Yoksa her ikisinin de ortası olsun bir tuvalet kağıdına o kadar para veremem mi diyorsunuz?

Yoksa her ikisinin de ortası olsun bir tuvalet kağıdına o kadar para veremem mi diyorsunuz?

kat sayısına bakıyorum cok katlı olunca eksi puan. aslında keske onunla ilgili bi standart olsa müşteri olarak bu konuda bir denetlemeci olamıyoruz. en azından ben. aslında isteğim net. 1 mümkün mertebe ince olsun. ya da ince değil de asırı kalın olmasın diyim.2. suda erimesi mükemmel olsun. suyu gorunce buharlassın hatta. suda erirse ıstedıklerı kadar kalın olabilir :D tuvalet tıkamayacağı garanti edilsin dicem de öyle nasıl garanti vericekler. neyse 3. saglıklı olsun popoyu tahris etmesin zarar vermesin iyi temizlesin. yumusak olsun. işte sert bastırsamda sorun yapmasın. popoda parcası yırtılıp takılı kalmasın. hijyenik. koku vs gerek yok kimyasala. bu 3 kriter bende. sağlıklılık tıkamama. aslında 2 desek yeridir.
Çok katlı olmasın diyorsun ancak çok katlı olmazsa emiş gücü yani suyu hapsetmek durumu maalesef pek etkili olmuyor. İnce olanları da pek bunu sağlamıyor gibi.
Kalın olanların da dediğin gibi gider tıkama ihtimali var. Karışık :)
suyu hapsetmesine gerek yokki. ilk bi kac tanesini 2li kopartıyorum kalınlastırıyorum kullanırken zaten:D ama olurda gider tıkarsa işte o zaman s*çtın. düşmana vermesin allahım. o derece. bi dünya masraf. o yüzden ben ne kadar hassasım yani. o klozete saç tüy kıl vs atmıyorum ya o derece:D usta gelicek kırıcak yani sırf iyi bakmadın diye. ince candır yani aslında mesele suyu gorunce kendini bırakması hücrelerine ayrılması ama.
Özel teknolojide üretilen peçeteler diyorsun ama onların fiyatı da çok fazla şu anda
cok bi özelliğe gerek yok ya. söyle diyim bimden git al en dandiğini. en dandik olanı en ince olanı oluyor ve tek maharet zaten suda erimesi. onu da cogu tuvalet kagıdı yapıyor zaten. ilk bi kacını ciftlı kullan. sonra tekli. ve klozete 5 6 taneden fazla atma. sonrasını cop kutusuna. işte o cop kutusuna atmam diyen üşengeç tayfaya göre teknoloji lazım da ben yine güvenmem. dediğim gibi 3 ay sonra tıkarsa o üretici masrafları karsılamıcak yani. ustalar bi de yok cozulmez kırcaz 0dan yapcazcı oluyor. her yer batıyor o arada bi süre McDonald's a gidiyorsun tuvalete ya da nereye ise artık. maalesef tuvalet kagıdını atarım klozete basım agrımasıncılık bana realistik gelmiyor ne kadar teknloji olursa olsun.
Tıkansa zaten evin betonu fayansı her yeri kırılıyor, yenisini de yaptırmak lazım. O risk göze alınmaz :)
Benim için sayısından ziyade kalite her zaman öncelik taşır. Yani, bir pakette ne kadar çok rulo olduğundan çok, her bir yaprağın dayanıklılığına, yumuşaklığına ve kullanım rahatlığına bakarım. Günün sonunda, kaliteli bir tuvalet kağıdı, az ama öz kullanımla daha ekonomik olabiliyor.
Kaliteli tuvalet kağıdı seçmek, aslında uzun vadede tasarruf anlamına geliyor. Düşünsenize, kalitesiz bir kağıt her kullanımda parçalanıyor ve daha fazlasını kullanmanıza sebep oluyor. Bu da demek oluyor ki, daha sık alışveriş yapmanız gerekebilir. Ama güçlü ve dayanıklı bir tuvalet kağıdı, az miktarıyla bile işinizi görebilir, böylece paketiniz daha uzun süre dayanır.
Cevap
11Cevap
kalitesine çünkü bazıları dağlıyor hemen
Selüloz da olabilir dediğin pamuklu olması lazım
Bu zamlardan sonra artık sayısı da değil ucuzluğuna🤦🏻♀️.
Yapılacak bir şey yok eş mahkum :)
Kıçımı vip yapacak bir tuvalet kağıdı alırım
İşte bu senin elinde :)
İşte o yüzden kalitelisini alırım 😄
Kıymet veriyor 😬
En değerlim 😂
Parası önemli değil,
Kaliteli olsun.
Zenginiz galiba :)
Bazen zengin gibi düşünmek gerek, günaydın :)
Müşterim selpak ve solo marka yapıyor hazırda hangısı varsa koca paketle alıyorum 😂
İkisi de iyi markalar he :)
Hem sayısına dikkat ediyorum, hem de fiyatına.
İkisinden biri ön plana çıkıyor ama
O zaman sayısına dikkat ediyorum diyeyim.
Ne kadar ekonomik olmuş insanlar artık kalite diyen yok 🤣
Bizi bu hale getirenlere bunu söylemeniz daha iyi olur.
Kalite elbette önemli. Fakat insanların kaliteyi düşünecek hali mi kaldı? İnsanların cebinde doğru düzgün para mı kalıyor? 🤣🤣
Doğru haklısınız artık para neye yeterse onu alıyor insanlar önceden seçebiliyorduk. Şimdi alabilmek önemli.
Evet, aynen öyle.
Bazı markalar kaliteyi bozdu. Familia alıyorum bir süredir 36'li olanı yumuşak ve dağılmıyor
Sadesi ve kokulu olanı yumuşaklık olarak farklı, hangisini alıyorsun?
Kokulu değil tek ürün geliyor küçük market benim için alıyor sahibi
Uygun bir alternatif gerçekten bu markadan genel olarak herkes memnun üstelik.
Selpak solo bozdu kaliteyi
İkisi de köklü ve en eski markalar aslında gariptir
Kalınlik ve yumuşaklığı normal bir tuvalet kağıdı gibi
Üstelik fiyat düşük değil
Tuvalet kağıdı en çok zam alan ürün oldu çoğu ülkede. Pandemide bir başladı stok olayı. Sonra düzelmedi.
kalitesine , genelde papia veya familia marka alıyoruz
Evet ikisi çok ön planda olan markalar zaten
aslında en iyisi selpak bence bazen onu alıyoruz ama o artık çok pahalı
Evet o nasıl bir fiyat çekmek ya nereye ait o marka acaba
bilmiyorum ki 🤷🏻♀️
fiyat/kalite endeksli tercih ediyorum
tartarak ağırlığına göre de tercih ediyorum
Ağırlığına göre mi ilk kez duydum
evet ağırlığına göre fiyatını ağırlığına bölersen bçıkan birim fiyat diğerleriyle kıyaslaman için en önemli etken
çünkü adeti seni aldatmasın genişliği aldatmasın çapı aldatmasın
gevşek sarılmış olabilir içteki karton rulo geniş tutulmuş olabilir vs tonla hilesi var en doğru tercih ağırlığına göre yapılır
Çok tercih ederim bilgiler için yararlı oldu 😇
rica ederim herkes bilinçlensin ki vatandaş kandırılmasın
Kalieeee, popomuzu siliyoruz kaliteli olsun 😃😃😃
Vallaha param hangisine yeterse onu alıyorum
kalitesi önemli
Kesinlikle kalitesi önemli
Fiyatına artık. Napalım.
İçimden bir ses zengin olduğunu söylüyor 🤣
Yok bea. Dötümüzü feda edecez fiyatına göre. Pahalı
Solo solo sooooloooooo.. hem yumuşak hep hesaplı.
Sayisina valla gidecegi yer bellk banane kalitesinden
Tabiki kalite bazıları gazete kagıdı gibi
Evet pamuksu değil onlar çünkü.
Sofia dışında almam eve
Onu hiç denemedim. Yumuşak dokulu mu
Evet gayet güzel bir marka bence selpak deluxe ve sofia en iyileri
Selpak iyi ama azıcık pahalı, deluxe de denemedim. Teşekkür ederim tavsiye niteliğinde oldu 😇
Sofia selpak klasikten daha pahalı bildiğim kadarıyla ama deluxe ile fiyat ilişkisini bilmiyorum
Sofia zengin kağıdı çıktı o vakit 😬 arada indirim oluyor ama kıstorınca almak lazım.
Valla tuvalet kağıdı da lüks olmasın artık 😂
Sayısı
Herkes sayı diyor :)
40 lı alıyorum yetiyor 6 ay🤭
Güzelmiş :) 6 ay ne uzun süre
Şeyimi stlecem olsane olur olmasa ne olur
Tabii tercih meselesi
Kalitesi önemli yaaa
Kalitesiz de olmuyor. Parçalanıyor
Haha aynen öyle :D
Sayısına
Şu ara hepimiz öyleyiz.
Mecbur
Ucuzluğuna
Herkes maliyetçi olmuş
İnsanlar nasıl değişiyor hayat şartlarına göre önceden kalite, hasta ediyor, alerji yapıyor derken şimdi fiyat diyoruz 🙄
İyi temizlemesine
Emiş gücü de önemli haklısın
Aynen👍👍
Kalite
İkisine de
Olması gereken...
Parasına
Herkes fiyatına diyor, eskiden sağlıklı, doku derdik :))
Kalite
Muhakkak kalite önemli...
Gerisi önemli değil pahalı zaten tuvalet kağıdı da ya
Belki de en çok fiyatı artan şeylerden oldu
Evet aynen
Sayısına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?