Eşim anasına evlendik hala para veriyor lütfen detay kısmını okuyun?

Arkadaşlar lütfen empati kurarak yanıtlayın ve akıl verin. Bir tesadüf sohbet üzerine eşimin anasına her ay bizim kesemiz, ve ihtiyaçlarımızdan kısarak para verdiğini öğrendim. Ben tasarruflu bir insanım. İnanın o markadan olsun şuyum olsun buyum olsun bundan alınsın şundan alınsın diyen biri değilim. Elhamdülillah anam babam beni o konuda doyurdu, tokum. Allah razı olsun. Ve bu nedenle evimde a dan Z ye her şeyi az kullanırım, az olan şeyleri alternatif yollarla bollasitirim. Çalışıyordum çalıştığım dönemler eşim beni hep sıkıştırır para konusunda. Yok kiraya katkin olsun yok arabaya sende biniyorsun katkin olsun muaneye parasına yok işte evimize aldığımız eşyalara para ver yok mutfak fatura cart Curt. Es mı aldım ev arkadasi mı aldım bilmiyorum sürekli sıkıştırıyordu beni. Sonra işten ayrıldım. Bakalım nolcak dedim şimdi de kendi kendine ödüyor her şeyi ama her gün arabasıyla binip gittiği işine artık servisle gidiyor. Benim param keriz mali olmuş onu anladım. Ben ne kadar katkı saglarsam anasına o kadar çok para yolluyor demek. Geçen gün kendi tazminatımla eşime kendime kayınpedere (doğum günüydü) hediye almak istedim. Kaynana yanımdaydı. Ay o kadar harcama oğlum evde tek çalışıyor dedi. Dedim ben düşüncesiz biri değilim bu benim kendi param dedim. Sustu. meğerse oğlu ona para yollayamaz diye bu kadar kaygilanmis canım kayananam. Ben ne kadar harcarsam eşim o kadar sıkışır, ona da para gitmez. Kızlar ben eşimin muslukları kistigini biliyorum o gün baba evine dönecektim. Annem ameliyat olacaktı beyninden ( babam yok vefat etti annem yalnız ) eşim katkı sağlamayacağını söyledi, annemin maaşını, evinden gelen kirasını sorguladi sırf para vermemek icin. o gün eve donmeliydim geri. Üstelik biz 7 aylık evliyiz. bana Yaziklar olsun böyle biriyle evlendim.
Güncellemeler
+1 yıl
Yakında da ise başlayacağım. Başlayınca beni sıkıştırmaya baslicak eşim yine para para diye. Napicam nasıl yol izlicem söyleyin.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben eşimden bir şey istemiyorum kafası rahat olsun evi gecindirsin. Relax olsun diye maddiyati kafasına takmasın diye. ama adam benim mağaza görüp içimde kalan şeylerin, ihtiyacım olan şeylerin parasını anasına veriyormuş
Eşim anasına evlendik hala para veriyor lütfen detay kısmını okuyun?