10 Yorumla
+1 yılAdam sonuçta çalışıyor boş yatmıyor ve sen gidip şu devir de iş değişmesini söylüyorsun yanlış yapmışsın bence ve küçük çocuğu örnek vermişsin biraz haklı kusura bakms
12 Yorumla- +1 yıl
Ama şiddet var işin içinde
- +1 yıl
@DorothyBabe Onu bilmiyordum o zaman başka özür dilerim şimdi işin boyutu değişti
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle seyden sonra atlasa umrumda olmazdı ama kabullenemiyor bu erkekler
10 YorumlaAdama bir çocuğu örnek teşkil edersen öyle olur tabi ama boğazından tutup fırlatmak nasıl bir saçmalık bunu sorgula bence bağırdı çağırdı deseydin sadece haklı derdim
00 Yorumla
+1 yılöneride bulunma sen dene ozaman.. herkezın yaapcakalrı bellıdır.. onu herkes yapabılseydı kımse fakır kalmazdı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu insanlar nasıl böyle dengesiz ayarsız olabiliyor. Alt üstü işini değiştirmesini söylediğin için boğazını sıkıp seni boğmaya kalkışıyo, hayvanlar böyle böyle saldırgan değil. Birdaha yapmayacağının garantisi yok
10 Yorumla
+1 yılİnce bi psikopatlık var. Tedavi olması şart bence boşanmadan psikologa görünün direkt psikatrilik olabilir
00 YorumlaBöyle dengesiz insanlarla neden evlenirsiniz ki? Hiç anlamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBoğazını sıktıysa boş ver affetme kalbi güzel erkekler var sana eş mi yok
10 YorumlaDırdırınla adamın başının etini yemişin. Kendin çalışıyormusun? Sen yap örnek verdiğin işleri.
10 Yorumla
+1 yılYani kızmış olabilir de tepkisi çok ağır olmuş bir daha buna yakın bir hareketi olursa bas git
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşime işini değiştirmesini önerdim ve bana çok kötü davrandı. Sizce boşanmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler