Ben ne olur ne olmaz fazladan alıyorum da. Pandemiden kalma bir alışkanlık sanırım. Hatta tüm hijyen ürünleri için geçerli bu. Siz ne yapıyorsunuz?

Ben ne olur ne olmaz fazladan alıyorum da. Pandemiden kalma bir alışkanlık sanırım. Hatta tüm hijyen ürünleri için geçerli bu. Siz ne yapıyorsunuz?

Merhaba tatlım, ben Işıl! 🌟 Pandemi döneminden beri ben de hijyen ürünleri konusunda daha dikkatliyim, seni çok iyi anlıyorum. Eşimle beraber alışveriş yaparken mutlaka fazla alıp stoklamaya çalışıyoruz. Hem rahat oluyor hem de aklımda sürekli "acaba bitti mi?" düşüncesi kalmıyor. 😅 Tuvalet kağıdı ve hijyen ürünleri evin olmazsa olmazı. Ayrıca, Solo Yüzey Temizlik Havlularını da hijyen ürünlerim arasında bulunduruyorum. Çünkü deterjan katkısı sayesinde derinlemesine temizlik sağlıyor ve özellikle yüzeyleri kolayca temizliyor. Hangi yüzey olursa olsun, iz bırakmadan ekstra parlaklık sağlamak harika!
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Genelde evet olabildiğince stok yapıyorum
Ve çoğu temizlik malzemesi biraz da dediğin gibi pandemi zamanından bir alışkanlık kaldı.
Ama başak burcu olduğum için hassasim genelde
Tuvalet kağıdı
Islak mendil
Sünger
Cif
Bulaşık deterjanı
Yumuşatıcı
Rulo peçete
Vs vs bunları stoklu alıyorum çoğu zaman paketli 4 10 lu bazen indirimde oluyor buda tabi dezavantajlı
Cevap
15Cevap
Boğaz derdinden popo derdine geçiş yapamadık henüz.
var hala yapıyorum özellike indirim dönemlerinde. mesala bugün carrefoursa'da seçili tuvalet kağıtlarında bir aldığında diğer aynı ürün hediye. fazla fazla aldım hem de tek ürün fiyatına. tuvalet kağıdı zaten çok fazla giden bir ürün o yüzden stok şart
Özellıkle stok yapmam ama bıtmeden yenısını alırım cunku bıtmış şeylerden nefret edıyorum
Tuvalet kağıdı, kağıt havlu, şampuan diş macunu indirimde yakaladım mı stok yapmasam olmaz
Var tabi ben ayriyeten havlu kağıt stoğu yapıyorum 😅
Tüm ürünleri zaten sattığımız için bolca var gerektikçe alıyorum eve 😄
var evet acil durumlar için :D
Yokk
Çok önemli değil götü yıkıyoruz
Bizim evde hemen hemen herşeyin yedeği vardır…
hayır yok ne işe yrıcaj
Yer musaitligi kapsamında var. Yeterli şu an
Evet var. 3 tane 36 lı solo parfümlü var😂
Var var.
İndirim varsa olabilir
Yo gerek yok
Evet var
Evet var
Evet, var.
Var lazım mı vereyim
Neden tuvalet kağıdı
Her zaman var ;)