Arkadaşlar 3 ay önce eşim askerdeyken mayına bastı sağ bacağı koptu şu an evde çok zayıflamış yüzü sararmış 1 aydır evde ve boşanmak istiyor 1 oğlumuz var boşanalım git kendine hayat kur sağlıklı biri ile evlen diyor benden Sana hayır gelmez bu saatten sonra diyor şimdi sağlıklı biriyle evlensen gittiğin yere oda seninle yürüyerek gelir ama ben gelemem diyor yardımcı olun ne yapacam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAllah korumuş kötü de olabilirdi eşinizin önünde saygıyla eğiliyorum ve size de sabırlar diliyorum
vatan hizmeti öncelikle psikolojisi iyi değil siz ona yardımcı olduğunuz sürece geçecektir o sizin onu istemeyeceğiniz ve eksik biriyle olamayacağınızı düşünüyor ve kadar yanılgı içinde olduğunu bilmiyor tam tersi ne kadar yardımcı ve onu tamamlayıcı olduğunuzu ileride görecektir
muayene maksatlı Ankara gaziler fizik tedavi rehabilitasyon merkezine 2 gün önce gitmiştim böyle bir yerin olduğunu yeni gördüm ve öğrendim oradakileri gördüm gerçekten hayata bağlanmış durumdalar hatta ampüte futbol oyuncusu ile karşılaştım onun hayata tutunuşu ve sağlıklı oluşu bana guru vermişti inşallah siz de atlatacaksınız Allah sizi korusun sağlıcakla kalın01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Teknoloji gelişti bionic bacaklar var artık.
ya da yürüteç ler ne bileyim tekerlekli engelli arabası.
Eşinin psikolojisi bozuk.
Bunun sebebi haraketsixlikten.
Lütfen eşine spor aletleri al dambıl felan alabilirsin kol kası çalışsın.
Bişey yapsın haraket etsin bi el işi bişey öğret.
Evde çalışıp kendini işe yarar hissetsin02 Yorumla
+1 yıldurumu zor allah yardımcısı olsun kolay değil psikolojisi bozuk şimdi kendini eksik hissediyor gurur yapıyor bence bi psikologa danış iyi olur hassas bir durum aslında senden boşanmak istemez ama gurur yapıyor ondan oyle diyor allah yar yardımcısı olsun
04 Yorumla- +1 yıl
haklı olarak gurur tabiki soğuması normal bunalım geçiriyordur bacağını kaybetmiş sonuçta kolay değil allah yardımcısı olsun sende destek ol
- +1 yıl
hadi bakalım
Ne mi yapacaksın bide soruyosun bide yapman gereken şey o adamı boşamak düşünsene onun her işini bebek gibi sen yapacaksın ilgileneceksin maaş olarak nasıl gecinceksin bunları düşün üstelik çocuğunda varmış ben senin yerinde olsam boşardim sakat bi kocayı napiyim biraz aklın varsa ayrıl sende gençsin başka erkek bulursun
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
34Cevap
+1 yılAyrılma sakın boşanmayın o şu an bunalıma girdiği için böyle diyor senden yardım istemeye cekiniyor büyük ihtimal kendini yük olarak gormeye başlamış izin verme en iyi dojtorlara gidin gerekirse ama onu yalniz bırakma dili boşanmak istesede kalbi senin yokluğunu kaldıramaz
41 Yorumla
+1 yılCok gecmis olsun, her evlilik imtihanlardan gecer kimisi gecer kimisi kaybeder, umarim kazanirsiniz.
Esiniz kendini eksik, yetersiz hissediyordur onun en buyuk destekcisi siz olacaksiniz eger seviyorsaniz. Kopan bacagi sizin serefiniz gururla yurunur o adamin yaninda.
Gerekirse psikolojik destek de alabilirsiniz zor seyler yasanmis.21 Yorumla
u +1 yılyani eşine destek olacaksın, ne yapabilirsin. Aynı şey benim başıma gelse, beni bizi bırakıp gidecek miydin diye sor. Psikolojik destek şart her ikinizede. Ama böyle bir şey yüzünden boşanılmaz. Unutmayın 'iyi günde ve kötü günde' diye söz veriyorsunuz evlenirken. Bacağı olmayabilir ama evlendiğin insan hala aynı kişi. Sevdiniz evlendiniz bir de çocuğunuz var. Elele verilerek aşılabilinecek bir durum. Eşin sadece bir bacaktan ibaret değil.
18 Yorumla- +1 yıl
seviyor musun eşini?
- +1 yıl
yaa ne güzel.. o zaman psikoloğa gitmeye ikna etmelisin ve aşırı derecede sabırlı olmalısın
- +1 yıl
senin sevgin onu iyileştirecektir. Şuanki durum geçici, ne kadar ağır geliyordur ona bilemeyiz. Allahtan sana sabır diliyorum.
