Soru çok iyi olmuş Cassie 🤣🤣🤣 Ben gidip önceki tuvalet kağıdıma baktım. Zaten iki katlıymış. Çokta şımartmamışım. Gittim yine aynısından aldım. Ona seni hiç bir zamma yedirmem mesajı verdim 🤣🤣 Şimdilik mutluyuz. O üç katlı parfümlü kağıtlardan isterse oturup konuşacağız 🤣🤣
Bak simdi aklima gecen okudugum bir fikra geldi inşaat işçi doktora gider bir haftadir tuvalatimi yapamiyorum der doktor eline alir bezbol sopasini bir sag bir sol taraftan vurur adamin kacasina simdi git dene der isci gelir yaptim ama bu herzaman boylemi olacak cok zor demis doktor kardesim gtonuzu cimento kagidiyla silmeyin yeter demis simdi herkes buldugu kagitla silecek galiba 😂😂😂😂😂
Yurtdışından gidip Alacağım Arkadaş bu ne yaaaa Familia Plus Tuvalet Kağıdı 40'lı 3 Katlı 113,95 TLTuvalet Kağıdı 32'li49,90 TLinsanların Temel İhtiyaçları Kazık Yurtdışında her Bütçeye uyğun ucuza ürün var Türkiyede herkes Şirket olmuş Sanki birbirleri ile anlaşmışlar. Benzin 11 TL olacak
Naparsın 283 USD Askeri Ücreti Bugün Baktığında güncel Kura 251 USD Çin’deki Asgeri Ücreten düşük. Fiyatlar aldı başını gidiyor. 4.000 TL olsa ne yazar Askeri ücret. Şimdi Sanayici 4.000 TL Asgeri Ücret verdiğinde Kıdemlilere Zam gerekir diyor. Ağlaya Ağlaya bir hal aldı. Olan Hakıma Garibana Emektara oluyor. Yaşamak bu Saatten sonra Lüks oldu. İnsanları Kandırıyorlar her anlamda.
Ya bu nasıl bir soru daha yeni görüyorum valla koptum sabah sabah :D Eminim ki orada aslında kalçalar değil söz konusu :D Evet fazlasını bile hak eden bir totom var
Pancar yaprakları kullanıcaz bu gidişle. Birine laf çarpmak için söylediğimiz sende o popo yok lafını şimdi tuvalet kağıdı kullanıp kullanamaması için söyleriz
120 TL'lik tuvalet kağıdına layık bir kalça var mıdır diye sorguluyorum şu an. Tuvalet kağıdına da el atıp zam yaptılar ya ne diyeyim. Neye zam yapacaklarını şaşırmışlar.
Yeni icatlar bulmak lazım, taş üzerine. 😂😂😂 Bilmem sahipmiyim ama tuvalet kağıdının ücretinde artık bir yerden çıkarmak lazım. Zamlara yetişemez oldum. Veliefendi koşu turundan hızlı gidiyor. 😃
Kadınlara has bir soru. Yalnız görseldeki arkadaş sayesinde squatı artıralım...
Sporla yaşam...😉
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ama hayıır... been yapamaam.. been yoook... beeen ııı ıııııııı...
o bisim kıymetlimisss onu böyle kötü emellerle kirletemem... o hak ettiği yerde raflarda kalsın ben elimde işaret ve orta parmağımı bu temizliğe feda ederim 😀😀😀