2 senedir evliyiz ama ilk geceyi bile 2 hafta sonra yaşadık bir daha dokunamadım. Korkuyor dedim. Utanıyor dedim. Dedim de dedim ama 2 sene geçti. Ona ufak tefek hediyeler alınca o kadar önemsemiyor ama en son ikimiz için büyük bir ev aldım. Çok sevindi. Ne istesem tersliyor. Üzülüyorum artık.
Cevabın nedir?
Bilader yedirme paranı borcum var de işim var de bişey planlıyorum de birazda sen onun sırtına bin gece biraz geç gel bişey yaptığını düşündürt ama yapma bak nasıl elinde tutmak için neler neler yapacaktır
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşanıyoruz
Soran+1 yılAvcunu yalar
En İyi Cevaplar
+1 yılİçtiğin suya ilaç atmadığına dua et. Paraya düşkün biri işte. Seni sömürüp servetine konacak. Aşk bu kadar basitleşti.
23 Yorumla- +1 yıl
Seni aldattığını ispat eden bir fotoğraf yakalayabilirsen sana tazminat davası da açamaz. Nafakada ödemezsin. Aklını kullan..
Soran+1 yılİşte kanıt aradım bulamadım. Artık yapıyorsa da çok iyi saklıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi yıpratmayın bence. Sizi istemiyorsa ve siz de mutsuzsanız ayrılabilirsiniz.
212 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere ayrılmaya kalktım bırakmıyor yakamı
- +1 yıl
Nasıl bırakmıyor yakanızı, napıyor?
Soran+1 yılPeşimden yine o koşuyor barışalım diye
Soran+1 yılBen de kıyamıyorum işte. Aşkın gözü kör olsun
- +1 yıl
Iyi de aranızdaki ilişki bir karı koca ilişkisi gibi mi yoksa sadece aynı evde yaşayan iki yabancı insan gibi mısınız?
Soran+1 yılSevgili desem daha doğru olur. Hani yaklaşması yasak ama uzaktan sahte sevgi gösterileri gibi bişey resmen ne olduğunu çözemedim
- +1 yıl
O halde siz de kendinizi kullandırmayın. Seveceğiniz mutlu olacağınız bir insan bulursunuz belki de.
Soran+1 yılSözleşmeli boşanma oluyor ya kağıt. Ondan hazırlattırdım avukatıma son kez de burda sorayım dedim. Yarın oturup konuşacağım baktım ilerleme yok önüne koyacağım kağıdı
- +1 yıl
Koyun bence de yani. Evlilik iki yabancı gibi yaşamak olmaz ki. Hayat arkadaşı bu yani. Sizin de bazı ihtiyaçlarınız var insan olarak. Aşık olabilirsiniz ama o size belli ki değil.
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkınızda. InşAllah mutlu olursunuz.
Soran+1 yılSağol
+1 yılBen olsam onla bir ömür yaşamazdım insansın sen para değil
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru düzgün anlamadan dinlemeden nasıl yorum yapıyorsunuz?
Sorunun sahibi ya kesinlikle açık konuşmuyor ya da kendisi bilgi sahibi değil. Açıkça belli oluyor.
Nasıl bir anlatım bu? Ev aldım sevindim yine de yatakta istediğimi yapmıyor ( ne istesem tersliyorun açıkça yazılmış hali olduğunu düşünüyorum.)
Acil vajinusmus tedavisine başlamanız gerekiyor...
Malasef insan başına gelmeden anlayamaz. Buradaki hiçbir yorumu dikkata alma derim - +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
21Cevap
+1 yılBöyle bir kadın para avcısı yerinde olsam direk boşarım salak mısın kardeşim sen sana vermek dahi istemiyor kadime ne için birliktesin? Sen bunla boşanma ancak git konuş böyle böyle kadınlık görevini yap de gardaşım bu böyle olmaz!
12 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim senin yerine sınır oldum git konuş dayı böyle olmaz!!!
Soran+1 yılKonuşacağım son kez
Senin esin vajinamus olmus yani aile baskisiyla büyüyen kiz cocuklari artik cinselikten tamamen sogumus oluyo yani istegi kalmiyo fiziksel bir rahatsizligi olabiliyor vücudu östrajen salgilamiyodur piskologa ya da jinekologa götür ya da konusun beraber
10 Yorumla
+1 yılAfedersin ama aldatıyor olabilir.. ve sen sana sevgibilgi ve karşılık vermeyen kisiye taviz veriyorsun.. evli olup evliligi yasayananak cok aci..
32 Yorumla- +1 yıl
troll bu
Soran+1 yıl@Ezberimsinn her halta her b*ka troll diyorsunuz. Sq. Trollse işim gücüm yok troll soru mu soracağım. Derdime çare arıyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. Böyle aptal erkeklerden nefret ediyorum
Madem böyle düşünüyorsun onu derhal boşa gitsin, çünkü düşündüklerin doğru, çünkü sen onun için mal ve mülkün için sadece aracısın, başka değil30 Yorumla
+1 yılBence aile baskisiyla evlenmis olabilir problemleri olabilir hic konustunuz mu size neden boyle davrandigini
15 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere ayrılmaya kalktım ayrılmıyor
- +1 yıl
Ayrilmaz tabi napicak ayrilinca kimin yaninda kalicak kim bakicak kimse. Peki neden boyle yaptigini sordunuz mu
Soran+1 yılUtanıyorum diyor ya ben kocasıyım kocası. O kadar nazik davranıyorum ki tam nazik bir şekilde onu yatağa yatırıp öpecekken susadım, tuvaletim geldi hastayım ıvır zıvır anında bahane bulup sıyrılıyor. Bana kaç kere evli olduğum halde asılan kızlar var ya da aşık hiçbirini gözüm görmüyor ne sevgiliyken ne de evliyken hiçbirine yüz vermedim.
Soran+1 yılBenim yerimde başka biri olsa kesinlikle aldatırdı. O kadar sadığım ki yaptığı şeylere rağmen. Bıktım artık ama
- +1 yıl
Utaniyor ve korkuyorda olabilir bence adam akilli karsiniza alip konusun eger bu tarz problemi varsa doktora gidin psikologa falan
utangaç birimi siz hiç nişanlı felan değilmiydiniz o zaman çözemedinmi nasıl biri oldunu
18 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden böyle değildi
Soran+1 yılEvlendikten sonra oldu
Soran+1 yılYani köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek oldu gerçi ayı bir insan da değilim ki
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılO gecede de yine benim o kadar ısrarımdan sonra oldu
Soran+1 yılSoğuk davrandı sonrada. Sanki tiksinmiş gibi oysa temizliğime dikkat ederim iş hayatından dolayı
Öncelikle bir evlilik terapistine gitseniz faydasını görebilirsiniz, ama yine olmuyorsa da son çare boşanmak. Bir ömür mutsuz yaşayacak değilsin ya.
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. ayrilsanda simdi bu tazminat alir sende ayrilma
sende ona yüzverme gizli yasa hayatini
beliki seni hic sevmiyor seven sevdigiyle cinselik yasar hele de evliyse10 YorumlaEvet büyük ihtimalle :/ ayrıl gitsin o tür basit kadınlara değmez inan değmez yani genel olarak hepsi değilde bizim kızlar para için evlenir ama kızlar havlamayın şimdi ö
15 Yorumla- +1 yıl
Irmak benimle evlensene.
- +1 yıl
@Madaraaqwe ama yani doğrular değil mi?
- +1 yıl
Doğru. Parası olan erkeğin peşinde koşuyorlar ustelik bir bokada benzemiyorlar. Para her kapıyı açar dedikleri bu olsa gerek. Ha bide evlilik teklifim hala geçerli
- +1 yıl
@Madaraaqwe yok ya saol ben yatağımla evliyim :D
+1 yılAllah yardımcın olsun otur konuş bence olmadı bir psikoloğa gidin derim yok kötü bir durum
30 Yorumla
+1 yılkadin seni kullanmak icin evlenmis bu bariz belli bosan kardeşim ama oyle bir kadinda donuna kadar alir dikkat et ahaha
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla konuşmayı deneyebilirsiniz. İçinizden geçenleri, düşüncelerinizi onu kırmadan söyleyebilirsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kez mi yaşadınız sadece cinsellik
belki kadınsal hormonu yoktur17 Yorumla
Soran+1 yılO zaman niye evlendi
Cevap sahibi+1 yıltürk toplumunda eşcinseller yargılanıyor çünkü tabi evlenmeseydi ozaman ama toplum baskısı neden evlenmedin diye var bundandır
seninle hiç ilişkiye girmiyorsa ayrıl ozaman açıkça konuş ayrıl yani evliliğin yüzde ellisi cinsellik ama başka derdi varsa konuş güzelce dinle bir
Cevap sahibi+1 yılaltta okudum 10.000 ise para için evlenebilir yani ozaman cinsellikte yoksa ayrıl ya
Soran+1 yılAmacım cinsellik değil
Soran+1 yılAma çocuğumuz olsun istiyorum artık. Kucağıma bebek almak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılamacın cinsellik değil derken eğer evli ise çiftler her hafta en az seks yapar yahu kadın isterde bunu dokunsun eşi vs iyi yap çocuk sen boşver para mı yiyo diye düşünme ozaman
Soran+1 yılSeks meraklısı değilim. Seks için evlenmedim tek sorunum o değil başka sorunlar da var
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa ayrilik ya da farkli arayislar o da buna tamam diyecek.
