psikolojisini bozmak istemeyenler lütfen okumasın. aklımdan gitmiyor. annem ve babam ayrı odalarda yatıyor yıllardır. 12 yaşındaydım ve babamın yatağına gitmiştim. babam önceden hiç öyle iğrenç bir harekette bulunmadı. eskiden en çok babamı severdim. o gün çok içmişti. yanımda yatıyordu ve beni eli ile taciz etti. cinsel organını şimdiye kadar görmedim. beni taciz etmesi uzun sürmedi sonra yataktan kalkıp gittim. düşündükçe kötü oluyorum ve onu sevdiğim yoksa ondan nefret ettiğimi bile bilmiyorum. öz babam
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
9 yaşında babam vefat etti 13 14 yaşında annem tarafından ağlamama rağmen taciz edildim çok kötü bir durum kardeşim
çok üzüldüm. şu an annenle aran nasıl
şu an iyi ama anıları kötü çoğu kez iradesine yenik düştü annem seviyorum onu ama nefret de besliyorum
ne yaptı sana...
annenin cinsel organını gördün mü
Evet ya da hayır
istersen yorumunu kaldırırım, ben de gizli kalmak istiyorim
Sorun yok nasıl istersen ama burdan anlatamam
Bu arada gördüm
Ne söyleyeceğimi bilmiyorum... gerçekten üzgünüm
Yaşlı bi teyze kalabalık otobüste sürekli arkamda gezinmişti
geçmiş olsun...
Benden büyük kuzenim küçükken istismar etmisti benim aklım kesmiyordu ama o her halti bilerek yapti!
Üzgünüm... şimdi nasılsın
kuzenin elbette bunun cezasını çeker bir gün, о. ç.
Aklıma geldikçe nefret ediyorum kendimden neden engel olmadim diye küçüktüm herşeyi net hatırlamiyorum işin kötüsü bu salagi sonradan hep gördüm gorucemde
Sana ne yaptı o iğrenç varlık... senin hiç bir suçun yok, yetişkin, veya çıplak bile olsan kimsenin bunu sana yapmanın hakkı yoktur
umarım ölümü çok feci bir şekilde olur
Net hatırlamıyorum bakireligim bozuldu mu onu bile hatırlamıyorumki beynim silmiş o anları sadece cinsel organimi öpüyordu bunlari anlatmak zor :(
Anlıyorum ve zor olduğunu biliyorum... dediğim gibi senin hiç bir suçun yok... inşallah o şeref yoksunu çok kötü bir şekilde can verir... teşekkür ederim kısa da olsa konuşmuş olduk
Ama belasını bulacak buna söz veriyorum
Hak ettiğini bulsun. Önemli değil kendini yalnız hissetme ve bence babani sevmek zorunda değilsin öyle ya da böyle bu yaşananları unutamaz insan unutsa bile o gün hissettiklerini unutamaz hatırlar
Haklısın teşekkür ederim
🌺
Çok sarhoşsa o kafayla annenle karıştırmış olabilir seni
bunu ben de düşünmüştüm ama yine de iğrenç ve aklından çıkmayın bir şey... yoksa hiç böyle hareketlerini görmedim etmedim
E normalde hiç görmediysen seni karıştırmıştır kafası yerinde değildir. Annenle baban neden beraber yatmıyor
Annem istemiyor, eskiden hep annemizle yatardık. babam akşamları ya da sabah saatlere eve gelir. bazen içip ding dong olur. ama ayrı odalarda olsalar bile eskiden ona rağmen birlikte oluyorlardı. babamın telefonuna bakarken bir fotoğraf görmüştüm ondan...
Annen niye istemiyor ki? Nasıl oluyor hem ayrı yatıyor hem beraber oluyorlardı sadece bi fotodan mı anladın? Nasıl bi fotoydu merak ettim açıkcası
🤔🤔🤔
onun da nedenleri vardır. zaten severek evlenmediler. çocuk isteklerini sadece yerine getirdiler. nude
E hiç mi kendi istekleri olmuyordu yani? Annenin mi nudesiysi
sen de sapık mı ne çıktın
Nalaka ya
Niye böyle dedin yaa
Etek giyerken bir keresinde eteği sıyırıp bacağımı oksamisti 20 yaslarimda
Çok utanmıştım
içkili miydi
Hayır annem de karsimdaydi
Napiyorsun sapik sapik gibi diye bağırdım
Ne diyorsun sen dedi gitti
anlıyorum. üzgünüm... şimdi aranız nasıl
Sevmiyorum
Sadece bu olay yüzünden değil ama birçok sebebi var
Awk kansız köpekmiş baban
bazen beni annemle karıştırmış olabilir mi diye düşünüyorum... çok alkol içmişti. o dönemler çok tüketiyordi. emin değilim. bana ayıkken hiç öyle ters bir hareketde bulunmadı. bu olayı saymasak iyi bir baba. ama yine de ondan nefret mi etmeliyim yoksa sevmeli miyim kararsızım
Kansızlık ne olursa olsun
benim ne suçum günahım var... evet iğrenç bir şey. ve unutamıyorum bu olayı
ömür boyu da aklımda kalacak
Üzülme
Bu özel bir soru
Evet öyle
Sarhosken karistirmistir
Sarhos adi ustunde
Evet bu olabilir ama yine de psikolojimi çok kötü etkiledi bu durum. kimseye anlatmadım anlatmam da...
Sarhoştur sarılmıştır
Sarılmak değildi. Eliyle cinsel organıma dokundu
Sarhoşluk derecesine bağlı sen olduğunu farketmemiştir. Ayıkken. Bişey yaptımı
Ayıkken hiç bir kötü hareketini görmedim aksine
Tamam, bazi içiçıler, şeker hap vs içiyorlar, kafa bi dünya, anneni oaris hilton gibi görür :). Hatıtlamıyodurda bişey. Okadar zaman geçmiş aradan bişey yapmadıysa babanı sev
Hatırlasa kendinden nefret eder bunu biliyorum. teşekkürler yorumun için
Yani. Rica ederim. Boşuna kadın tamırcısı olmadım :) başka sıkıntı olursa yine bekleriz
Kadın tamircisi derken
İsmim gözükmüyormu