Bide şey👉👈şey işte sen.. seni.. sana değer veriyorum.
Soruyuda beğenebilir misiniz?
Görüşleriniz için teşekkürler.

Bi yanım git diyo bi yanım kal Bi yanım ölüm bi yanım can Zaten gururum ayaklarının altında Bi yanın şeytan bi yanın saf Bi yanım yaz bi yanım kar İhanetinin Ben hariç herkes farkında Dili yokki yüreğimin anlatsın sana Ciğerimin yanışını alışırım demiştim Söyle nasıl böyle değiştin? Sana yok bir diyeceğim Bi daha nasıl seveceğim Bi kadeh içip gideceğim Kalmam bu saatten sonra Sanma adını anacağım Bi yol kalmadı varacağım Belki seversin sanacağım Sanmam bu saatten sonra😂😂🤔🤔🤔🤔 Oldu sanirim
Şarkıyı yazmış 🤦♀️
Ebru yaşar kalmam değil mi aksjjs
❤️💐🍃anlar o uyanıktır.😄
Yeni Çakmak değil ya dün bu görüşü okuduğumda da şarkıyı dinledim birkaç kere ama yani altına bir yorum yazma gereği duymadım çünkü zaten yeterince açıklayıcı olmuş😂
Fenomen olamadın. Perso görüşlerin çok doyurucu oysaki 😂
Hayat işte olmadımı olmuyor jsjsj😂
Ohoo hangi birini söylesem ki🥲 Eskiye bakıp üzülmüyorum , acı çekmiyorum. Herhangi bir an zihnimde canlanmıyor. Ancak bazen giden zamana , emeklere acıyorum. Ama bazen bakıyorum da bunlar olmasaydı şimdilerde rastlaşmayacaktık. Her şeyde bir hayır vardır derler ya.. O misal galiba🥲 Her ne kadar saçma olsa da her şey , her şey için teşekkür ederim. O yollar seni bana çıkardı. Sonu saçma da olsa veyahut olmasa da bu hisler sonsuz güzel. Kalbindeki iyilik ve merhamet kadar çokça güzel bir hayat diliyorum. Derler ya ;insan en çok sevdiğine kızar, küser ve gıcık olurmuş. Anla işte☺️ Hislerim hep çok çok çok. Bu bazen zarar verebiliyor karşılıklı ama ben kendimi böyle seviyorum. Kal sağlıcakla🕊🤍 ( içimi döktüm cınıms, sağ üstten galiba gizleniyor yorum, belki öyle de yapabilirm birazdan
Yazım hataları için sori🤭😌
Benden kalbime gelsin
Buda benden sana gelsin
https://m.youtube.com/watch?v=_SBoYajdSFQ
Senin bu aşkın KS'de nesilden nesile anlatılmalı perso.. çok güçlü seviyorsun
Sana attım kız ne aşkı jsjsjsj😂
Yoksa beni artık o diyemi görüyorsun vay başıma gelenler 😂
Akıllılar yüzeysel düşünür deliler derin düşünür perso ben aldım mesajı merak etme 😂
Aslında normalde de deliydin yani normal değildin ben bunu biliyordum ama belli bir yerden sonra iyice sıyırdım doğrudur
Hahah🤦♀️😂😂😌🤪
Hem farklılıklar güzeldir aynı olup ne yapacaksın demi zaten herkes aynı🤓🤓
Zaten ben normal olanı sevemiyorum farklı olması lazım ksjs
Deli deliyi çeker aşkım kader bizi boşuna bir araya getirmedi
I love şok much sjsj
Me too baby 🥳🥳😂
Neyse ben şimdilik kaçar biraz gideyim canım kategorimi sallayayım
Birazcık insanlar kendilerinden geçireyim jsjsj
Tamam canım ben gözümün birini elimle kapatarak okuyorum görüşlerini wuhuu
kolay gelsin 😂
Iyi varsın, seni yaratan Rabbim'e kurban olurum. Derim
Cevap
26Cevap
O'na söylemek istediklerime kelimeler yetmez. Ama kısaca "ne halin varsa gör" demek isterdim.
Açılım ben doktorum demek isterdim.
Olamadım çok içimde kaldı😂
Keşke zamanında beni dinleseydin. artık iş işten geçti...
Sevgili Nisa cım aradan yıllar geçti bilmiyorum belki sen beni unutmuş olabilirsin ama yemin ediyorum tek bir gün bile seni hatırlamadığım sevmediğim özlemediğim bir gün olmadı seni gerçekten çok seviyorum bitanem çok seviyorum güzel aşkım keşke şimdi yanımda olsaydın başını göğsüme koyardım saçlarını okşardım yüzünü öperdim sımsıcacık sarılırdım sana o güzel kokunu içime çekerdim vallah yukarıda Allah şahit ben kimseyi senin gibi sevemedim bugün de resimlerini öptüm resimlerinle konuştum seni gerçekten çok ama çok seviyorum sevdiğim kadınım keşke onunla değil de benimle evlenseydin sana bazen kızıyorum ama yine de hayal bile edemeyeceğin kadar çok seviyorum seni güzel kadınım 🤗🤗🌹🌺
Oysa ki adın Mihriban değildi, saçların sarı da değildi ama sen de benim mihribanımdın öyle sevmiştim seni,
tıpkı
Abdurrahim Karakoçun;
Sarı saçlarına deli gönlümü, bağlamıştın çözülmüyor Mihriban dediği gibi...
Şunu da unutma ki, aynı adam 'unutursun mihribanım' ın da yazarıydı..
beni kandırıp 4 senemi çöpe astan eski sevgilime şunu söylemek istyrm allah senin belanı versin inşallah beni ağlattığın kadar benim döktüğüm gözyaşları kadar acı çekersin hem bu dünyada hemde öbür dünyada iki elim yakanda olucak inşallah nişanlanacağın kızla çok mutsuz olursun acı çekip köpek gibi benden özür dilersin seni üzmediğim halde seni askerde beklediğim halde beni terk ettin aldattın en kötüsü bedenimden faydalandın sana hakkımı helal etmiyorum hayat boyu acı çekersin ben mutlu olduğum zaman benim mutluluğumu kıskanmanı istyrm ben multluyken senin acı çekmeni istyrm
Hani bir gün sana böyle içime sokar gibi sarılmıştım ya, sende böyle kendini geri çekerek yüzünü böyle ekşiterek sanki bir pisliğe bakar gibi yüzüme bakmıştın ve demiştin ki ben seni nasıl sevmişim.. Nasıl evlenmişim seninle, şu çirkinliğe bak demiştin hatırladın mı... İşte ben o gün bıraktım sevmeyi de sevilmeyi de... Şimdi artık ne sen ne de senden sonra gelen inandıramaz beni sevdiğine...
Dünden beri bir şarkı mırıldanıyorum😍
Toprak yağmura ben sana aşık oldum yeniden..
İmkansız gibi görünen,,
Bu mesele..
Girdi aklıma her gece,,
Tanıdık bi melodi,
Sen miydin sebebi?
Söylesene…💃💃💃😂
Cevabım burdakiyle aynı kuzum
neden, ben sana ne yaptim, insan kendini cok seven birine bu kadar acimasiz davranir mi? Zaten istemiyorum deseydin birakcaktim seni ama sen beni yok saydin...
Sen o kadar acizsin ki anlatamam kendini tanıtsaydın senden koşarak kaçardım sevilmen için bile başkası olman gerekiyor
artık benim için sıradan o basit insanlar gibisin bir farkın yok
sen artık o tanıdıgım sevdiyim kişi degilsin sen başka birisin,

☝️☝️☝️
aha da bunu söylemek istiyorum 😌🎶
Bazı şeyler için ne geç kaldık , ne de erken başladık. Her şey olması gerektiği gibi derdim. Artık kimse bu öyleisne yazdım
Beni üzenlerin hepsine son sözümü mahşere bıraktım..
Daha beraber yaşlanıcaz ne kızıyon kafanı kırarım 😅
para kazanan insandan korkma paranın kazandığı insandan kork
Hiçbir şey. Ben onu Allah'a havale ettim. Benim yerime Rabbim konuşacak
kulağına eğilirdim , en şuh sesimle ;
naberrr yaprağımmm !!! derdim.
Kimine söverdim, kimini seni seviyorum derdim, kimini sarardım...
Söylemek istediklerimi söylerim sırf bu pişmanlığı yaşamamak için.
Sen doğarken yanında değildim ki anandan çıktığın yere tekme ata ata geri sokaydım demek isterdim.
muhasebeci..
yeter artık az para iste insafsız..
Komik adam 😄
@lotus-patra muhasebeci dimi :)
Hayır sen @majestetuncay🙂
evet arada yapıyorum :)
Arada değil hep yapıyorsun 🙄sorularda denk geldiysem görüyorum. yazdığınız birkaç kelime oluyor ama komik oluyor.
uzun cevaplarım da var ama :)
😂😂😂 dur üşenmeyip bakayım en uzun cevabın kaç cümleymis
Bir gün olurda nasip olursa neredeydin bu güne kadar derim huzur bulduğum her kişiye
hayatımın içine ettikten sonra umarım şimdiki yaşantından mutlusundur.
"Bitsin şu proje süren de memleketim Saraybosna'ya yerleşelim tekrardan."
Beni kaybettiğine çok pişman olacaksın demek isterdm
Gidişin her ne kadar koysa da, arkadan bakınca götünnn çok güzel
Seni içten tanımak istiyorum...
Tatile mi cıksak diyorum 😃😃
Alekta movik movik
Onu cok özlediğimi söylemek isterdim
Benden uzak dur derim.
Tek Söz…
Men Dakka Dukka.
Sık yanaklarımı sevgiye ihtiyacım var.
Herşeye erken, sana geç.
Zorluklar seni bekler :D
2 senedir sesini duymadım
Kes sesini hain köstebek olurdu 😒
Eninde sonunda bana döneceksin, eminim bundan.
Geri dön geri dönn uzanıp tutuver elimi bir gün
Vurmadıysam mermiye kıyamadım
Çaycı ya çay getir demek istiyorum
Artık sen de herkes gibisin.
ama bu benim sorum :/
Çok çılgın söverim. 😄
iki gündür bu sorular çoğalmaya başladı
Ben bunu hakedecek ne yaptım
Hak etmemiştim olurdu sadece bu
O kaldırdığımiz kıçìnızı indirmesini de biliriz
Allaha yakın bana uzak ol
Yolu açık olsun