Eşimin ailesi kış aylarından bizde kalıyor bundan dolayı kendi misafirlerim gelemiyor. Eşimle konuşsam beni yanlış anlar mı?

Evliyim 6 aydır annesiyle beraber yaşıyoruz babası memelkwtte idi evlendik evleneli yeni geldi. Malum kış şartları diye kışın gelip yazın gidecek miş ama eve bir o kadar misfirleri geliyor ben hamileyim üstelik hastayım düşük riskin oldugunu bugun öğrendim. Canım sıkılıyor eve gelenin gidenin çok olmasından. Üstelik benim misafirim bile değil çat kapı geliyorlar annesinin babasının misafirleri. kendi ailemi bile çağıramıyorum, arkadaşlarımı davet edemiyorum evde ailesi var diye. Bunaldım eşime en başta dedim ayrı evde oturalım bende çalışıyordum oda çalışıyordu hallederiz dedim dinlemedi üstelik severek evlendik o fedakarkıgı bana yapamadı evin içinde kendi odam dışında rahat edemiyorum ne salonda gidip televizyon izlemek ne mutfakta canım istediğini yapabilmek hiç bişey😔bu durumda ne yapılır ki?
Eşimin ailesi kış aylarından bizde kalıyor bundan dolayı kendi misafirlerim gelemiyor. Eşimle konuşsam beni yanlış anlar mı?