Bağlama büyüsunden sonuc alan biri olarak tecrübelerim?

Öncelikle İslami olarak haram vs bilgilerinizi soylediginizde benden zeki gibi hissetmeniz size bireyleri kazandirmicak. Çok seviyordum istiyorsun haksızlığa uğradım ve yaptım. Neyse. Sitesi olan hocaların yüzde 70 i ile çalıştım hepsi yalan dolan. Tavsiyeler daha ılımlı geldi ve farklı bi sosyal portaldan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Muharrem hocayla görüştüm. Birincisi toplam 14 kez işlem yaptırmış biri olarak sunu söyleyebilirim ; şu kadar günden sonra diyen herkes yalancı. İlk günden işlem tutmaya başlıyor. İkincisi bakım tamamen saçmalık çünkü işlemin bakimla bir alakası yok. Net olan ve geri iade garantisi veren bir hocayla çalışın. Özellikle benim gibi yurt dışında yaşayan arkadaşlar bunu dikkat etsin.3. Konu gruplar. Herkes günde 10 kişi paylasip aradan birini kurban ediyor sen yaptır diye. Sen karar ver kimseyi dinleme. Yaptırdım 7. Gün işlemin bitti dedi ben 4. Gün barışmistim. 4 aya yakındır birlikteyiz musallat ya da kötü bir şey Olmadı sadece talimatlara uydum. 2 arkadaşımda yaptırdı birisi büyü bozdurdu onlarda memnun. Umarım sizlerde isteğinize kavuşursunuz. İyi günler
Bağlama büyüsunden sonuc alan biri olarak tecrübelerim?