Aşk İlişkileri GGeceye bir söz bırakacak olsan bu ne olurdu? Kendinebarbi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl .. GGeceye bir söz bırakacak olsan bu ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Nadıyekrhn Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yasaklara rağmen sevdim seni, Kim bilir özgürken nasıl severim seni.💔 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl “Bir iple intihar da edebilirsin,Salıncakta kurabilirsin.Hayatın ipleri senin elinde.” 🍁 2 0 Yorumla
uıʞǝʞüןɯüzü Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bazı günleri favorilere ekleyip dönüp tekrar yaşayabilmeliydik 1 0 Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Allah oruç tutanların oruçlarını kabul etsin. 1 0 Yorumla
Mehmet01100101 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Bunaltıcı yaz sıcağında serinleten yağmur diye baktığım gözlerin bilmediğim felaketimmiş anlayamadim 1 0 Yorumla
tekbuzviskiii Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. geçen sardım geçer sandım 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sahuru yaptın uyumadan önce cok su içme 🙃 1 0 Yorumla
cok_yanlizim_cook Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kırıldıkça değişirsin. Değiştikçe güçlenirsin. Güçlendikçe umursamazsın. Onlara teşekkür et. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yasaklara rağmen sevdim seni, Kim bilir özgürken nasıl severim seni.💔
“Bir iple intihar da edebilirsin,
Salıncakta kurabilirsin.
Hayatın ipleri senin elinde.” 🍁
Bazı günleri favorilere ekleyip dönüp tekrar yaşayabilmeliydik
Allah oruç tutanların oruçlarını kabul etsin.
Bunaltıcı yaz sıcağında serinleten yağmur diye baktığım gözlerin bilmediğim felaketimmiş anlayamadim
Alayınızla alay ederim..
geçen sardım geçer sandım
Kimseye bu hayatta güvenmeyeceksin.
Sahuru yaptın uyumadan önce cok su içme 🙃
Kırıldıkça değişirsin. Değiştikçe güçlenirsin. Güçlendikçe umursamazsın. Onlara teşekkür et.
Aklıma söz gelmedi ya
s*iktirip gitmek lazım bazen