Artık sırf kadın olduğum için korkuyorum, KADIN olduğum için yaşamaktan korkuyorum. Ne zaman bitecek veya bitecek mi bir gün...
#Türkiye'dekadınolmak

Kadın olmak suç diyeceğim de bu ülkede damacanaya, hayvanlara, çocuklara yaşlılara bile neler yaşattılar, ne canlara kıydılar. Bu itler hasta hasta. İdamsa idam gerekiyorsa kimyasal hadım.
bir de şu mülteciler bir defolsun gitsin artık ülkelerine yettiler. Bizim yerliler yetiyor artıyor yabancıya gerek yok bir de😡
Direkt vuracaksın bunları olay yerinde tertemiz işte…
Kızım var ve cidden endişeliyim hayatı geleceği için. Çocukları okula göndermek yerine poligona mı gönderelim kick box dersine mi😒
Şimdi kimilerinin savunması Afganlardan önce bu olaylar yok muydu demeleri. Afganlardan, Suriyeylilerden kısacası araplardan önce bu olaylar azdı. Eğitimsiz, kültürsüz, insanlıktan nasibini almamış kişiler varken bunları çoğaltmak başlı başına bir hata. Bir tek kadın cinayetleri değil genel olarak cinayetler toplumdaki insanlık sorununu işaret ediyor.
İnsan olarak kimsenin suçu yok. Suç medyanın, hükümetin, görevini yapmayan kurumların, sistemin kendisinin. Sürekli şiddete meyilli diziler-filmler, hükümet yetkilileri ve siyasi kişilikleri o saatte orada ne işi varmış, perdesiz ev gibi saçma sapan açıklamaları, kurumların bunları denetlememesi, caydırıcı cezaların olmaması..
Sorun burada başlıyor..
Ülkemizde sapık azdı ithal ettik... Bunları ülkeye alan ve bunları destekleyenler bu acıyı yaşasın da fikirlerini görelim... Okadar üzgün kızgın öfkeliyim ki bu ülkeye bu ülke insanına bunları yaptıran bunları layık gören AKP hükümetidir. Benim fikrim budur zoruna giden varsa da kusura bakmasın tüm bu insanların kanı bunları destekleyen herkesin elinde... Bu Acıyı sizde bir gün yaşayın inşallah. Bu ülkede kadın olmak hayvan olmak insan olmak çok zor... erkek olarak aksam sokakta bir kadınla karsılastığımda kacıyorum artık ki korkmasın kimse yanlıs anlamasın bu ülke insanını ne hale getirdiniz şerefsizler ne adalet ne Allah inancı ne insani değerler kalmadı... Allah belanızı versin...
Allah belalarını versin demekten başka hiçbir şey gelmiyor elimizden. Kendimiz çalıp kendimiz oynarken kim bilir kaç kişinin başına bir şeyler geliyor. Ceza yöntemi değişmeli yoksa canı isteyen tavuk keser gibi kadın öldürüyor. Hatta çocuk hayvan. Gerçekten başka bir gezegenin cehennemi burası.
Cevap
48Cevap
Sapkın sapık insanlar sadece öžgürlukten mahrum bırakilarak ödüllendirilmemeli. İbret olsun diye tüm Türkiyeye canlı yayın yapılarak idam edilmeli ki bir daha böyle bir pisliği kimse yapmaya cesaret edemesin. Bu pis insanları elbet bir gun dize getiecegız ama ne zaman. S. ki olan herkes kendini adam zannediyor leş sürüleri
İşte böyle iğrenç bir ülkede yaşadığımız için kızlar sosyal medyadan tanışmaya çekiniyor. Bir kızla yazışıyorum mesela her şey normal. 1 hafta yazışmışız. Reelde buluşmak için randevu alamıyorum. Güvenemiyor, korkuyor, çekiniyor. Kimseyle tanışamıyorum bu yüzden.
Sırf türkiye değil almanyada aynı durumda. Burdada kadınlar akşamları sokağa cıkmaya korkar oldu. Aile ici şiddet coğaldı. Ufacık yerde yaşıyoruz her gün gectiğim yerlerde kac tane kadına tecavüz edildi. Ücüncü cocuğumda erkek olunca babam Allaha sükür dedi, kız evlatları pisliklerden korumak cok zor bu zamanda dedi. Erkek evlatlarınızı düzgün yetiştirin kızım dedi. Ah babacım oysa ne cok sever kız cocuğunu.
Türkiye babalarının çiftliği olmaktan çıktığı gün bitecek. Elini sallayan giriyor ülkeye. Muz Cumhuriyetine döndük. Millet muzlarla dalgaya alabiliyor artık. Türk milletinin şerefini iki paralık etti yönetim. Kubilay şehit edildi diye menemeni yakın Cumhuriyetinden, Muz Cumhuriyetine. Ermeni teşhir kanunu gibi kanun çıkarıp ülkeden def edecek yürekli liderler lazım bu ülkeye
Türkiye'de bunu isteyen kadınlar sen gel elin 3. Dünya ülkesi Afganistan da güvenle sokağa çıkan kadınları desteklemek için çarşafı ayağınla ezip protesto et sonra yok ülkede kadınlar güvende değil. Bu Afganlıyı suçunu Taliban'a bildirerek teslim etsinler hakettiği cezayı orada alır burada değil.
yerli ve milli sapıklara kıyamıyorlar madem barinyabancı sapıkları idam etseler...

Rauf'a katılıyoruz
Ülkede insan kalitesi o kadar düştü ki yerin dibine girdi. Berbat bir durumdayız. Sapığı ayrı, dolandırıcısı ayrı, hırsızı ayrı, afganı, suriyelisi ayrı hepsinin yok olsun gebersin… Keşke elden bir sey gelse…
Türkiye'de kadın olmakta zor, erkek olmakta zor. Kısaca insan olmak zor. Şimdi bu o kadar uzun bir konu ki siyaset bile işin içinde. 2023 de hala oy vereceklerse artık bir şey diyemem. Olan hepimize olacak çünkü.
Dolandırılma ihanet iftira müşteri den çıkan çocuk alkol madde bagımlısı cinayet şiddet sabıkalı erkek lere tapan kadınlar o yolda malesefff şiddet görüyor bunları yapmamak elinizde
Böyle bir ülkede, toplum da yaşamaktan tiksinir hale geldim artık.. ne zaman ne olacağı belli değil ya ülkedeki göçmen kanı bozuklardan ya da en yakınımız dediklerimizden zarar göreceğiz.
Ben çok rahatım, babam çok şükür zengin, yanımda şirketten elemanla geziyorum, allah herkesin yardımcısı olsun
Bu maalesef sadece Türkiye de olan bir şey değil. Kadın herzaman heryerde tehlike de. Nasıl çözülür bu sorunsal bilmiyorum. İnsanlıktan çıktık resmen be. Allah ıslah etsin.
Artık kadınları rahat bırakın ya bu ne sürekli kadına şiddet, taciz insanlar bu ülkede rahatça dolaşamayacak mı? Dizilerde bile kadına şiddet konusu baz alınıyor insanlar bayıla bayıla izliyor bu insanları anlayamıyorum. Bu ülkeye ne olduğu bilinmeyen insanları alınca işte bu oluyor. Bıktım artık midem bulanıyor. Allah belasını versin.
Yazdıklarında ve korkularında o kadar haklısın ki, senin bunları yazman ve bu korkuyu içinde hissetmen, erkek olarak bizim en büyük utancımiz aslında,, tabi anlayanlar için.
Hadi ya daha yeni görüyorum ve üzüldüm bitmeyecek ama değil mi Allah belasını versin onun zaten sizin hiçbir suçunuz yok tek suç böyle iğrenç ötesi şerefsizelerdir
Sizlerin bir suçu yok. Maalesef eğitimden kaynaklı.
Bu saatten sonra Eğitimle de düzelmez. Çözüm yolu basit, İdam ya da Hadım edeceksin. Bak bakalım bir daha yapan çıkıyor mu..
Çok dikkat edin Afgan ve diğer uyruklularda tecavüz potansiyeli daha fazla başımıza bir de bunlar çıktı. Lütfen yürürken etrafınıza bakarak olun ve mümkünse tek dolaşmayın derim.
Ülkede kendi sapigimiz yetmiyormuş birde ithal ediyoruz.
Kız gördüğümü var onların, güzel kızı görmüş sapık başınida taşla ezmiş üstelik çok büyük bir vahşet nasıl inançlı bunlar anlayamadım
Bu tür pislikleri yurda almak büyük hata üstüne cezalar yetersiz hukuk olmayan yerde mutluluk ve güvenlik olmaz
Hep beraber bu siyaseti bitireceğiz çok üzüldük canımız yandı ve kısır günü kurtaran siyasi görüntülere son vereceğiz
Mülteci misafir ve gidecek
Bu ülke bana kafayı yedirtiricek ülkedeki kansızlar az mış gibi birde surisi afganı geldi kadınları bir rahat bırakın kodumun abazaları
Meşru müdafaa şartlarında iyileştirme gerekli. İnsanlar kendilerini korurken dahi hayatım kayar mı diye iki kere düşünüyor
Tüm suç sende neden bu kadar barbar bir ulkede doğdun! Almanya da amerikada dogsaydin ya hayatını yaşardın. 😑
Bitmeli, bitmek zorunda. Kanuni cezanın yanında toplum olarak da buna yeltenenleri dışlayıp cezalandırmalıyız.
Afgan Suriye li, bunları buraya sokan ş... Z e soracan
Bizim suçumuz yok bunları bu ülkeye bela edenlerin suçu
Caydırıcı cezalar şart. Bu şerefsizleri elime verseler canlı canlı ac domuzlara parçalatrm.
Anlıyorum üzülüyorum gerçekten ben bir bayana kıyamazken değer verirken yardımcı olurken cinayet ler görüyorum gerçekten
Birlik olduğunuz zaman. Artık birlik olun. Zincirlerinizden başka kaybedecek bir şeyiniz yok
Böyle giderse bitmeyecek gibi gözüküyo maalesef, Birini assalar bak bir daha oluyormu böyle olaylar
Yaşıyorsak şans eseri hergün birileriyle tartışıyorum birgün haberlerde beni de görebilirsiniz
Bu na kim sebep oldu kim bu p. İçleri ülkemize alıyor söylermisiniz
Sinir olmamak elde değil, kelimeler yetersiz kalıyor artık.
Ülke yol geçen hanı oldu zorla bize afganlı suriyeli anladın sen neyse sabah sabah sinirim tepeme çıktı
Ülkeyi böyle soysuzlar yönettiği sürece bitmiyor bitmeyecek. İdam gelmediği sürece hiç bi ceza caydırıcı olmayacak!
İdamı hiç bir yönetim getiremez, idam getireceğiz diye yalan söylüyorlar oy almak için siyasetçiler. İdam gelmesi için Avrupa Birliği Uyum sözleşmesinden tamamen çıkması lazım ülkenin. Bunu da hiç bir siyasetçi yapmaz. Avrupa ne zaman idam maddesi eklerse sende o zaman idam etmeye başlayabilirsin.
Bunun ırk ile alakası yok insanlıkla alakalı maalesef
tabikide ırkla alakalı yoksa araplar bu kadar geri olmazdı
evet öyle
Hindistan'a bak İngiltereye bak
cahil seni
bu kadar zekiyse kendin araştırsana kanıtın bile olmadan herkesi aynı kefeye koyuyorsan bir bildiğin olmalı dimi?
bu da senin bahanen dimi hadi bana araplardan 10 iyi kişi göster o halde
kadınlara şiddet uygulayana güzel bi çözüm war kömür madeninde ömür boyu çalıştırcan karın tokluğuna hem bi p00ka yararlar hemde bi daha kimse yapmaz
Ülkedeki Ors pi çocukları yetmemiş gibi bide afganlar geldi çok güzell muz cumhuriyeti farkıyla yönetim...
Bu tarz insanları hapis e koymayın salın şehir merkezine anons edin bi de linç e uğrasın.. adalet böyle olur
Kadın olarak senin bir suçun yok
Bu ülkede ben bile erkek olduğum halde rahat değilim
Suç hükümetin
Allah belasını versin p! çin
Sadece kadın cinayeti yok ki erkek cinayetleri kadın cinayetlerinden 12 kat fazla
Devletin hukumetin sucu tecavuzmu etti kes dalgayi at ipnlr kogusuna o dusunsun
"at ipnlr kogusuna o dusunsun" Ne kadar geri kafalı insanlarsınız. Toplumun böyle insanlar yetişmesine önayak olmasının bir sonucudur senin bahsettiğin o koğuş. Geri kalmış, medeniyetten uzak, ahlaksız, yobaz insanların ülke sınırları dahilinde rahatça gezebiliyor olmasının nedeni senin hükümet diye bahsettiğin oluşumdur.
Kardes varsa bir cozumun hadi gec kadin olumlerinin onune
Ben hukumetin yeeinde olsam. gider ayak kim. oldurdu sallandiririm talsim meydaninda kim tecavuz etti keser desigim kogusa attim birde senin gibi cahilleri toplar bir kuyu kazar top yekun hepinizin ustune benzin yakarim
Ne yapilmasini beklersin sen isledin bu cezayi hasi yat biz sana bakalim cezani cek ikinciyi kes tecavuz et sobraaina sonrami karar versinler
maalesef yazıklar olsun :/
tek geçilmez ama
kimseye minnet etmeyin
Kadın olmak. Rabbim esirgesin sizleri
Çürümüş bir toplumda yaşıyoruz.
Insan adlı varlıklarla beraber yasamak
bu ülkede hicbirsey son bulmaz
İdam ve işkence bunlara müstahak
Tecavüz eden kim olursa olsun idam edilmeli
😢😢
Kıyamet yaklaşıyor
Mide bulandırıcı
🙁umarım biter ama bitecegine inanmıyorum
dolduralim ulkeyi sorunlar kimin umrunda ki?
kadın olmak...
Korkuyorum
Ortadoğu’da sıradan bir gün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?