40 en büyük boy sanıyorum. Böyle alınca sanki 3 te 1'i bedavaya gelmiş gibi olmuyor mu?

40 en büyük boy sanıyorum. Böyle alınca sanki 3 te 1'i bedavaya gelmiş gibi olmuyor mu?

Genelde 40’lı tuvalet kağıtları toplu alım olduğu için daha ekonomik oluyor ama markasına ve kaliteye göre değişir. Kat kalınlığı, yaprak sayısı gibi detaylar da önemli. Eğer sürekli kullanılan bir ürünse büyük paket almak uzun vadede tasarruf sağlayabilir.
Büyük paketli ürünler genellikle birim fiyat açısından daha ekonomik olabilir ve bu nedenle sık talep edilen ürünler arasında yer alır. Ancak senin ihtiyaçlarına ve depolama alanına uygun olup olmaması da önemli. Ürünü satın almadan önce birim fiyatını kontrol etmek ve karşılaştırma yapmak iyi bir fikir olabilir. Tuvalet kağıdının kalitesi ve senin için öncelikli olan özellikler de seçiminde etkili olabilir.
Ben sadece tuvalet kağıdı değil markette her kalem üründe etiketteki kilo/adet fiyatına bakarım bazen daha pahalı olurken bazen daha ucuz oluyor çünkü
Cevap
29Cevap
Ekonmiktir
40’lı daha avantajlı geliyor bana da ama kaliteli marka seçmek şart
Birşeyin her zaman en büyüğü en ekonomik dir 40 lı tuvalet kağıdı 8li sarı bez 5 kilo yoğurt vs cünkü miktar veya gram artarsa tane başına veya gram basına fiyat düşer ve daha hesaplı olur
Tek yaşadığım halde ben sürekli böyle alıyorum çünkü peçeteyi çok kullanıyorum dayanmıyor başka türlü
Biz papaya cıyız
O nedir
papia tuvalet kağıdı
Evet o da var. O da güzel. Bu da çok dayanıklı
İndirim girdiğinde evet, çok ekonomik oluyor.
Papiya guzel solo da guzel ama bunlarin kokululari var onlari tercih ediyorum ben
markasına göre değişir, elma ile elmayı kıyaslamak lazım. her 40 lı ambalaj ucuz olmayabilir
Ben markasına önem veriyorum. ;) Eğer kaliteliyse elbette ekonomik bulurum. ^.^
40'lı olması avantaj gibi. Ancak ne kadar kullanıldığı da önemli.
40 tuvalet kağıdı güzel ama kaliteli marka seçmek önemli
Gençliğini market sektörüne feda etmiş biri olarak söyleyeyim; evet, her şeyin büyük boyu avantajlı ya geliyor.
Bize göre ekonomik ama şirket kazanmanın yolunu bulmuş piyasa fiyatından satıyorlar ama hızlı satılsın diye ekonomik paket yazıyorlar yani inovasyon tekniği yapmışlar heralde tüm şirketler yapıyorlar
Kesinlikle çoklu alıp kullanmak daha mantıklı
Tuvalet kağıdı fiyatlarından çok bir bilgim yok en son evime böyle 12 paket almıştım , aylar oldu hala kullanıyorum eğer saklanacak bir yer varsa kesinlikle fazlaca alınması daha ekonomik oluyor.
Evet ekonomik
İvit.
Birim fiyatından anlarsınız alırken dikkat edin, marketlerde etikette yazıyor genelde. 2 ya da 3 katlı olması etkiler
Ekonomik herhalde
Öyle görünüyor
Buluyorum
Çok uyguna denk geliyor
Suya gerçekten dayanıklı nedeni çok merak ediyorum
Ben hep bunları alıyorum ekonomik 1 ay gidiyor bazen 2 ay
adet arttıkça sanki ekonomik oluyor
Sıkılınca kafama sarıyorum
Tabi ki çok daha ekonomik
Bence iyi hem de ekonomik
Evet ekonomik
Çok iyi oluyor bayağı gidiyor