- +1 yıl
+1 yılvalla Şu an o kendini eksik hissediyodur o yüzden senden duymak isitycegi söz seni asla bırakmam ben seni bacagın icinmi sevdim ben seni ömürlük sevdim demeni bekliyo adam vatanı ugruna bi uzvunu bırakmıs senin icin bu serefdir bacak dedigin nedir ülke icin can verilir kocan büyük kahraman gurur duy yanında ol
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. ben gazi astsubayim bak kardesim onun Şu an psikolojisi bitik durumda sakin ustune gitme. ona acima duygusu gosterme yani sana acidigim icin evliyim izlenimi verme lutfen onun en cok sana ihtiyaci var. gunahini almak istemiyorum ama kazanacagi baya haklar var ondanmi yararlandirmak istemiyor seni acaba.
10 Yorumla
+1 yılşu an psikolojik bir çöküntüde haklida yaşadigi şey kolay degil sen herseye ragmen onun yaninda olacagini söylemeliisn bence destekcisi olmalisin kendini herkesten eksik goruyor ve senin mutlu olmani istiyor ama yanlis dusunuyor bana kalirsa
11 Yorumla
+1 yılYa çok üzücü😔😔 öncelikle gecmis olsun. Sakın bırakma eşinin ellerini. Psikolojik destek alın tabiki kolay atlatamayabilir yaşadığı kolay bir şey değil. Siz sadece mutlu günler icin evlenmediniz mi birbirinizin acısına da ortak olmaniz lazım bunu ona hissettir onun yaninda olduğunu hissettir ona.
22 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum çok zor gercekten yasadıklarınızı hissedebilmemiz mümkün değil. Ama umutsuz olmayın öncelikle psikolojinizi güçlü tutun sonra bacağı icin de protez olur bir çözüm bulursunuz insallah bòylelikle daha özgüvenli olur böyle seyler söylemez size. Hem cocugunuz var o su anda bunu düsünemiyor anlasilan ama ileride ben delilik etmisim iyi ki sen bana uymadın diyecektir
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Psikolojisi doğal olarak çok kötü durumda şu an lütfen bırakma onu öyle dediğine bakma seni düşünüyor en çok yardımı sen edebilirsin her daim yanında olduğunu ısrarla söyle
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşim Asker herşeyi yaşayabiliriz her an Şehit olmasın yeter ki bir ömür kol, bacakta olurum , göz kulakta ayrılma eşinden psikolojik destek alsın şerefli Gazi'miz.
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu adam bırakılirmı be asla bırakma onu senin içinde zor olacak ama Allah bunun mükafatını verir elbet sabret bırakma
42 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte her zaman korktuğum nokta budur.
Kadın veya erkek, kendinden bir şey kaybederse ötekinin sevgisinin laftan ibaret olup olmaması. Ona hayatında olduğu için şanslı hissettir. Yoksa kendine zarar verir bunu söyleyen biri.12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeğersizlik kaygısı yaşıyor ve çok korkuyor. Korktuğu şeyin gerçekleşeceğini düşünüyor.
Gidin doktora o halde bırakılır mu ya eşim diyorsun o ne derse desin sen yapman gerekeni yap illa bir kapı açılır bir yol bulunur
12 YorumlaAcayip psikolojik sorunlar yaşıyor
kendisini eksik hissediyor 😔 seviyorsan bitirmek istemiyorsan yanında ol anlayışla karşıla ve hep destek ol. Allah şifa versin baştacı onlar 😔10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz nasil yardimci olalim ablacim oyun işi mi bu! Seven insan bakar da sorun etmez baska yollar dener vb. Yani evliliğin hakkinda biz sana şunu bunu yap nasil diyelim biz mi evliyiz adamla
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca yorumlara baktım da hic gerçek gibi değil anlattiğiniz olay 🤷♀️
O bunalımda sen net bir şekilde bunun saçma ve imkansız olduğunu söyle. Ve becerebilirsen onu hala çekici bulduğunu hissettşr
05 YorumlaAile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Kendinin sana yetemeyeceğini düşündüğü için sana yük olmak istemiyor bunu gurur meselesi haline getirmiş durumu konuşarak çözmen gerek
10 Yorumla
+1 yılKardeşi Allah sabır versin. bir şey yokmuş gibi iş ver yani meşgul olacağı şeyler olsun. Ama en önce birilerine danış atlatırsınız bu zamanları.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 846 cevap paylaştı. Psikolojik destek aldır. Bariz belli adam kendini değersiz yetersiz hissediyor. Yaşadıklarından slnra da çok normal.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı.
+1 yılpsikolojisi çok bzuk. ona doktor desteği ile yaklaş
02 Yorumla- +1 yıl
rica ederim
+1 yılDurum senin vicdanına kalmış.
Boşanırsan intiharveder02 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
Sakın vazgecme piskolojik olarak yıkık durumda suratını asla asma Allah'ım yardım etsin Allahyardimciniz olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKalbi güzel insan bulmuşsun sadece zorligu daha çok hizmet edecek belki erkeklik yapamayacak yanında olup gezemeyecek ama kabinde kalacak
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Hayat işte... Kimin, ne zaman, nerde; başına ne geleceği belli olmuyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet ya 😩
ne mi yapacaksın yazık sana cidden. bu soruyu sorman seninde boşanmak istesiğini gösteriyor. hayat arkadaşım bu senin eli olmasa bacagı olmasa ne olacak birde cocugun var. aynı sey senin başına gelse ve işin gitse kendini nasıl hissederdin
11 YorumlaHastalıkta sağlıkta diyerek evet demedin mi yapma boşanma
00 Yorumla
+1 yılBunu sorduguna gore sende bosanmak istiyorsun demek ki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı. olur mu öyle şey ne demiştik nikah yapılırken ; hastalıkta , sağlıkta...
Not : herkes bir engelli adayıdır02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz onu allttan almalısın çok zor bir durumda Allah şifa versin inşaallah
11 Yorumla
instagramda arama kısmına iliskidr yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar zaten görürsün o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyor izlemen gereken yolu gösterir ayrıca ücretsiz.11 Yorumla
+1 yılsen hala seviyor musun?
bir ömür onunla yaşayabilecek misin?02 Yorumla- +1 yıl
bende bunu duymayı istemiştim, ne mutlu size..
psikolojik bir savaş veriyor..
en çok size ihtiyacı var, bana söylediklerinizi her gün ona söyleyin..
+1 yılsakin ayrilma boyle bi seyi bir tek merhametsiz biri yapabilir evlenirken hastalikta saglikta birlikte olmaya soz veriliyor
11 Yorumla
+1 yılGeçmis olsun birakma bence piskolojisi yerinde degildir adamin
00 Yorumla
+1 yılSen onu şimdilik dinleme zamanla alışacak kabul edecektir piskoloğa falan gidin beraber
01 Yorumla
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Eşini sakın bırakma. Sözlesmelimiydi?
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bi durum yaşadığı
11 Yorumla
+1 yılYalan diyen ne olsun?
15 Yorumla- +1 yıl
Trol geldin bana
- +1 yıl
Geçmiş olsun öyleyse
niye boşanmak istiyor?
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı. Gururlu biriymiş ama eşini zor zamanda terk etme
02 Yorumla- +1 yıl
gurur işte söylüyorum mert adamlar böyle olur kendinden önce başkalarını düşünüyor seni sevdiği için yapıyor bunu böyle daha münasip gördüğü için ama tabii ki yaptığı yanlış. Sen hiç bir şekilde onu bırakmayacağını söyle bir de psikoloğa falan götür kolay mı ayağı gitmiş adamın
- Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik destek alın
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim ne demek
Koca yürekliymiş ama sen asla vazgeçme ondan
06 Yorumla
+1 yılPsikolojik destek şart
02 Yorumla- +1 yıl
Yaşadığı asla kolay bişi değil manevi destek gerekiyor
+1 yılSen bilirsin hayat senin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanma sana ihtiyacı var
01 Yorumla- +1 yıl
Boşanmam zaten aşkımı bırakmam böyle demesine üzülüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolojik destek alın hemen
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim Rabbim yardımcınız olsun sağlık versin geçmiş olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç haberlere yansımadı mı bu olay
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. protez bacakla yürür. Bence boşanma.
010 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakalım onu seviyor musun sevmiyor musun
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni sevdiği ve kendisini yetersiz hissettiği için
Gizli Üye(30-35)+1 yılProtrz bacak takılabilir aslında ümitsiz olöasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk bu vazgecilir mi kolay kolay onun yanında ol
00 Yorumla
+1 yılNeden bole diyornki
12 Yorumla- +1 yıl
Üzücü duurm
Adam haklı
16 Yorumla
+1 yılpsikologa götür yanında oldugunu söyle
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbosanma destekçisi ol
02 Yorumla- +1 yıl
anladım
Yanında ol🥺♥️
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok üzücü bir durum
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım düzelir
00 Yorumla Birakma onu
00 Yorumla
+1 yılZor karar
00 Yorumla
+1 yılVay be aşka bak 💔
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTroll mü bu
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeninki de troll olabilir
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim askerde bacağı kaybetti ve şimdi boşanmak istiyor. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler