İlişkilerde genellikle üzülen kadınlar oluyor, sizce kadınların hatası ne?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İlişkilerde genellikle üzülen kadınlar oluyor, sizce kadınların hatası ne?
Bence çok yoğun duygu hissediyoruz genelde birini deli gibi sevdiğim de gözüm kör olur gerçekleri göremem sevdiğim kişiye çok yoğun sevgi besledigim de elimde avcumda ne varsa vermeye çalışırım veririm bence kadınların hatası çok aşırı sevmek baglanmak o yüzden hatalı fazla sevgi biz kadınları uçuruma sürüklüyor zaten bir kadın ne kadar çok severse o kadar çok yara alır sevdiğinden en çok sevdiği yaralar sevgi derecesini ayarlamaliyiz ama olmuyor bazen
Neyi fazla yaparsak o bize zarar verir. Bunun farkında olup aynı hataya defalarca düşmek ise deliliktir.
Evet öyle ama insanlar bazen ayarlayamiyor işte çok bağlanıyoruz bazı şeylere takılı kaliyoruz
Herşeyi ayarlamak elimizde. Kendimizi kandırmaktan vazgeçtiğimiz gün, en kolay şeyin duyguları yönetmek olduğunu da anlayacağız.
Kadın olmak. Yani kendisi olmak.
Kadınlarla erkeklerin ilişkiden beklentileri örtüşmüyor.
Erkek de üzülür de kadın kadar yansıtmaz veya üzüntüsünü kadın gibi gözyaşları ile değil de öfkesini kusarak belli eder..
Neticede kadın ağlar, erkek kırıp döker.
Aslında bu savaşın kazananı değil 2 kaybedeni olur..
Erkek mağrur olduğu için galip gibi gözükür ve hiçbir şey göründüğü gibi değildir..
Bence biten ilişkilerde eğer gerçek sevgi varsa erkek kadından çok üzülüyor. Sevgi yoksa zaten tek kaybeden kadın oluyor.
Maalesef kadınların büyük çoğunluğu kazandığının farkında değil.
Tüm dualarımız bu yönde 😊
Gösterilen ilgiye kanmak. Genellikle ailesi tarafından yeterince ilgiyle sevgiyle büyümeyen kadınlar büyüyünce bunu bulup kaçırmak istemiyorlar. O ilgiyi göstersin de diğer özelliklerini değiştiririm eski haline getiririm diye düşünüyorlar. Ama insan değişmez başta rol yaptığını bir süre sonra anlasa da çoktan bağlanmış oluyor
Harika. İnsan en kolay rol yapabilen, her renge ve karaktere kolaylıkla girebilen bir varlıktır. Ancak roller kısa sürede unutulur. İşte o maske düştüğü anda hemen ilişki bitirilmeli. Düzelir yalanı sadece kendimizi yoketmeye ve kandırmaya yarar.
İnce ruhlu olmaları😪
Su gibidir kadın. Yerini bulursa orayı cennete çevirir. Yerini bulamazsa kurur, yok olur.
Allah kurutmayanına denk getirsin🙂
Allah denk getirmiyor, biz gözümüzü, kulağımızı be aklımızı kapatarak denk geliyoruz.
Ailesi tarafından köle olarak bir erkeğe teslim edilen kadınları bu tanımlama dışında tutuyorum.
O zaman nasıl dua etmeliyim söyler misiniz :))
Allah'ım beni benim gibi veya benden daha iyi insanlarla karşılaştır deyin.
Benim ettiğim duadan farkı ne peki😏
Burada hem kendimiz gibisini hemde daha iyisini istiyoruz. Siz az istediniz ben daha çoğunu isteyin dedim.
Uyanık ol az diyorsunuz yani 😃
Ederinden fazla vermeyelim ama hep daha çok isteyelim. Bu değer arttırıcı oluyor
Pekii🙂
Başaracağınıza eminim 😊
Benim ümidim yok ama deniycez :))
Benim var
Rast gelsin o zaman 🙂
Amin, artık kazanma zamanı
Teşekkürler🙂
Rica ederim
Ah, konu ilişkiler olunca, bazen kendimizi kaybederiz. Kadınların hatası demek doğru olmaz ama bazen fazla fedakâr davranarak, kendi istek ve hayallerini ikinci plana atabiliyorlar. Bu da karşı tarafın sorumluluk almamasına neden olabilir.
Görseldeki Anaïs Nin alıntısı güzel bir detay: Hayatını bir başkasından medet umarak yaşamak, kimseye iyi gelmez. Sen kendi dünyanı yaratıp elinde tutabildiğinde, yanında olan kişi seni gerçekten anlayıp değer verecektir. 😉
Kendi değerini korumayan ve değerini karşıdaki insanımmn ellerine bırakan her varlık degersizleşir. Bu hatayı hiç kimse yapmamalı.
Kesinlikle haklısın! ✨ Değerini başkasının onayına ya da davranışlarına teslim edenler hep bir adım kaybeder. Ama unutmamalısın, bunu yapmak çoğu zaman farkında olmadan oluyor. İlişkilerdeki denge, kişinin önce kendine verdiği değerle başlar. 😉 Senin gibi bu dengeyi fark eden biri, eminim başkalarına da güzel ışık tutuyordur!
Denge bebeklikten başlar ve biz zamanla o dengeyi törpüleme veya yoketme yoluna gireriz.
Bebeğe ters bakın ağlar, uykusu varsa asla gülmez ve muhatap olmaz kimseyle. Bir bebek kadar kendi hayatımızı keyifmize göre yaşamalı vr sınırlarımızı korumayı bilmeliyiz.
Cevap
7Cevap
karaktersiz kötü erkekleri seviyorlar. asıl hataları budur.
Çabuk güveniyor ve sevmeyi seviyorlar.
Evet neden erkek daha az üzülüyor tas kalpli mi onlar sevmiyorlar mi değer mi vermiyorlar mi yalan mi hersey onlar için nasil bu kadar hiç birsey olmamis yasanmamas gibi yapabiliyorlar içinde yaşıyor olması gerekmez ki
Kadının hatası sevmek cabuk bağlanmak ilgi delisiyiz ilgi komiklik anlaşılmak olunca hemen bağlanıyoruz belki ondan ama sonra hep aci gecmiyorda hemen ağla dur sonra gözler sis yemekten sudan kesil sonuc hüsran ozle dur kadınlarda durum vahim ask acısı çok kötü
Aşk acısı değil, emeklere acımak bu. Her iki düşüncede hatadır, bir şeye veya kişiye verilen emekler karşılık görmedi ise, o değerin ve emeklerin daha fazla boşa harcanmamış oluşuna sevinmek ve kutlama yapmak gerekir.
Her zaman bir sonraki zamana bakarak yaşamak varken, geçmişin çöplüğünde ağlamak insanın kendisini yoketmesi demektir. Düşmanına yardım etmenin adıdır bu
Hiç aşık oldun mu
Evet, yoksa bu kadar iyi anlayamazdım aşkı ve insanları
Ama o zaman yanlış bu ben emeğine acımıyorum mesala sadece anlaştığını değer verdiğin her anlamda iyi olduğunuz birinin kaybı yokluğuna üzülüyorum verdiğim değerin her zerrine çektiğim acının her damlasına değerdi biliyorum buna üzülüyorum geçmişe takılı kalmak bu yüzden çok özlüyorum çünkü
Eğer ki değmediğini bilsem belki vazgeçmek kolay olurdu
Ama erkek olarak ask acısı çektiğiniz veya üzüldüğünü düşünmüyorum görmedim çünkü duymadım gerçekten var mı bu bolye birsey siz nasıl anlatıyorsunuz bu dönemi
Ben l, hayatımdan kendi hayatını yaşamak için veya benden sıkıldığı için giden birinin ardından bakmamayı seviyorum. Onda değerim olsaydı zaten benimle olurdu, değerimi bilmeyen biri için hiçbirşeye acımam. Onun ardından üzülmek, kendime ceza iken ona ödüldür. Hayat ve ölüm iç içe geçmiş, bu herşeyin başlaması ve bitmesinin bir zamanı olduğunu öğretti.
Buraya kadar haklısınız tek tarafli olmasi degmemesi bosuna zaman kaybi bitmesi gerekiyordur bitmistir ama yaa belki olmaması lazımdır bitmiştir ama bu kalp anlamaz iste anlasaydı olmaza bağlanmaz imkansıza kosmazdi
Olmaması için iki tarafında mücadele etmesi gerekir. Tek taraflı mücadele, sadece insanın kendi hayatını mahvetmesine yarar.
Doğru tek taraflı olmuyor hicbirsey
Teşekkür ederim bu aciklama için
Rica ederim.
Harka bir söz çok doğru..!
Beklentiler büyüdükçe ruhun üzerindeki ağırlığı da çok oluyor. Ruhun ağırlığı başka! Mutluluğu üretebilmek için nefes slmalı insan ama alamıyor, üstelik tüm gücünü beklentide olduklarına hediye etmişken...
Aynen üstadım. Kendi aklımızı ve kalbimizi isteklerimizle kandırarak yolumuzu kaybederiz ve bu da üzüntü olarak geri döner.
Kadınların en büyük Hatası güzel sözlere iltifat Birde yakışıklı parası olan erkeği hayatına alıp onunla birlikte olmaları bu çok yanlış işte önce karakterini huyunu tanı gerçekten efendi düzgün biri ise sevgili ol sonra onunla evlen
Aynen, biraz tarafsız bakabilirlerse zaten karakter hemen ortaya çıkar.
Beğendiğimiz insanlara kafamızda yarattığımız karakteri oturtuyor olmamız. Zamanla gerçek karakterini gördüğümüzde bu seferde hayal kırıklıkları oluşuyor.
Çok haklısınız. Bu hatayı kendimiz yapıyoruz ve bunun kendimize en büyük kötülük olduğunun farkına varmalıyız.
Farkına yara aldıktan sonra varıyoruz
Bu da bir başarı. Pek çok insan öldükten sonra farkına varıyor. Sayısız yara onları öldürünceye kadar farkına varmamak ve uyarılara kulak asmamak için çabalıyorlar.
Bazı insanlar çünkü sevgi ve takıntılı hissini karıştırıyor. Sorun oradan kaynaklanıyor bence
Evet, doğru bir tespit. Takıntı, insanı hırsa sürüklüyor ve bu sonunu düşünmeden o noktaya bağlanmayı getiriyor
Haklısınız
Teşekkür ederim
Rica ederim
Fotideki tespit çok doğru. Savaşçı ruhu ve kendini geliştirme isteği yok çoğumuzda, 2025'te hâlâ kötü bir konumdaysak bizim de suçumuz var maalesef.
Evet, ama toplum olarakta kadınların ruhlarına yapılan müdahalelerin etkisi çok oldu
Görselde yazan doğru ama bence fazla duygusal bakıyoruz ve zaman zaman gereksiz vicdan yapıyoruz
Vicdan, aslında insanın kendi hayatını koruması için vardır. Herkes kendi vicdani ölçüleri içinde kalmalı. Sizi üzen birine vicdan yapmanız zalime yardım etmek demektir. Üzene değil, üzülen kişiye karşı vicdan yaparak, o kişiyi üzen kişiden korumamız gerekiyor.
Öğreniriz bir gün umarım
Öğrenmek hayatımızı kolaylaştırır. Öğrenmek istersek öğreniriz, öğrenmemek için inat etmek ise sadece acıları arttırır.
☺️☺️
Daha duygusalız, yanlış erkekleri seçiyoruz, ilgiyi çok önemsiyoruz, bağlanınca takıntı yapıyoruz vs vs
Aşırı il liginin adının aşırı güçlü tuzaklar olduğunun farkına varmak istemiyor kadınlar. Lovebomb oyununa çok çabuk kanabiliyorlar.
Valla dersimi çıkardım şimdi daha yeni tanıştığım biri bana fazla ilgi mi gösteriyor direkt 🚮
O da güzel
bağımlı olarak yaşamını devam ettirme ihtiyacı. kimi annesine kimi karşı cinse kimi de evcil hayvanına. tekil olmayı becermekte çok zorlanıyorlar.
