Sosyal medya ya da dışarda gördüğüm insanlara imrenip kendimi kıyaslayınca bunalıma giriyorum. Ne yapmalıyım?

Yani istemsiz oluyor. Gercekten kıskanmıyorum Sadece Allahım neden ben diyorum? 19 yaşindayim universite sinavina hazirlaniyorum epey gec kaldim universite gitmeye zaten. Babam hem işsiz ve hemde disarda ise girmeme izin vermiyor cok yobazca dusunuyor yani ise girsem beni taciz edeceklermis falan. annemse psikolojik rahatsizliklari var bu yasimda ondan siddet goruyorum odama kendimi kitliyorum. Kapıyı kirıyor esyalara ve bana zarar veriyor. Cok huzursuzum ve mutsuzum. Herkes gibi benimde hayallerim var ama çok kaygiliyim. Hadi kazandim nasıl okuyacam? Dis hekimligi istiyorum boyle bir anne ve babanin kiziyim Bana ne verebilirler tecrubesizim asosyalim ne yapacagimi bilmiyorum. Kahvaltı yapacaz birdilim peynir bir yumurta her aksam ya corba ya makarna biktim bu hayattan. Bende yasitlarim gibi giyinmek gezmek istiyorum lise bittiginden beri evde odamdayim nefes alamiyorum ya. Kafamda dusunceler cirit atiyor. Kendimi iyi hissetmiyorum. Bende mutlu ve huzurlu olmak istiyorum artik.
Güncellemeler
+1 yıl
Sosyal medya ya da dışarda gördüğüm insanlara imrenip kendimi kıyaslayınca bunalıma giriyorum. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Tesekkurler.