Aile & Toplum Hangi arkadaşlıklar daha kalıcı oluyor sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Hangi arkadaşlıklar daha kalıcı oluyor sizce? İlköğretim arkadaşlığı Lise arkadaşlığı Üniversite arkadaşlığı İş arkadaşlığı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi arkadaşlıklar daha kalıcı oluyor sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Empathetic95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hiçbirisi.Arkadasliklarin %70i karsilikli cikar iliskilerine dayalı.%30u da zaman içinde ortamlar değiştikçe, yaşamlar hayatlar vs değiştikçe o gerçek dostluk olayıda kalmıyor.O yüzden kalıcı arkadaşlık kavramına inanmıyorum ben. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Genelde seninle aynı şeyleri ya da benzer şeyleri yaşayan insanlarla güzel arkadaşlık kuruluyor öbürleri boş 0 0 Yorumla
Yolcu_bey Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 600 cevap paylaştı. Üni arkadaşlığı daha kalıcı Lisedeyken görüştüklerini var tabiki ama uni 1 0 Yorumla
LunaPiena_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hiçbiri kalıcı olmuyor. Ama en uzun süren lise arkadaşlığı 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bence bunlar kıstas değil kalıcı arkadaşlık için. Aynı yolu yürüyebildiğiniz insanlar kalıcı oluyor hayatınızda. 1 0 Yorumla
birmüptelağ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Üniversite ye gelince insanlar dahaok olgunlaşıyo bu yüzden daha kalıcı bir arkadaşlık elde etmek mümkün 0 0 Yorumla
TheTreme Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl asıl kişilik liseden sonra oluşuyor en ideal arkadaşlık uni arkadaşlığı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hiçbirisi.
Arkadasliklarin %70i karsilikli cikar iliskilerine dayalı.
%30u da zaman içinde ortamlar değiştikçe, yaşamlar hayatlar vs değiştikçe o gerçek dostluk olayıda kalmıyor.
O yüzden kalıcı arkadaşlık kavramına inanmıyorum ben.
Genelde seninle aynı şeyleri ya da benzer şeyleri yaşayan insanlarla güzel arkadaşlık kuruluyor öbürleri boş
Üni arkadaşlığı daha kalıcı
Lisedeyken görüştüklerini var tabiki ama uni
Hiçbiri kalıcı olmuyor. Ama en uzun süren lise arkadaşlığı
Bence bunlar kıstas değil kalıcı arkadaşlık için. Aynı yolu yürüyebildiğiniz insanlar kalıcı oluyor hayatınızda.
Üniversite ye gelince insanlar dahaok olgunlaşıyo bu yüzden daha kalıcı bir arkadaşlık elde etmek mümkün
asıl kişilik liseden sonra oluşuyor en ideal arkadaşlık uni arkadaşlığı
iş arkadaşlığııı💭💫🌺👼
Hepsinin canı cehenneme
Aynı sofradan yemek yediklerin kalıcı olur
Hiçbir arkadaşlık kalıcı olmuyor
Lisedekiler
Mahalle arkadaşlığı
Hiç biri
Çıkar arkadaşlığı.
Bence üniversite
Benim hepsi duruyor
üni bence