Bugün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum sahildeydim bankta oturuyordum hatta kuzenimle oturuyorduk karşımızda bir bank daha vardı benim yüzüm o banka doğru dönüktü ama karşımda kuzenim oturuyordu adamın sürekli bakışını yakaladım 27-28 yaşında var kuzenim tuvalete gittim ben oturmaya devam ettim bu sefer eline telefonu aldı sahile çeker gibi yapıyor baktım telefonu yavaş yavaş benim olduğum banka doğru çeviriyor hemen kafamı masaya koydum çekemesin yüzümü diye sonra kafamı kaldırdım adamla göz göze geldim adam gözlerini kırpmadan bana bakıyor bende dik dik bakmaya başladım adam gülümser gibi olunca neye bakıyorsun diye bir tepki verdim sonra döndü önüne kuzenimde geldi sonra olayı ona anlattım kuzenim sonra yanıma oturdu adam bi kere daha baktı ama hemen saniyede kafasını çevirdi bu sefer bi 10-15 dakika oturdu sonra kalktı gitti
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bağırsaydın taciz ediyorlar diye fotoğrafımı çekiyor diye
kendini aklardı çünkü sahil ortamındayız adam ben etrafı çekiyorum diyebilir
merak etme üstümüzde öyle bir algı varki direk seni haklı görürlerdi fırsatını değerlendirecektin
emin değilim ki bana doğru kamera döndü mü bilmiyorum adam sahili çekmeye baslayinca kafamı direk masaya gömdüm dedim şimdi etrafı çekiyorum ayağıyla kamera bana dönebilir diye yüzümü sakladım o sırada tabi naptı bilmiyorum kafamı kaldırdığımda adam bana bakıyordu ben dik dik bakmaya başladım sonra buda gözlerini kırpmadan bakmaya devam edince neye bakıyorsun dedim önüne döndü sonra ablam geldi zaten
Senin ona mesaj verdiğini düşünmüştür büyük ihtimal bakış falan attın ya. Oda sana karşılık gülümsüyor verdiğin mesaja karşılık vermeye çalışıyor. Sen tepki verince önüne bakmış
sonra yine baktı ama ama saniyesinde çevirdi
bide adam gülümsemedi gülümser gibi oldu
Ben boylelerine hic bakmiyorum yokmus gibi davraniyorum. Bakinca hosuna gittigini dusunebilir
bende bakmıyordum zaten karşımda kuzenim oturduğu için adamı göremiyordum ama bi kaç defa gözünü ayırmadan bakınca neye bakıyorsun diye tepki göstermek zorunda kaldım sonra önüne döndü zaten
Ne kadar pis insanlar ya
resmen hiç utanmadan gözünü oynatmadan bakıyor etrafta insanlar olmasına rağmen
Öğrenciydim metroda herifin biri bana dayadı bildiğin hissettim erkek halimle ses çıkaramadım hala aklımda
iğrenç insanlar bunlar
Güzel kizsan dikkatini çekmişsindir
taciz boyutunda bakması mide bulandırıcı bide yanımda ablam var 35 yaşında kadın
Ben tacizi savunmadim sadece nedenini söyledim sana. Ondandır yani diye
güzele bakabilirsin ama yiyecek gibi değil korkutucu
Öyle tipler var maalesef
evet
nasıl uğradın naptı
lisede dershaneye gidiyodum sabah erkenden. yollar bostu herifin teki arabasına binmem icin ısrar etti kabul etmedim sonra kapiyi acip kolumdan iceri cekmeye calisti tekme atıp kosarak bi evin bahcesine kacmıstım
ohaaa allahım sen koru plakayı almak aklına geldi mi o an polise verdin mi
acikmi. giyinmistin
ne alaka? açık giyinsemde bir insanı taciz edercesine bakamazsın
kış günü kazak giyerim ben bolda pantolon giyerim
anladim
Bu ne cesaret be
yanlarimızda banklarda oturan insanlarda var ayrıca kuzenimin iş yerinin önü sahil kenarı
Fiziki bişiy yok en azından arsızlar.
onu yapamaz çünkü etrafta insanlar var
yanımda ablam var 35 yaşında kadın s*çar ağzına
ablamda dedi bizimkinlere soylesek döver
Aynen öyle tabi de iyi ki olmamış diyorum
iğrenç cidden ya bak beğenebilirsin birini bakabilirsin ama yicekmiş gibi gözünü kırpmadan bakamazsın insan ürküyor yemin ederim dönüp dönüp bakıyor bide tepkisiz bakıyor sinir oldum en son bende dik dik bakmaya başladım baktım dönmüyor kafasını en son neye bakıyorsun diyince döndü önüne ay çok kötüydü
Geçmiş olsun dikkatli olmalısın
çok teşekkür ederim ben şunu bir kez daha anladım bu işin açık giyinmekle alakası yok çünkü üzerimde bol uzun kıyafetler vardı malum bide kış ama ona rağmen yaşadığım duruma bak bide tekte değilim yani
Karşı tarafın hadaizliği gerçekten ve ülkenin gerçeği bu
Bişiy merak ettim de tkpler misin
hayır sormak istiyorsan buradan sorabilirsin
Umarım tekrarı olmaz dicem ama muhakkak olur abisi
Bu nedenle dikkat et derim iyi akşamlar.
muhakkak olacağını sanmıyorum çünkü o semtte oturmuyorum