Küçükken hiç böyle bir olay yaşadınız mı? Yaşadıysanız şu an kendinizi nasıl hissediyorsunuz? (İsminin gözükmesini istemeyenler gizli olarak yazabilirler)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çok kez taciz ve tecavüze uğradım.
5-6 yaşlarımdayken bir inşaatın kumunda oyun oynuyordum. Bir adam beni inşaatın altına çağırdı ve ben de yanına gittim. Sonra adam birden pantolonunu indirdi seyretmemi istedi. O sırada kendisini tatmin etmeye başladı. O günden sonra belli bir süre, kapı aralarında kullanılan beyaz slikon yapıştırıcının o adamdan çıktığına inanırdım. Bende öyle bir etki yapmıştı.
9-10 yaşlarımda bir kuzenim var. Erkek ve benden 7-8 yaş büyük. Evine gittiğimde beni odasına kitler ve baştan aşağıya soyardı sonra da bana tecavüz ederdi. Bunu birçok kez yaptı ve artık onu görmeye başlayınca kaçmaya başlıyordum. Başka zamanlarda da beni kucağına alırdı sürekli ama detaylı anlatmak istemiyorum şimdi.09 Yorumla
Soran+1 yılGözlerim doldu valla çok üzüldüm şu an nasıl hissediyorsun kendini?
Cevap sahibi+1 yılCıncelliğe bakış açım Aziz Augustinus gibi. Yani çok ayıp ve insanlar sadece çocuk yapmak için bunu yapmalı.
Ve sapıklardan, abazanlardan nefret ediyorum.
Soran+1 yılAynen bende nefret ediyorum vıcık vıcık ilişkiler görüyorum dışarda onlardan da nefret ediyorum evlenmeden fiziksel temasın olmasını hoş karşılamıyorum.
Soran+1 yılBende tacize uğradım hatırladıkça kötü olurum
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun :(
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Kötü bir durum, üzüldüm... o kansızdan bunun hesabını sormadınmı
Cevap sahibi+1 yıl@Sert_Çocuk1 Nerede olduğunu bilmiyorum, taşınmışlar ve adamı sosyal medyada bil bulamadım
- +1 yıl
Öyle kitapsız sapıkları cezasız bırakmamak lazım kim bilir senin gibi kaç kişiye yapmıştır... onlara öyle bir ceza vereceksin ki birdaha bırak yapmayı düşünmeye bile cesaret edemeyecekler!!!
En İyi Cevaplar
Böyle şeyleri okumak istemiyorum ama görünce okumak geliyor içimden insanlar neler yaşıyor denk gelmeyince anlamıyorsun okudukça da üzülüyorum bana çok eşcinsel geldi sınıf arkadaşım olsun yolda giderken olsun ama şükür zor bir duruma düşmedim fakat kızlar tarafından tacize uğramışlığım var.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü bii durum hatırladıkça kötü olurum
Soran+1 yılEvet onun için böyle bir soru sordum. zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok küçükken uğramıştım bir kere ve büyüdükçe bunun taciz olduğunu idrak edebildim. O zamanlar bakkala ekmek almaya ben giderdim çok yakındı zaten, bakkal amca da beni kucağına oturtup değişik bir biçimde severdi hoplatırdı zıplatırdı. Bende eğlenirdim ya, küçüklük iste anlayamıyordum. Değişik sesler çıkarırdı ben gülerdim hep. Şimdi bile zor yazıyorum bunu kimselere söyleyemedim. Yaşım ilerledikçe hep rüyalarıma girer oldu, şükür bir nebze atlattım bunları. Şimdi düşünüyorum ki ilerde çocuğum olursa hiç bir yere yalnız göndermeyeceğim. Annemin de suçu olduğunu düşünmüyorum fakat psikolojik olarak bu olay beni çok etkiledi ve kendim yenmeye çalıştım hep. Allah böyle insanların cezasını versin diyorum sadece.
02 Yorumla
Soran+1 yılBuna benzer olay yaşadım seni çok iyi anlıyorum bende hatırladıkça çok kötü oluyorum o zaman çok küçüktüm savunmazsızdım idrak edememiştim
+1 yılNiye gizleniyorsun ki? Evet. küçükken camiden çıkan amcanın tacizine uğradım. Orta okulda sınıf arkadaşlarım tarafından uğradım. Hatta son 1 yıl içinde amcasını mı ararsın, mültecisini mi ararsın... Hatta bir teyze bile hallendi. Hiç de utanmıyorum. Taciz edilen değil, taciz eden suçludur.
59 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü herkesin bilmesini istemiyorum
- +1 yıl
İçinde bırakırsan o dert seni yer bitirir. Sanki bunu hak etmişsin ya da buna sebep olan senmişsin gibi düşünürsün.
Soran+1 yılbir kaç arkadaşım biliyor ve psikiyatristim biliyor
- +1 yıl
Ben demiyorum, git herkese anlat diye. Ama bunu utanarak sıkılarak da söyleme <3
Soran+1 yılEskisinden daha iyiyim ama bu soruyu gizli bile soramazdım normalde bilinç altıma atıyodum sürekli :)
- +1 yıl
İçine atarsan kendini yer bitirirsin. Sen suçlu değilsin ve utanmana da gerek yok
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim <3
Soran+1 yılSonuna kadar hakediyordunuz, rica ederim <3
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
31Cevap
+1 yılToplu tasimada hala ugruyoruz. Olay çıkartıyorum emin oldugumda. Bazen kalabalikta herkes herkesin ustune cikiyor kimseye bok atmakta istemem ama firsat bilen oclari oluyor. Susmamak lazim.
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle 👍👏
6 yaşındaydım sokak aralarında koşup eğlenen yağız bir delikanlıydım.
Bakkalımız vardı Hamdullah abi. O dönemler torpil kız kaçıran tarzı şeyler satardı.
Bir gün onlardan almaya bakkalına gittim, gözüm tezgahın üstündeki uzun şekerlere ilişti.
Bir tane almak istedim ama son paramı torpile vermiştim, bende Hamdullah abiden rica ettim..
Tabi olur dedi, tezgahın arkasına aldı beni..
Şaka lan şaka, bizi kimse taciz edemez.15 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten şok olmuş bir biçimde okuyordum üzülmüştüm ama Allahtan yaşanmamış buna da çok sevindim. Kadın için zor elbette hatta çok çok zor. Ama erkek için bir erkek tarafından tacize uğramak bir nebze daha da zordur diye düşündüm bir an. Yüreğimi hoplattın Allah müstahakını vermesin 😂
Soran+1 yılNiye dalga geçiyosun bu olayları yaşayan bir sürü insan var...
Soran+1 yılSana demedim zaten görüş sahibine dedim
+1 yılBundan 7-8 yıl önce minibüse bindim önümde çok güzel bir hatun vardı, dar kot giymiş... tam kapının yan tarafında cama yakın duruyordum o da arkası bana dönük, araba ilerleyince kalçası dokundu, ayıp olmasın diye geri çektim kendimi bir daha dokundu yine çektim 3. cü de dokununca baktım bu bilerek yapıyor, geri çekilmeyi bıraktım o bana ben ona yaslandık, işe gittiğimde banyo yapmak zorunda kaldım... birde otobüste ayaktaydım adamın biri arkası bana dönük, bir ara benimkine birşey dokundu çanta felandır diye boşverdim ikincide dokununca baktım adam arkadı dönük benimkini elliyor... ittim şerefsizi indim otobüsten.
00 Yorumlaen son 2 gün önce çağırdığımız ambulansdaki acil tekniker yokladı hastayı sedyeye koyuyoruz ayağına. bir adım geri durdum ondan sonra. birde hiç unutmam eşimde hep söyler; burun ameliyatına girmeden önce sağa yatırdığım uzuvum ameliyattan sonra ayılırken sola yatmıştı. eşime ilk söylediğim şeydi bu. çok gülmüştü :) halada güler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYasadim senelerce icime kapanik yasadim. zaten ben cocuktum o koca adamdi geberdi gitti 6-7 sene evvel. cokta zor öldü o yuzden bende biraz hafifledim. cok oldu unuttum duzenimi kurdugum icin
12 Yorumla
Soran+1 yılÖlmesi iyi olmuş düzenini kutduğuna sevindim :)
Cevap sahibi+1 yılAynen canım sagol😉
+1 yılTürkiye'de kadın olmak. Az veya çok erken yaşlarda çevrenin tacizi başlıyor. Küçükken farkına varamayabiliyor ama zamanla farkına varıyorsun. Ne yazık ki çok yaygın be gittikçe de kötüye gidiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl9 ya da 10 yaşlarındaydım okulun bahçesindeki salıncağa gittim benim yaşlarımda bir kız bana senin kuşun var mı dedi ben de yok dedim sonra bana nasıl olmaz babam benim kuşumu çok seviyo dedi seni sevmiyolar mı dedi sonra bir adam geldi biraz silik o kısım ama en son külotlu çorabımı çektiğimi ve ağladığımı hatırlıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılO kızın babası mıydı?
Cevap sahibi+1 yılbilmem belki çok fazla hatırlamıyorum ki ben bunu yaşadığımı 2 sene önce hatırladım bir travma geçici bir hafıza kaybı yaşamışım
Gizli Üye(30-35)+1 yılLise 1 e giderken okula gıtmek ıcın hergun minibüse bınıyoruz. ve hep liseli kızlar erkekler normal siviller minibs tıklım tıklım bende ımamhatıp okuyorm kapalı kızım. bı adam musaıt bıyerde dedı ıncekken bende kapıya yakında eliyle bianda onumu elledi sonra sınsıce gulup ındı gıttı ben sok oldum napcagımı sasrdım zaten adam ınmesıne yakın yaptı. ınınce bende aglamıstım sınırlerım bozuldu
012 Yorumla
Soran+1 yılŞerefsiz köpek Allah belasını versin onun
- +1 yıl
Yuhhh
Cevap sahibi+1 yıl@Yalniz_-adam Aynen oyle valla heryer sapık erkek dolu !
- +1 yıl
Bassaydn cigligi. Gerci o anki piskoloji
Cevap sahibi+1 yıl@Yalniz_-adam hemen elledı ındı ıste ınsan anlayamıyor basta
- +1 yıl
Şu an yas kc
Cevap sahibi+1 yıl@Yalniz_-adam 22 ozaman 16ydım
- +1 yıl
6 yil olmus belkide evlisindir
Cevap sahibi+1 yıl@okannemre genıtal bolge
- +1 yıl
Lütfen sapıklık konusında cinsiyetçilik yapmayalım sapılıgın tecavüzcülügün cinsiyeti yok ben 14 yaşında zorla bayan ögretmenimin tecavüzüne ugradım agzımı kollarımı ayaklarımı baglayıp bana tecavüz etti tecavüz sonucu hamile kaldı halen üzerimden atmış degilim 12 yıl geçti 😭😭😭
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçükken mahallede top oynuyorduk topu inşaata kaçtı herkes birden panikledi bir çoğu kayboldu ne olduğunu anlamadım daha önce ben iyi onlar Kaçan top için inşaata gitmiş ama ben hiç gitmemiştim Meğer onların paniğin sebebini sonradan anladım inşaata gittikten sonra 14 kişi çalışıyor muş orada yarı baygınken bile onları sayabildim yani 😊😜😂🤣😘Şaka be nasıl da okuyorsunuz melül melül ama otobüste minibüste yolda tacize uğradığım oldu sessiz kalmıştım küçüktüm şimdi de bekliyorum bibtaciz bile eden yok a. mq
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Seliin19 Hadi bakalım sen de erken çıkacaksın muzaffer abi ama nasıl olsa engel var bir deneyeyim
Cevap sahibi+1 yıl@Seliin19 Takip attım güzelim ya da istersen ev adresini vereyim direk gel yani tanımam bilmem ne istiyorsun ki özel bilgileri
Cevap sahibi+1 yıl@Seliin19 Sana mesaj gönderilmiyor muş diyorum ya takip attım sen yazarsan olur herhalde
Soran+1 yılNapıyonuz ya siz
Cevap sahibi+1 yılBilmem sevişecez herhalde ben de anlamadım ama bakalım😊😜😂
6. Sınıfa giderken minibüste arkamdan değdirip tatmin olmaya çalışan şerefsizin TEK’i varmış annem farketmiş ben zaten anlamıyorum o yaşta ne olduğunu annem farkedince minibüsün ortasında adamı şemsiyeyle dövüp minibüsten aşşağı atmıştı
02 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun annen çok iyi yapmış
+1 yılGüzel bı kız arkadaşım vardı sınıftan bana taciz etmiş evine çağırmıştı. taciz derken kalçanın sıkmıştı. ülkede öyle istismarcilar var ki bir iki tane vardı benim orda da 2 3 arkadaş maske takıp döverek hastanelik etmistik
00 Yorumla
+1 yılEvet. Eniştem tarafından. 40 lı yaşlardaydı o zaman. Bana hep çok güzelsin filan derdi. Bilirsin işte o yaşlarda bir adamın sana gelip çok güzelsin demesi filan bunun sonucu pek iyi bitmez. Benimkiside pek iyi bitmedi işte.
09 Yorumla
Soran+1 yılşu an enişteni hala görüyo musun
- +1 yıl
@okannemre 11 yaşındaydım. İltifatların devamı pek iyi bitmedi işte
- +1 yıl
Hayır. Yatalak oldu
- +1 yıl
@okannemre dokundu bana. Tacizden ileriye gitti. Hakettiğinide buldu
- +1 yıl
@okannemre orası bende kalsın
Bağdat caddesinde arkadaşımla yürüyoduk dilencinin önünden geçtik yürürken , sonra biri kıçımı elledi hemen döndüm noluyor diye. Bir de ne göreyim kadın dilenci bir de gülüyor manyak milletin ortasında. Hiç iplemedim devam ettim :)?
02 Yorumla
Soran+1 yılRezil insan ya
bn yasadim 9 yasindayken 14 yasindaki erkek kuzenim tarafindan. anlamaya baslayinca erkek erkege durumunu sonra dank etti amaci. buymus diye
03 Yorumla
Soran+1 yılÜzücü bir durum bende amcamın oğlu tarafından oldu.
Soran+1 yılBen 7 yaşındaydım o da benden 10 yaş büyük
- Aile & Toplum konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılKızların %80'i sözlü veya fiziksel tacize maruz kalıyor maalesef...
10 Yorumla Ugradim. kendimi neden gizliyim ki. utanmam mi gerekiyor bu pislikten?
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama söylemek istemeyen insanlar olabilir biz bile kabüllenemiyoruz ben kendime aanlatamıyorum. bir başkasına hiç anlatamam
Harbi kızı erkeği ne çok tacize uğrayan vrmış bee. Kendilerini kontrol edemediklerinden işin ucu bucağı kaçıyor
00 Yorumla
+1 yılgeçen sene danimarkalı şişman bir aplanın eczanede pandik atmışlığı vardı bişey hissetmedim gideri yoktu :D
00 Yorumla
+1 yılIlkokulda sinif arkadaslarimdan. Popoma dokunuyordu pis domuzlar
05 Yorumla
Soran+1 yılŞerefsizler :(
- +1 yıl
@okannemre anneme söyledim en sonunda. Geldi sinifa, herkesin icinde basti azari veletlere.
+1 yılHemcinslerim saçlarımdan dolayı kız sanmayı bıraksa kaç defa mesaj yoluyla taciz edildim ya
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek tarafından mı :(
- +1 yıl
Evet hatta soru paylaştım
https://i.hizliresim.com/lbJ99p.png
Soran+1 yılSs almışsın sorunu göremiyorum gizli hesapsın
- +1 yıl
Mobildeyim takip atıp bakıp sonra çıkabilirsin
+1 yılŞu dünyada dişi çocuk, ergen, kadın farketmeksizin tacize uğramamışı yoktur. Ben inanmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGaspcı bir sapığının tacizine direndiğim için bıcak yedim. İzi hala bacagım da.
02 Yorumla
Soran+1 yılOha geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılO dönem bir süre işe tek başıma gidemedim ama geçiyor ya saol
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasadim 6 yasinda elle taciz. Tanimadigim 2 insandi
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek taraafından mı
Cevap sahibi+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucukken halam dudagimdan operdi az cok hatirliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılDudaktan öpmek nedir ya o zaten ayrı bir sapıklık bana göre ailelerin, akrabaların normal bir şey gibi karşılamasını ben hoş karşılamıyorum.
+1 yılDolmuslarda kadinlari skstranlara dovesim geliyo
12 Yorumla
Soran+1 yılDöv
- +1 yıl
Bide umursamiyolar nedense artik
- Aile & Toplum konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılEski manitam metroda ellemisti taciz sayilrmi bu 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet yaşadım. Erkeklerden korkuyorum.
19 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende küçükken yaşadım hatırladıkça çok kötü oluyorum
- +1 yıl
Piskologa git
Soran+1 yılPsikiyatriste gidiyorum zaten
- +1 yıl
Evlenince nasil se.. yapucan durum vahim
Soran+1 yılNe diyosun lam
Cevap sahibi+1 yıl@Yalniz_-adam Evet zor. Ben psikiyatriste de gitmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYok artık burda da taciz... @soran
- +1 yıl
@Yalniz_-adam butur taciz vakalarinda kizlara elle taciz zorla surterek taciz ve acip. degdirme tacizi ya da bildigin. irza gecmeye. calisma istismarlari ilerde erkeklere guvensizlige ve evlenince vajinusmusa yol. acmaktadir. egerki bu o. cocuklari baba amca dayi abi eniste. gibi. sapiklarsa dahada. hic. kimseye. guvenleri olmuyo en yakinindan. taciz gordukten sonra
- +1 yıl
Lütfen erkekleri kıyaslamayın bende 14 yaşında bayan ögrrtmenim bana tecavüz etti zorla sapıgın cinsiyeti yok 😥😥😥
+1 yılküçükken değil büyükken tacize uğradım
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzücü :( nasıldı
Tacize uğramayan kadın var mi acaba..
02 Yorumla
Soran+1 yılNadir
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Konserde kapalı bir kızın tacizine uğramıştım
03 Yorumla
Soran+1 yılOha naaasıl
+1 yılküçükken yaşamadım daha sonra yaşadım
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Bir kere kız kılığına girmiştim oyunda uğradım
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek tarafından mı kız tarafından mı
Soran+1 yılTabi ki yaşayanlar yaaşıyor
+1 yılUğradım. Umrumda değil
00 Yorumla
+1 yılBurda çok taciz ediliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluğradım öğretmenim sapıktı
011 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmen bir de pislik adam
Cevap sahibi+1 yılevet o dönemde karısından ayrılmıştı sapık bende daha 8 yasında falanım bana dedi ki gel dedi gittim yanına ve dedi ki bir kağıt koydum önüme yaz dedi. yazmaya başladım. bana
eşimden ayrıldım öğretmenim yeni kısmetkere açığım gibi şeyler yazdırdu gazeteye verecekmiş. dergiye verecekmiş galiba o zamanlar arkadaşlık siteleri yoktu.
Soran+1 yılFiziksel bir şey yaptı mı?
Cevap sahibi+1 yılyaptı. mavi önlükte yaka kısmında mendil oluyor ya o mendili düzelteyim dedi ve göğsüme dokundu
Soran+1 yılAllah'ın belası adam öyle insanların öğretmenlikten atılması gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılBen küçüktüm bşy diyemedim. Annem okul toplantısına geldi orada öğretmenle konuşuyordu. Annem hocam ya kızım yapamazsa diye korkuyorum dedi ÖĞretmende ya sen korkma ya sedi böyle bir annemin koluna dokundu tuttu falan o an şok oldum
Soran+1 yılAnnen bir şey demedi mi
Cevap sahibi+1 yıl@okannemre aynen öyle yaptı. Annem ablamadı ki
Cevap sahibi+1 yıl@okannemre evet anlayamadı. Bir de o öğretmenim sapıttı baska velilerin de Kadınların arkasından bakıyordu
Evet çok hemde hergün
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl her gün ya?
Soran+1 yılEşinse taciz sayılmıyor
Bende teyze tarafından tacız edildim
00 Yorumla
+1 yıl1 hafta önce uğradım şok oldum mk
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kez yaşadım, sorun etmiyorum, çok da onemsemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTacize uğradım bacağıma ellemişti
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet otobüste kadın popoma sürtündü
00 YorumlaÇok fazla
10 Yorumla
+1 yılPoşet Yok mu kafama gecircem
00 Yorumla
+1 yılEvet yasadim
00 Yorumla
+1 yılevet uğradım..
02 Yorumla
Soran+1 yılBu cevaplardan anlıyoruz ki erkeklerde en az kadınlar kadar tacize uğramış
- +1 yıl
taciz toplumun her yerinde var maalesef ki..
Hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlamaz tabisi ben çooh twybiyesizdm ama 😂😂😂
00 Yorumlagecen kis ugramistim
00 Yorumlaevet cok
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumlaçok kişi için ewet..
00 YorumlaUğradım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. hayır
00 YorumlaHayır
00 YorumlaOlmadi