Kadınların ruhlarına kodlanmış olan anaç yaklaşım sebebiyle böyleler. Bu cinsiyetin ortak hazinesi. Değerleri bilinirse bu hassasiyet çevreye mutluluk olarak yansır
Başkan tek görselle 2 soru anca senden çıkardı zaten. 😅😅😅
Duygusallığın ön planda olup, mantığı hiçe saymaları
Mantık insanın varlığını, huzurunu ve hayatını ayakta tutar. Bu sebeple mantık yoksa z geriye sadece acı kalır reis.
Haklısın başkan.
Külliyen duygu olur sa da zarar, külliyen mantık olursa da.
Denge önemli, her zaman ve her konuda denge
Katılıyorum.
Herşeyin fazlası zarar.
Seviyoruz çok.. sevmemeyi öğrenmemiz gerekiyor anca o zaman her şey iyi olur
Sevmeyi bilen ve sevgiyi öğreten zaten kadındır. Çok sevmek değil hata. Hakedilenden fazlasını vermek hata.
Doğru ben işi biraz arabeske bağlamak için öyle yazdım 😜🌸
Müslüm Gürses dinlemeye başla hemen
Hemen 😄😄😂🌸
Adam sanıp eşeği biraz kaba tabir oldu kusura bakmayın
Bence kaba değil, duruma göre kibar bile kaldı.
İnsan kılığında sayısız yaratık dolaşıyor dünyada. Bize düşen, insan olup olmadıklarından emin olmadan kimseye kapılarımızı açmamak
Burada sistem şöyle işleyecek.
Karşımızdaki kişinin sohbetteki üslubu, başkaları hakkında konuşurken söyledikleri, konunun genellikle hangi temellere dayanağı ve kişinin çevresini incelemek yeterli oluyor. Bu noktalardan emin olmadan görüşmelerimizi belirli bir güvenli mesafede tutmak yeterli. Zaten ağzıyla kalbi aynı düşüncede olmayan kişiler çok kısa sürede ne olduklarını beyan ediyorlar
Teşekkür ederim 😊
Üzülüyorlarsa hatayı onlarda değil karşı tarafta ara bir dahakine olur mu
Hiç kimse hatasız değildir. Hatalar oranlıdır ve burada büyük oranda üzülen taraf kadınlar iken üzen taraf erkekler olarak kabul edildi zaten. Kadınlarında az da olsa can yaktığı oluyor ve olacaktır.
Üzen tabiki hatalıdır ve savunulacak tarafı yoktur, peki kadınlar neden onları üzen erkekleri hayatlarında tutuyor veya yeniden yeniden affediyorlar sizce?
Sorun yanlış kadınların hatası ne değil, erkeklerin ökküzlüğü NE? olacak soru
Soru tamamen doğru oldu, öküzlere haddinden fazla değer vermek hata değilmi sizce?
Hata tabi ki.. Veren kezbanlar düşünsün 😃
Kezbanlara akıl ve özgürlük için dua edelim
Edelim edelim. Siz erkeklere de öküzlüğünüz için dua edelim 😀😊
Bence erkeklerle (insanlarla) öküzler farklı. Asıl mesele akılsız insanlar. Bir öküzü seven ve hayatını öküz tarafından mahvettiren akılsızlara dua etmeliyiz. Öküz ile insanı ayırt edecek kadar aklı olmayıp genelleme ile ber gördüğüne insan veya öküz diyen grubun akıl sahibi olması için adaklar adamalıyız.
Kadınlarda hata var olmadi mi birakacaksin bitiremiuorlar çok takintililar
Maalesef, bu da haddinden fazla değer vermek ve emeklerim diyerek daha fazla emek heba etmenin getirisi.
Gereğinden fazla değer vermek , olduğundan fazla anlam yüklemek... Ve sevilmek istediği gibi seviyor ama karşı taraf bunu anlamıyor maalesef.
Ederinden fazla değer vermek karşımızdaki kişinin zaten havalanması demektir. Bu da artık bizim ona eksik görünme sebebimiz olur. Bu sebeple ne kadar değeri varsa o kadar değer, ne kadar sevilmeyi hakediyorsa o kadar sevgi görmeli bir insan. Fazlası veya eksiği o kişiyi kaybetmek demektir.
Evet çok haklısınız... Ben biraz geç farkettim maalesef 😔
Hayatta geç yoktur çünkü hayat anlardan ibarettir. Bundan sonra daha mutlu olacağınız zamanlar ve anlar için daha bilge biri olduğunuzu unutmayın.
Unutmam artık bundan sonra. Aynen katılıyorum.
Cevap basit. Kadınlar * erkekleri tercih edip üzülüyorlar.
İnsan, çok zaman vahşi bir yarattıktan daha vahşi olabiliyor. İnsan görünümlü bu vahşiler gerçek insanlardan daha iyi insan rolü yapabiliyor.
Meslek sahibi olmamak en büyük hatadır
Harika, günümüzde maddenin insandan daha değerli olduğunu düşününce çok doğru bir tespit. Geç kalınmış şey yoktur, şimdiden ilk adımları atabilirsiniz.
Yanlış insanlara güvenmek✍🏻
Maalesef, kadınlar duygularını çok zaman akıllarının önünde tutuyor.
Çok anlamlı güzel soru
Bir araştırma, kadınların bir ilişkinin sona ermesinin ardından erkeklerden daha fazla duygusal acı çektiğini ortaya koyuyor. Bununla birlikte, erkeklere göre daha çabuk toparlanabiliyorlarmış.
Araştırmacılara göre bu fark biyolojiden kaynaklanıyor olabilir: kadınların, özellikle de bir aile kurmak istiyorlarsa, yanlış kişiyle birlikte kalarak "kaybedecekleri daha fazla şey" vardır... Bu durumda hatadan bahsetmek doğru olmaz.
Aynen, bu sebeple suç değil hata dedik. Hata, bilmeden yapılan veya sevgiye yenilerek yapılan şeylere diyoruz.
Evet ama yine doğru kelime gelmedi bana o yüzden dedim. Bilmeden değil kadının doğası bu
Evet, bu sebeple kadın erkeğin sığınağı iken, erkek kadının diğer yarısı olur
Hassas oldukları için bence
Evet z hassasiyet büyük ölçüde insanı etkiliyor
Yontulmamış erkek bulmak hocam
@Sevdayağmur Yontulmuş erkek olmaz , yontulmuş gibi kendini yetiştirmiş ve kendini geliştirmiş erkek olur. Kırılmış bardağı tekrar birleştirince eskisi gibi bardağa benzer ama delikler yüzünden su kaçırır yani yontmak geçmişi düzeltmez
@persuszero Neden düzelmez? Geçmişte kötü olup gelecekte iyi olsn insanlar da var
@Sevdayağmur
Mevzu iyi kötü olmak değil düzelmesi çok zor
Evet, kadınların bütün iyi niyetlerini zorlayarak ben bunu düzeltirim düşüncesi en büyük hatalardan biri. Bu kadar güzel düşünmek ve iyi niyetli olmakta yanlış.
Ben iyi niyetli değilim , size bir şey anlatabilir miyim? Burdan da olur fark etmez ise
Tabiki anlatabilirsiniz
Hayatımda yaşadığım bir deneyimi anlatayım, ailem sağolsun erkek zengin olsun ve kadına değer vermesin ne olursa olsun. Neyse biri geldi benden sanırım 2 yıl küçük uzman çavuş diye getirdiler akşam oldu adamı da getirdiler sonradan neyse konuşuyoruz bana sürekli sanki buranın adeti gelin damat akrabalar evde iken evde kslır ya da işte kendimize ait evimiz olmaz gibi imalarda bulundu boyuna , dayak muhabbetinden tutun da çocuğunuz olursa babasının hizmetine koşmaya kadar , tabi benimle dalga geçiyor ben ondan byüğüm diye psikolojik baskı kuruyor falan. Bu sırada adam zengin diye babam evleneyim diye gün sayıyor zaten kız çocuğunun baba evi de olmaz ( Ne acı) Derken dinledim dinledim günlerce ama hareketlerini izledim konuşma yaparkrn pür dikkat dinledim, en son dedim laaaaaan şeref** ben kim sanıyorsun da çocukları ailene köle ediyorsun benim giyim kuşamıma karışıyorsun az erkek ol benim pantolon tunik ve baş örtüme karışacağına abin baban ile aynı eve götürme, ben yokken onlar eve gelebilir ne demek aşağılık adam defol çık git hayatımdan seni bir daha burada görmeyeyim, üç yıl oldu hala peşimde şerefsiz kusura bakmayın da ailem yüz vermese bu hakkı kendinde bulamazdı
Ailelerin çocuklarını birey görmek yerine sahiplendikleri eşyalara benzetmesinin götürüsü bu. Bu sebeple aile olmakla evlenmek, çocuk yapmak bambaşka şeyler.
Maalesef yaşadığınız şeylerin binbeterini sessizce sineye çekip hayatı zindan olan ve bitsin bekleyen sayısız insan var.
Sizin tepkinizi alkışlarla karşılıyor ve herkese örnek olmasını diliyorum
Çok teşekkür ederim ama artık ben de yoruldum... Mücadele etmekten, herkese yanlış olduğunu anlatmaktan , asla severek evlenmeyeceğim bundan sonra
Mantık herşeyin en doğrusunu bilir. Severken ve seçerken rotamızı mantık kaptanı yönetmelidir.
Rica ederim
Hatasız kul olmaz 😃😃
Bende bunu bildiğim için insanı en çok üzen hatalardan birini sordum.
Bir insana sonsuz güvenmek ve kendini teslim etmek
İnsan, kendinden bilmeli sonsuz güven ve sevginin zarar vereceğini. Hepimiz hatalara açık ve menfaatlerine yenik düşebilecek fıtrata sahip insanlarız. Bu pencereden bakınca, kendimizi sürekli güvenli noktada tutmamız gerektiğini unutmamalıyız.
Çok duygusalız fıtrat olarak
Fıtrat olarak çok haklısınız ama duyguları törpülemek veya yönetmek tamamen bizim elimizde. Bunu da mantık bağları ile yapabiliriz.
her şey söylenildiği kadar kolaydır. Sadece insanların kendine olan güveni ve planlaması bunu değiştirir.
Gereğinden fazla değer vermek
En basit ama en ölümcül hatamız hepimizin. Bir eşyaya ederinden 1 TL fazla vermemek için çabalarımlz ama en değerli olan hayatımızı su gibi harcarız. Hata kimde sizce?
Yalnıs erkekle karsılasmak.
Yanlış yola girmek hepimizin olası hataları arasındadır. Hatada ısrar ise deliliktir, hatanın neresinden dönersek o kadar kazançlı oluruz.
Bu karar ve güç tamamen bizim elimizde
Zeka yok başkan kafadan kaybediyorlar
Bence çok zekiler ama duygularına yenik düşerek zekâ modunu kapatmayı tercih ediyorlar.
Başkan kız yazmış marketteki çocuk sırasını verdi aşık olmuşmudur? Bunda zeka arama yerine İstanbul’u kazsak petrol buluruz net
Bence trol sorular soruyor çok kişi
Fedakarlık yapmaları olabilir
Aynen, fedakârlık yani hakkımızı feda etmemiz bir hatadır. Hayat denge üzerine kuruludur. Dengeli olan taraflar hep kazanır. Fedakârlık kavramı çok zaman sadece üzülmeye sebep olur.
Erkeklere güvenmek
Bu genelde böyledir, tam tanımadan güvenmek büyük bir hatadır
Çok değer vermek
Bir eşya alırken nasıl ederinden fazla değer vermemek için uğraşıyorsak, hayatımız için bundan daha fazlasını yapmalıyız.
Bir adama güvenmek
Bir adama güvenmek, maalesef önce adam olduğundan emin olmamız şart. Adem, her halta dönebilir ama insan veya adam olduğu gibidir.
Sevmek güvenmek
Bunlar çok güzel şeyler. Hata ise tanımadan güvenmek, sevgiye layık olup olmadığını bilmeden kalbimizi açmak ve haddinden fazla sevmek. Herşeyin fazlası sadece fazla veren tarafa kaybettirir.
Çok konuşmak
Ben hiç konuşmadan pek çok şey anlatan kadınlar gördüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?