Toplumda insanların olduğu her alanda olabilir ev okul tiyatro sinema otobüs metro vb Ben örnek vereyim metrobüste eşcinsel bir erkek elle tacize kalkıştı
Hayır uğramadım. Birgün otobüs öyle bir kalabalıktı ki bir kız ön tarafıma poposuyla tamamen yapıştı, orda abaza olmadığımı gösterim yana doğru döndüm ve kız bence rahatlamıştır.
@_Cambaz_ sözde erkek bunlar maalesef tecavüz olaylarında yok elime verseler diye başlarlar dün bir tanesi bile bişi demedi ona uyuz oldum adamı ben dövecektim yani az kalmıştı
evet sürekli görüyorum bunu mesela tramvayda yine baya kalabalık 3 tane kapalı bayan vardı lise öğrencisi sanırım gençti adamın teki arkasında neyse biri indi baktım adamın şeyi kalkmış falan neyse dedim kız da tuttu köşeye geçer misiniz diye baktım herkes susuyor adamın kolunu tuttum geç dedim şöyle köşeye salak mı sandın beni bilmem ne diye kavga ettim ben susmam ben veya başkası
Tahmin edebiliyorum banada eşcinsel bir erkek yaptığında. Öyle hissettim yaşça benden büyüktü çok iyi giyimli görünüşlü biri idi bana değil Ona inanırlar diye tacizini çekmek zorumda kaldım iğrenç bişey
Hayır. Tanımadığım biri. Otobüste en arkada cam kenarında oturmayı seven biriydim küçükken. Yanımda oturan adam ayıpçıl yerlerime dokunuyırdu, elinizi çeker misiniz dediğimi hatırlıyorum. Tamam demişti ama tekrar yapmıştı. Araç kalabalıktı. Neden sesimi çıkartmadım bilmiyorum. Ama dedim ya : tacize uğradığımı bile yıllar sonra anlamıştım. O an kötü hissettiğimi biliyordum ama çocukluk aklı işte. Sustum. Halbu ki ananem önce oturuyordu. Ona o an söylesem adama dünyayı dar ederdi. Otobüste ki halk adamı linç ederdi ama sustum.
En İyi Cevaplar