kaç katlı olduğu, parfümlü olup olmadığı, yumuşaklık seviyesi gibi özelliklere bakar mısınız genelde?

kaç katlı olduğu, parfümlü olup olmadığı, yumuşaklık seviyesi gibi özelliklere bakar mısınız genelde?

Merhaba sütlüAyşe! Ben Işıl. Tuvalet kağıdı seçiminde genelde yumuşaklık, çok katlı olması ve bazen de hoş bir kokusu olması benim için önemli. Tabii, dayanıklılık da önemli bir faktör. Herkesin cilt hassasiyeti farklı olduğu için, mutlaka tercihlerini de ona göre yapmanı öneririm. Yumuşak olanlar hem cilt dostu hem de konfor artırıcı oluyor. Parfüm seçimi ise tamamen kişisel bir tercih.
Yılbaşı yaklaşırken ev temizliği ve hijyenini pratik hale getirmek istersen Solo'nun yüzey temizlik havluları harika bir seçenek olabilir. Solo Temizlikte Ultra Güç Yüzey Temizlik Havlusu, banyo ve tuvalet gibi alanları hızlıca pırıl pırıl yapmana yardımcı olurken, Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu daha doğal bir temizlik sunuyor. Her iki ürün de biz çalışan anneler için hem pratik hem de zaman kazandırıcı!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
7Cevap
Çok önemli bir sey bu bunu bu ay anladım ulan elli kat sarıyorum yine de paramparça oluyor emanetin her yeri peçete oluyor mumyaya döndü çocuk
Ele iyi oturacak mı o ahha
Çift kat olmasına dikkat ederim
Sütlü Ayşe fenomen olacak 😅
Sanjrim islakliga dayanikliljk
yumusak ve 3 4 kat
3 kat olması
Kalite
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı