İşyerinden bir arkadaşımın arkadaşı ile görücü usulü gibi bir evlilik yaptım ama öyle sıkıldım ki gerçekten kendisi süpermiş gibi beni eziliyor yok neden ingilizce öğretmenliği okuduğum halde neden mesleğini yapmıyorsun diyor ya is bulamıyorum ki zamaninda birçok kişiye özel ders vermiş birisiyim muhasebeci olacakta çalıştım yeri geldi zamaninda temizlikçide oldum iş bulamıyorum sadece bulsam çalışırım artı 6 aydır kıyafetlerime karışıyor dekolte gitmiyorum ama dar pantolon deri pantolon topuklu giymemi istemiyor açık giyinmem bari ya artı saat 9 buçuktan önce evde olmam gerekiyormuş öyle kural koydu yeni cidden ben mi çok sorun ediyorum yoksa çok mu sinir bozucu harbiden?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Para için evlendim deyince devamını okumadım maalesef gerek duymadım. Gorucu usulü biraz böyle oluyor maalesef
Birtanem bir kadinin sirf güzelliği için evleniyorsa bir erkek o erkeğinde sadece parasına bakmak yeterlidir
iş mi bulamıyosun? bana biraz bahane gibi geldi ingilizce okumuşsun illa öğretmenlık yapmak zorunda degilsin çevirmenlik te yapabilirsin ingilizce ile alakalı yapabileceğin bir sürü iş var ayrıca 75 kpss atama puanı gayette alınabilir bir puan
Yok gerçekten başvurdum iş bulamıyorum
hangi ildesin
Kocaeli keşke İstanbul'da yasasam 6 7 tane rahat iş bulmuştum şimdiye kadar
İstanbul'a tasının kız ne ısınız var kocaelide
Valla bununla hiç biryere gitmek istemiyorum
boşan kız ben arkandayım
Parasıyla satın almış seni, istediği gibi davranır eleştirme şansın yok
O çok güzel bulduğunuz kızlarda güzelliği ile sizi satın alıyor onu ne yapacağız
parası için evlenmişsin ne yapmasını bekliyorsun her haliyle seni sevmesinimi ya boşan ya da dediklerini yap bu kadar
Para için evlendiysen görevini yerine getireceksin yani şöyle düşün bu yeni çıkan robot süpürgeler var ya ondan alıyorsun ve görevini yerine getirmiyor öyle düşün çünkü sen bir emtia sin 😂
Biz size diyor muyuz sırf güzelliği için evlenen kızla evlenirseniz istediğini yapacaksınız diye
O yüzdende sende bana böyle şeyler soyleyemezsin
Güzellik doğru kullanıldığında bir imtiyazdir ve para ile satın alınabilir , sadece güzel bir kadından üremek istemezsin para sahibi insanlar zekidir de ureyecegin insanın zeki de olmasını istersin onu para ile satın alamazsın işte sen ilk dediğim kisimdasin o yüzden yapmalısın dediğini 🤣
Sadece güzel bir kadından üremek istemezsin ne demek
Ben istemem , güzel olması bir maharet degilki çok güzel kız var beyin lazım ahlak lazım sadakat lazım , en önemlisi genetik lazım , ben neden soyumun devamı için bir aptal güzelden ureyeyimki? Paran var ise aptal güzeli kullanırsın ücretini veya hediyesini alır brakirsin ama zeka ve diğer belirttiğim şeylere sahip kadın zaten parası için biri ile evlenmez o kıza saygı duyar kalbini almaya çalışırsın
Cok sinir bozucu. Mutlu olacağın insan ile evlenseydin kesks
Çevremde öyle birisi yok arkadaşım bak hep seni soruyor hem iyi kalpli söyle böyle derim
Dedi*
Üzüldüm senin adına. Insallah gelecekte mutlu bir hayatın olur
sırf parası var diye evlenirsen sonuçlarına da katlanman gerek
Parası için evlendiysen cakisman neden sorun
Sıkıntılar başlamış cansıı
Sen bunu aldatırsın
Niye aldatayim
Böyle hayatt mı geçer zaten aşık değilsin mantık evliliği
O beni seviyor
O değil zaten sen yaparsın
Ama çok fazla kısıtlaması normal mi
Farkında demek hissediyor
Kaç kurtul ondan
Yok normal deri pantolon çok seksi
Neden parası icin
Çünkü bir kadinin sirf diş görünüşü için evleniyorsa bir erkek o erkek ilede sırf parasi icin evlenilir
Evliliğin fazla yürümez senin
E ama öyle erkekler ay en çirkin erkek bile dünya güzeli kız istiyor güzel bulmadığını aşağılıyor. Bu güzelmiş diyor evleneyim diyor erkeğinde güzelliği para oluyor o yüzden
Para güzellik bunların hepsi geçici asıl olan sevgi aşk senin evliliğinde yok yakında bosanirsiniz
Boşan sende
Olabilir bence
O nasıl erkek
Valla ya
Ama ne yalan soyliyim tek iyi yani 2 villasinin olması birde arabası
Üzüldüm senin adına
Cocugum yok boşanmak istiyorum ama nafaka alamam ki
Çocuk yok
O zaman devam
Güzel vuruyor mu peki
Kaç yıllık evlisiniz
3 sene olacak
Pardon 4 sene olacak
Para her zaman mutluluk getirmez bir süre sonra bakarsın artık mutluluk gelmez yani peki kaç yaşındasın
31 yaşındayım
Anladım peki eşin kaç yaşında yakışıklımı merak ettim konuyu eğer yanlış anlamazsan sana mesaj atabilir miyim lütfen yanlış anlama her bayana cinsel obje gözüyle bakan biri değilim mütahitlik yapıyorum işimde gücümdeyim yani
Yok değil şu sıralar bakımınıda yapmamaya başladı
Ben güzelim ( estetik ameliyatı)
İşte bakması lazım kendini mesaj atsam kızar mısın
Ayrıl gitsın
Verdin mi