Bazen acıtsa da gerçekler, doğruyu bilmek her daim daha iyidir diye düşünüyorum.
Peki ya sen KS can?

Bilmiyorum ama canım yerine koyulmak hoşuma gitmez ne olursa olsun doğruyu denmesi isterim o an canım belki çok yanar ama geçer canım yerine koyulmak saklanması ve sonradan öğrenmem can açısından çok bende öfke ve tehlike olmama sebebiyet veriyor. Ben genelde bu tarz durumlarda ya doğruyu söylerim ya da susarım birkaç sevdiğime danışıp ondan sonra gerekeni yaparım
İyi bir yalancıysa ölene kadar yalan söyleyebilir ama eline yüzüne batırırsa sıkıntı büyük, ben insanların yalan söylemesini gerçekleri söylemek istememelerine bağlıyorum o yüzden kimseye sen yalancısın demiyorum herkes kendisini kandırır.
Cesareti olmayan tipler ancak yalan ve dolanla iş yapar.
Ben her zaman cesur insanları sevdim.
Yüzüme karşı açıkça söylemesi onun bende değerini yükseltir. Saygı duyarım.
Yalan korkakların, aciz insanların işidir.
Yalan söylenmesi tabi ne kadar acı olursa olsun gerçeklerin söylenmesini isterim..
tamam orayı karıştırma şimdi o an aklıma gelmemişti 😂😂
Sayende duymayan kalmadı zaten 😂😂
Kısmetimi kapattın tüm yengelerin beni terk etti 😂😂
Belki çok seviyorlar yazık değilmi onlara 😂😂
Çok vijdanlısın duygulandım bak 😂😅😂
Yengelerin görsün diye eig seçtiğin için teşekkür ederim 🌺😅✌️
Cevap
27Cevap
Ben yalanlarla yaşayamam beni kötü bı davranıştan döndürmeye calismayacak kişiyle de arkadaş olmam.
Benim doğruları söylemem ile milletin onu assagilayarak söylemesi bir mi? Ama kafası almayan insana da ne desen boş
Yalan söylenen kişi olmak bence daha üzücü. Sana bicilen rol fazlasıyla aptaldır. Oysa doğruları takır takır söylese, senin olumsuz eleştiriyide kaldırabileceğini düşündüğü için söylemiş olur.
Ben en acı ve zor yüzleşmeleri alayım, yalanlar cehennemi boylayabilirler, kırılmaktan korkmuyorum, pek çok yaramın kendi kendine iyileştiğine şahidim👍😄👍😄
yüzüme konusucan kızım yüzüme .
sen konuş , bitsin bende konusucagım , 2 gün bulanık zıçarsın.
Yalan söylenmesi daha kötü tabi. Kimi gerçekler insana yaramaz, can sıkar. Ya da insanı çok üzer. Fakat söylenen yalanlar kadar değil...
Bazı insanlar doğruların yüzüne söylenmesini kaldıramaz. Ama ben acı da olsa doğruları duymak isterim. Yalanı hiç sevmem
Yalan söylenmesi…
gerçekler elbet acıtır ama en azından aptal yerine konmamış olursun göz göre göre
walla sen detayda çok güzel söylemişsin ablam acıda olsa gercekleri yüzüme söylesinler ne işime yarar yalan❣
Bana yalan söylenmesi daha kötü bir durum eleştirilere açık biri olduğum için doğrular sorun çıkarmaz benim için
Dogrulari söylenmesini tercih ederim. Hic yoktan gelecek icin problem kalmaz.
Yukarı tükürsem bıyık aşağıya tükürsem sakal dedikleri bu olsa gerek
Yüzüme karşı bile bile yalan söylüyorsa gözümde bitmiştir
Tam dogrularin söylenmemesi kötü şeyler söylerse kalbim kırılır ve bende onu kırarım kendimi tutamam
Ben her zaman doğruları bilmek isterim. Yalanlarla mutlu olmaktansa acı gerçekleri bilmek isterim..
Gerçekleri isterimm her koşullda. Bildiklerimle baş ederim ben! bilmediklerimle edemem derim hep🤔
Yalan söylenmesi tabi ki. Bir de göz göre göre söyleniyor ya. İşte o zaman delleniyorum.
Yalan söylenmesi tabiki. Doğruları bildiğim sürece her şey daha yolunda olur.
Yalan söylenmesi tabiki insanı aptal yerine koyuyorlar ya nefret ediyorum hepsinden
Ben yalanlarla mutluyum yani doğrulara karşı artık yavaş yavaş korkmaya başladım
Doğruyu söylemek haktır ama heryer de söylemek hak değil demiş eski bir üstad.
Yalan söylenmesi kötü. Ben ne olursa olsun doğru söylüyorum. Bir zararını görmedim şuana kadar.
Bana yalan söylenmesinden nefret ederim acı da olsa doğruları duymam gerekiyor
Doğrular acı verebilir gözyaşı akıtabilir ama bilakis o gözyaşı sahte bir mutluluktan daha iyidir çünkü ayaklarının yere bastığını sanmaktansa gerçekten bastığını ilim ilim hissetmek en iyisidir.
Acıda olsa doğruları duymak isterim..
Yalan söylenmesin yeter
Bana yalan söylenmesi.
Her ikisi de birbirinden beter.
Dogrularin soylenmesinden yanayim
Doğrular her zaman tercihimdir.
Tüm doğruların söylenmesi bana çok koymuştu
Bana yalan söylenmesi bexeremezlerde zati
Yalan söylenmesini sevmem
Yalan söylemek daha kötü
Yalan söylenmesi efendim
Yüzüme doğruları söylemeliler
Sıkıntı yok isteyen istediğini söylesin.
Verilen sözlerin tutulmaması
Yalan söylenmesi efem
Yalan söylenmesi daha kötü
yyalan söylemesi
Acıda olsa dorulari
Tabiki yalan.
yalan söylenmesi
yalanlar
Yalan söylemesi
beynim yandı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?