Artık ne anlarsınız isterseniz sevdiğiniz kişiye isterseniz herhangi başka birine kimi istiyorsanız ya da kime bir şeyler söylemek istiyorsanız içinizdekileri yazabilirsiniz.
Merhaba 😬nasılsın ben cevaplayayım dur iyisindir ya birazcık tanıyorum çünkü öyle kötü şeylere pek fazla takılan biri değilsin. Hemde o kadar dua boşta kalmaz ben öbü taraf aracılığı ile desteklerim seni😂
Hayat nasış gidiyor diye sorsam diyeceksin takılmaca işte 🤥artık neye takılıyorsun allah bilir 🤨her neyse burdan çıkıyorum ksjsj sinirlenebilirim.😂
Bayadır konuşmadık ya sen bunları belki okursun belki okumazsın sanmıyorum okuyacağını😕olsun yinede yazayım belki okursun bayadır konuşmuyoruz ve : Depresyonda olup olmadığımdan emin değilim. Yani, mutsuz değilim. Ama mutlu da değilim. Gün içinde espriler yapıp gülebiliyorum. Fakat bazı geceler yalnız kaldığımda, Nasıl hissedildiğini unutuyorum. Zamanla aramda pek iyi değildir. Bunun dışında kendimi şanslı sayarım yine de. Yalnız kalmakla ilgili bir sorunum yok. Sadece nefesini sevdiğim birinin yakınlarda olması beni rahatlatır. Bencilce bir şey, biliyorum. Ama birbirimize ihtiyacımız olduğunu hissediyorum ve bunu değerli buluyorum. Zaman nefes almakla geçen günler değil, birinin aklında olmakla ilgili biraz… Hayatın kronometresini sen değil, senin yanındaki tutar. Biliyor musun hayalimdesin hala. Konuşmadık bayadırdelirdim galiba biraz, sağa soluma arkama bakıyorum sanki bi anda karşıma yeniden çıkacakmışsın umuduna kapılıyorum. seni ne zaman düşünsem kendime zarar mı veriyorum. bilmiyorum.. ama bu hisse bağımlı oldum galiba acıtmıyor artık eskisi gibi. vakit geldiğinde hayatım bir film şeridi gibi gözümün önünden geçerken ben yine seni düşleyeceğimalmadığım kokunu, aklımda çizemediğim gülüşlerini, bilinçaltımdan çıkan sesini. yani seni düşleyeceğim. biliyorum. Gecenin bu karanlık saatlerinde başımı yastığa dayadım, seni düşünüyorum. Gökyüzüne bakan pencerem var, yatağımın kenarında. Ben o pencereden ne zaman baksam seni hatırlıyorum. Mavi olmasa da, kahverengi gözlerin bana hep gökyüzünü hatırlatıyor. Gökyüzüne uzun süre bakamazsın ya, gözlerin kamaşır, sulanır. Senin gözlerine bakmakta böyle işte. Uzun süre bakamıyorum, baksam da gözlerim yaşarıyor. Bir tek gecenin bu kör saatinde bakabiliyorum gökyüzüne. Gökyüzü baktığımı görmüyor karanlıktan. Bende rahatça izliyorum. O uçsuz bucaksız yıldızları izliyorum. Sen olsan yanımda, gecenin bu kör saatinde senin gözlerine bakardım. Gözlerim yaşarmaz çünkü. Çünkü sen görmezsin beni. Gündüz de, gece de görmezsin. Bende elime kalemi alırım işte. Gözlerini anlatırım bu satırlara. Sahi, doya doya bakmadan nasıl böyle bildim gözlerini? Nasıl ezberledim yüzünün her santimini? Şu koca gökyüzü bile içinde ne aşklar barındırıyor. Kim bilir kaç aşığın onu izleyişine tanık oldu. Kaç aşık dokundu birbirine şu gökyüzü altında. Bir ben dokunamadım sana. Bir sen görmedin beni. Gökyüzü bile sevdi beni, bir sen sevemedin. Yağmur bile kaç aşık için gözyaşı döktü. Kaç aşığın üzerine yağdı. Bu gece de benim için ağlasın. Bu gecede bana ağlasın şu gökyüzü. Duy sende sessiz çığlıklarımı. İçime akıttığım gözyaşlarımı. Gökyüzü çıkarsın açığa. Bir o anlar beni bu saatten sonra. Bir o yağarak dokunur ellerine. İşte bazen yağmur olmak istersin çünkü senin beklediğini sen değilde sadece yağmur dokunabilir üzerine yağarak. Sen dokun yağmur gülüşlüme, gökyüzü bakışlıma. Rüzgar; sen de benim yerime okşa sakallarını ve şu sözleri fısılda kulaklarına; “Ben seni sevdiğimi kendi içimde kabul ettiğim günde kaldım.. Ben mevsimlerimi kaybettim. Sayende ne kışım var artık, ne de yazım. Bir sonbaharım bir İlkbaharım bir sen varsın. Ama her şeye rağmen yine de teşekkür ediyorum çünkü seni tanımadan Ölebilirdim ama tanıdığım en azından seninle tanıştım konuştum ben sana değer verdim umarım gökyüzü de sana değer verir en iyilerine layıksın kendine çok iyi bak. Belkide kızacaksın kızacaksanda kıız😂seni seviyorum yanlış okumadın seni seviyorumm kucak dolusu böyle bırakınca altında kalacağın bir sevgi hep ben senin altında olacak değilim 🤣birazda aşağı sen geç😌bak bununla ilgili hiç konuşmadık jsjsj itiraf ediyorum daha dün biraz seni düşünerek yaramazlık yaptım☺️🤥🙈pişman değiliim😂güzeldi yani seviyorum ksjksks sonrada uyudum kedi gibi uysallaştıktan sonra böyle tatlı uyuduysam birde sen olsaydın o yatakta acaba o uyku ne kadar tatlı olurdu🤥🤣Uzadı gitti konu sen olunca böyle oluyor. Fazla güldük üzülelim biraz değil mi 😕Bu dünyaya bi defa geliyorsun ve onda da tüm hayatın bir kişi oluyor. Onun için herşeyi yapıyorsun lakin karşılık yok koca ömrün boşa gidiyor farkında değilsinO zaman bu şarkıya. Gel seninle biraz daha ağlayalım;Yaşanmışlara, yaşanmamışlara, bir de hiç yaşanamayacaklara. Oğuz Atayhttps://m. youtube. com/watch? v=5k5P_Eqy4xo
En İyi Cevaplar