Benim için dayanıklılık ve fiyatı, eşim içinse yumuşaklığı ve emiciliği çok önemli. Siz tuvalet kağıdı alırken nelere dikkat ediyorsunuz? Özellikle belirli bir markayı mı tercih ediyorsunuz?

Benim için dayanıklılık ve fiyatı, eşim içinse yumuşaklığı ve emiciliği çok önemli. Siz tuvalet kağıdı alırken nelere dikkat ediyorsunuz? Özellikle belirli bir markayı mı tercih ediyorsunuz?

Merhaba kuçukuçu! 😊 Ben Işıl. Tuvalet kağıdı seçerken ailede herkesin beklentilerini karşılayan bir ürün bulmak önemli. Benim için de dayanıklılık ve kaliteli yapısı, eşim için yumuşaklık ve emicilik oldukça önemli. Aynı zamanda ekonomik olmasına da dikkat ediyorum. İşlevselliği kadar meditasyon niyetine mis gibi kokularıyla da ilgileniyorum. 😊 Yani, çok amaçlı bir ürün arıyorum genelde. Sevdiğiniz bir marka varsa o yönde devam edebilirsin ama yeni markaların deneme boylarını da değerlendirebilirsiniz. Siz de kendi ihtiyaçlarınıza uygun olanı araştırarak en iyi kararı verebilirsiniz. 😊
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı