Artık ne anlarsınız isterseniz sevdiğiniz kişiye isterseniz herhangi başka birine kimi istiyorsanız ya da kime bir şeyler söylemek istiyorsanız içinize attıklarınızı yazabilirsiniz.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
İstediğin oldu bak artık aramıyorum yazmıyorum sormuyorum lafını etmiyorum hiçbir yerde senden söz etmiyorum ama yinede her şey için çok teşekkür ederim çünkü senin sayende tek başıma bile olsa ben kendime çok güzel çok büyük şeyler kazandırdım bunların hepsi için çok teşekkür ederim ve bir de özür dilerim böyle her mutlu olduğunda her üzüldüğümde her böyle bir şey hissettiğim de bunu seninle paylaşmak istediğim için her şeyimin içine seni almak istediğim için gerçekten çok özür dilerim sana da hak veriyorum çünkü istemediğin birisini sevgisiyle sınıyorsun şu anda
Seni çok seviyorum aşkım sen benim herseyimsin senden önce nasıl nefes alıyodum nasıl yasıyodum bilmiyorum ama şu an sen benim nefes alma sebebimsin yasam enerjimsin sen benim herseyimsin sana cok aşığım, deliler gibi ömrümün sonuna kadar her geçen gün her gecen dakika her geçen saniye sana daha fazla aşık oluyorum daha fazla tutuluyorum daha fazla bağlanıyorum hep senin yanındayım hep yanında olucam hep seni korucam hep çok sevicem sen mutlu oldu diye her şeyi yaparım ve yapıcam inşallah sağlıklı mutlu huzurlu uzun bir ömrümüz olur sen benim ask kadınımsın seni çok seviyorum. Bide ben yazmayı pek beceremem yüz yüze daha iyiyimdir seni çok özledim.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Söz vermedim.. Elimden gelenin en iyisini yapacağım dedim, hayatı dilediğim gibi yaşayacağıma söz verdim kendime.. Kim ne derse desin, ne düşünürse düşünsün, bir an bile kendim olmaktan taviz vermeden yaşayacağıma dair.. En fazla kendime söz veriyorum ben.. Karşı taraf kim olursa olsun söz veremem.. Bana ne yasatacağına garantim mi var, hayır.. E o halde neden ilerisi için tutulamayacak sözler vereyim ki.. Birine söz vermek değil bence önemli olan.. Söz vermeden de olsa mutlu yaşayabilmek.. Keyifli günler..
Varlığımı bilmeyi hak etmediğin halde nefes alışımı hissettin. Kızgınlığım sana değil kendime. Buna rağmen hala içimde seni haklı çıkarmaya çabalayışıma kızıyorum ama hiçbir şeyin anlamı yok. Tek isteğim var olduğunu unutmak hiç yaşanmamış gibi yoluma bakabilmek. İşte o zaman karşıma çıksan dahi sağlam kalacağım ve istediğini alamayacaksın.
Allahim sen beni affet bir kulunu sevdim. Bana inanmadı. Ve senin adına yemin ettim defalarca yine inanmadı. kardeşim sen onu affet ıslah et bizleride affet aminn.🤲🤲
Sana en büyük bedduam ''İNŞALLAH MUTLU OLURSUN " veya "AYAĞINA TAŞ, GÖZÜNE YAŞ DEĞMESİN"
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Doğru yer doğru zamanda tanissaydik şu an beraberdik
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En yakınında olan beni keşke fark etsen de aşkı bu kadar uzakta bulduğunu sanmasan keşke ben buradayım daha konuşmadık bile hiç ama sen aşkı başka birinde bulduğunu sanıyorsun bana bakma benig ör ya beni gör