Kızlar Bir Adım Öne konusunda 396 cevap paylaştı. Çalışıyorum. Hangi mağazada ve hangi bölgede çalıştığına bağlı olarak çok katı, zor da olabilir; gayet rahat da olabilir. Ben 8-10 farklı mağazada çalıştım ve neler gördüm neler?
Çalıştığın ortam iyiyse on numara iş olur; değilse sana ıstırap gibi gelir. Ota boka karışırlar, camdan bile bakmana laf ederler; sürekli birşeylerle uğraşacaksın. Kasada beklemek, oturmak yasak, ellerini arkadan-önden bağlayıp mağazada dolaşmak yasak, yanında telefon-para vs taşımak yasak, personeller arası muhabbet etmek yasak, isimle hitap etmek yasak... O kadar çok yasak var ki sonu gelmez. Başka bir iş imkanın varsa bimi si.. tir et;16 Yorumla- +1 yıl
Bişey sorabilir miyim bimde çalıltıysaniz
- +1 yıl
@birisiribb Sorabilirsin tabi.
- +1 yıl
Benim gittiğim bim ortalama büyüklükte. Gittiğimde kalabalıktı ben bir ürün alayım dedim gittim vazgeçtim sonra turladım bida sonra bir baktım asansör kapısının orda bekliyor bakıyor bana ürünü aldım kasaya gitcem vazgeçtim tekrar geldim hala orada bakıyor en son bir şey daha aldım kasaya giderken o da gitti.. Sonuç olarak kalabalıktı ondan mı? Ya da hırsız mı sandı kamera dan izliyor musunuz bizi
- +1 yıl
@birisiribb Eh yani! Dikkat çektiğin için seni izliyordur personel arkadaşlar. Kaldı ki ofiste bir çalışan varsa mutlaka kameradan müşterileri takip ederler. Hırsızlık hat safhada mağazalarda. Hele bir de kalabalık bir ortamsa ister istemez personeller dikkatli olmak zorunda bırakılıyor.
- +1 yıl
İyi de ben 5dk mi ne durdum. Baktıkları pc de kamera kalitesi çok yüksek mi her şey net görülüyor mu
- +1 yıl
Dikkat çekecek bişey var mı sence
Kuralları çok katı 1 sakız alsan agzına atana kadar fiş elinde degılse hırsız konumuna düşüp işten atılanları duymuştum
00 Yorumla
carrefour u dene part time-full time buluyorlar. part time lar akşam çalışıyor falan. Benim başka işlerim olmasa girecektimde çok geç oldu herşey karıştı o yüzden girmedim yazın çalışıcaktım bende
07 Yorumla
Soran+1 yılnerden v nasil basvuruyoruz?
Soran+1 yıltamam. carrefour u da yazayim. yarin bime gideyim. bimeks t nettn ilan vermiş olmadi yarin mgasasina gideyim. okul acilmadan baslamam lazim. aksam yazarim
Soran+1 yılaksam hatirlatmasi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBim part almıyormuş sanırım.
08 Yorumla
Soran+1 yılsanirim mi kesin mi? daha once aliyordu. gecen sene. politika mi değiştirdi ler
Cevap sahibi+1 yılBende dusunuyodum part bir yere girmeyide. Annem part aliyo musunuz diye sormuş sanirim almiyolsrdi ya. Yinede gir de ben part için basvuru yapicam de.
Soran+1 yılhmm aliyorlar sanki birde sen basvur. belki orada acik felan yoksa.
Soran+1 yılkariyer. netten is bakabilirsin kizlarin daha ck sansi oluyor
Cevap sahibi+1 yılYa magazalarda falan çalışmak istemiyorum evime yakin olsun dedim.
Bimde her zaman elemana ihtiyaç vsr grlsin demişler ama çalışanları itici geldi bana :D
Soran+1 yılhayattan soguyorlarmis belli sure sonra ondandir. bende burada a101 var suratlari cok asik artik gitmiyorum. onlari görünce ben mutsuz oluyorum. hepside kiz calisan
Cevap sahibi+1 yılYa doğrudur 2 yerde çalıştım ben bezdiriyorlar yani.
Soran+1 yılkiz kasaya bakiyor bir yandan mal diziyor
+1 yılNeden bim
05 Yorumla
Soran+1 yılbilmem baska yerlere hep basvurdum. donmediler. bim kaldi bitek
- +1 yıl
Ben bim değil de kasada durdum cok zor degıl. Bazen cok yogun olur bazen tenha. Insallah olur açık varsa
Soran+1 yılbasvurmadim. ben nerden basvuruluyor? bugun kapisinda bizimle calismak istermisiniz yazan bim gordum. direk iceri girip başvuru icin geldim desem olur mu? magaza sorumlusu mu karar veriyor?
- +1 yıl
Girip sor bılgı al. Söylerler burada zaman kaybetme biri senden önce davranmasın hatta bırak burayı hemen git sıcağı sıcağına hallet
Soran+1 yıloturduğum yer biraz elit bulamaz lar hemen sanmiyorum. yarin giderim. üniversite m olmasa burada eleman arayan yerler var ama olmuyor iste hafta sonu agirlkkli calismam gerek. simdi netten basvurdum.
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer