Daha önce hiç tacize/tecavüze uğradınız mı?
isimlerinin görünmesini istemeyenler gizli yazabilir.
isimlerinin görünmesini istemeyenler gizli yazabilir.
Tabiki uğradım ilk komşunun oğlu yapmaya çalıştı küçükken çaycı kurtardı kuzenim ben 17 18 yaşındayken ben uyurken bana sürtündü baya uyandım kaçtım sonra zorla sahip olmaya çalıştı kardeşi kurtardı ayağımı sağ bacağımı elledi hala da o günleri hatırlıyor sonra rahmetli kuzenimin yanında arkamdan sırtıma dokundu sonra bel çevremi tutup kendine çekti sonra kollarımı arkadan tutup bacağına dokundu yere düşer gibi oldum çünkü ondan korkuyordum zorla sahip olmaya çalıştığında çok korkmuştum ve omuzlarımı tuttu kapıyı rüzgâr mı açtı biri mi korktu bıraktı bir kere daha denedi uyandım beni izledi zaten izlerdi ben yürüyemezdim sonra hep bakardı 15 yıl sonra bu sene o zorla yaptığı şeyi yine istedi ayağıma ve bacağıma çarptı hep yakın durmaya çalıştı kokladı süzdü hep baktı hep gülümsedi yalandan abla dedi konuşmaya çalıştı koltuğuma oturdu sezgilerim milletin orada olmasıyla yaşadığım olayla kurtuldum
evet 1 kez oldu otobüste ayaktayım kadın dayadı kalcalsını bana ben kactıkca kadın yaslandı bana kacacak yerim kalmadı artık arkamıda dönemiyorum ozaman bi baskası yanlıs anlar öyle bi müddet gittik sonra ben inmek icin hareketlendim gözüm icine bakıp durdu bende indim otobüsten
Oha benzerini birkaç kez bende yaşadım tek değilmişim iyi iyi sjjsjs
@yaşasınsağ sadece buda olsa otobüste gecerken elıyle bi taraftlarıma deger kadınlara bile rastladım
Cevap
7Cevap
Otobüste metrobüste oluyor. Elimi ttutan bile oldu en çeksin diye bekledim biraz en son ikaz ettim. Genelde yaslaniyorlar ikaz ediyorum umarım utanıyorlardır
Küçükken tecavüze, şimdi de tacize uğruyorum. Taciz edenler hep dışardaki kişiler oluyor
Allah onların belasını versin
Umarım..
Hayır. Uğrayanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Evet ugradım tacize ve tecavüze
Sokakta bir kaç kez uğradım maalesef.
Sen ugradin mi
Yok sen
Evet ondan soruyorum zaten
Geçmiş de kalsın…
uğradım hashda
Hayır
Evet
Taciz mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?