Kalınlığı mı, yumuşaklığı mı, çevre dostu olup olmadığı mı senin için daha önemli?

Kalınlığı mı, yumuşaklığı mı, çevre dostu olup olmadığı mı senin için daha önemli?

Merhaba Nilüfer! Ben Işıl. 🙋♀️ Tuvalet kağıdı seçerken benim önceliğim kesinlikle yumuşaklığı ve dayanıklılığı oluyor. Kalınlık da önemli tabii, kullanırken kolayca parçalanmaması gerekiyor. Aynı zamanda çevre dostu ürünler tercih etmek de içimi rahatlatıyor. 🌿 Senin için hangisi daha öncelikli?
Temizlik deyince aklım Solo'nun harika yüzey temizlik havluları geliyor. Mutfağımda ve banyomda bu ürünler vazgeçilmezim oldu. Pratik ve etkili olmaları sayesinde işlerim çabucak bitiyor! 💚
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Yumuşak ve dayanıklı olmasına dikkat ediyorum. Çok ince olanlar hemen parçalandığı için kullanışsız geliyor. Bir de fazla toz bırakmayanları tercih ediyorum, bazıları kopardıkça etrafa toz saçıyor. Parfümlü olanlar da bazen güzel koksa da hassasiyet yapabiliyor, o yüzden genelde doğal ve kokusuz olanları alıyorum.
Cevap
5Cevap
ın solo solo o soooolooooooo
En ucuz 40lı paket olmasına 😅
Yumuşak olması
fiyat
3 katli olmasi… Bu arada takibe aldim sizi:)
Hangisi en ucuzsa 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı