Alışveriş & Hediyeler 32'li tuvalet kağıdından ev hediyesi olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor tek yaşayan arkadaşımı ziyarete giderken alsam mı elim boş gitmek istemiyorum 32'li tuvalet kağıdından ev hediyesi olur mu? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Al sana hediye, 1 ay rahat rahat sıcabilirsin bununla sjjsks 2 1 Yorumla Soran +1 yıl aylık wc sponsoru Yorumla
tırttırtıl Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl al bebeğim popon başını sildikce beni hatırlarsin dhdhd 0 0 Yorumla
_Versace_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Ben olsam gıda alırdım, mesela yoğurt, pirinç, beyaz peynir, süt gibi 0 0 Yorumla
kestatavayı365 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Tuvalet kağıdı bana fuzuli geliyor. Bir kere bile evime almadım. Sudan iyi hiçbir şey temizleyemez. 0 2 Yorumla Hortlaklalaa +1 yıl Durulamak için de mi gereksiz Yorumla kestatavayı365 +1 yıl 10 saniyede kuruyor zaten ya da çamaşırı yukarı çekerken o da kurutuyor ve hayır çamaşır ıslak olmuyor nemli oluyor ve rahatsız etmiyor Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Komik olur ama olur xlsllde 2 1 Yorumla Soran +1 yıl kullanışlı hem ksdks Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Hayalimdeki hediye resmen 1 1 Yorumla Soran +1 yıl aliim sana da Yorumla
ressam04 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İhtiyacı olan biçey ama hediyyelik diğil 1 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Tr Ekonomisi göz onune bir alırsak münasip 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 811 cevap paylaştı. Kuru pasta al tuvalet kagidi pahali olur 😁 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sevmez o kuru pasta Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 384 cevap paylaştı. Sctikca seni hatırlarÇok incesin 0 0 Yorumla
marinacorpss Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl 200’lü peçete al daha uygun. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl o fakir işi ya Yorumla marinacorpss +1 yıl f*ck işi bir şeyler al sende 😎 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 616 cevap paylaştı. Komik olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Al sana hediye, 1 ay rahat rahat sıcabilirsin bununla sjjsks
aylık wc sponsoru
al bebeğim popon başını sildikce beni hatırlarsin dhdhd
Ben olsam gıda alırdım, mesela yoğurt, pirinç, beyaz peynir, süt gibi
Tuvalet kağıdı bana fuzuli geliyor. Bir kere bile evime almadım. Sudan iyi hiçbir şey temizleyemez.
Durulamak için de mi gereksiz
10 saniyede kuruyor zaten ya da çamaşırı yukarı çekerken o da kurutuyor ve hayır çamaşır ıslak olmuyor nemli oluyor ve rahatsız etmiyor
Olur tabi ki hemde güzel bir hediye olur bu devirde
Komik olur ama olur xlsllde
kullanışlı hem ksdks
Hayalimdeki hediye resmen
aliim sana da
İhtiyacı olan biçey ama hediyyelik diğil
Yakın arkadaşsa olurjdnsjs
Tr Ekonomisi göz onune bir alırsak münasip
Olmaz yanlış anlar kdhjdh
benim bitti taşa silecem şimdi
Bu devirde olur çok pahalı 😁
Kuru pasta al tuvalet kagidi pahali olur 😁