17 Yorumla
Soran+1 yılSüleyman Çakır gibi yapacağım o olacak ama sorun şurada şeref*siz değilim ki aldatayım
- +1 yıl
Yani eger biliyorsa serefsiz olmazsin arkasindan is çevirmek serefsizlik ve aldatmak. Bir kadin biliyorum bilip hic karismayan.
Soran+1 yılBunu ona nasıl gösteririm
- +1 yıl
Ya alacan karsina konusacan en guzeli. Bu sekilde olmaz diyeceksin mutlaka bir cozum bulmamjz lazim. Ben hayat boyu boyle yasamak istemiyorum. Cok uzuluyorum dicen. Sen benim esimsen beni seviyorsan artik su inatmidir neyse vazgec diyecen bu sekilde ben cok mutlu olurum. Eger bu da yoksa bir daha alacan karsina kusura bakma bende bir kere yasiyorum hormonal ihtiyaclarim var sende bana en ufak destegi saglamiyorsun ben kendi bildigimi yaparim artik diyecen. Beklersin bananr ne bok hersen ye diyebilir ya da seviyorsa tavrini degistirip normal hale donebilir.
Soran+1 yılTm teşekkür ederim şu an ofisteyim cidden sinirlenirim bozuk eve gitmek istemiyorum
- +1 yıl
Benim ayni sekilde tanidigim biri var esinin umrunda degil biliyor izin veriyor o da ofiste kaliyor gec saatlere kadar. Yani yanliz degilsin sikma caninj
- +1 yıl
Birgün izin al bir hafta eşine gözükmeden evi gözetle bir sey yoksa bazı program uygulamaları var onlarla telefon dinleyebiliyorsunuz onları araştır Allah'a dua et birde namaz kılıp eşininizi gozetlediniz bir şey yok telefonlarını dinlediniz bir şey yok eşinizin sağlık durumuna baktırin bir yıl boyunca bir kadın elbet ihtiyaç duyar yoksa sağlık sorunu olabilir ya da en kötüsü onu kıskanan birisi büyü yaptırmış olabilir
Çok şaşkınım şu an. İnsan eşiyle nasıl beraber olmaz bence evliliği bir gözden geçirin
20 Yorumla
+1 yılBiraz öyle görünüyor karşına al ve konuş bir ömür geçmez öyle 🍃🕊
10 Yorumla
+1 yılEn sevmedigim kadın tipi parayı görünce sapıtıyorlar
10 YorumlaYalnış tercihlerden kaynaklanıyor bu anlattığın ama senin yerinde olsam bir dk bile onunla vaktimi harcamazdım
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım
+1 yılYazdiklarina gore insan farkli seyler dusunebiliyor evet...
10 Yorumla
+1 yılSönmez dayı karım beni aldatıyor YouTube'den dinle istersen sana yol gösterir 😅
10 Yorumla
+1 yılKadınların geneli öyle kafanı boşuna yoruyon sen devam hayatına bak
20 Yorumla
+1 yılvalla dostum bunun öğrenmenin bir yolu var, ama ev kadının kalesidir bunu unutma inan bana kocasından daha önemlidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe işle meşgulsunuz? Yazık olmuş. Son bir şans daha verilebilir aslında. Çiftler terapistine görünebilirsiniz. Denersiniz olmadı yaşınız da cok gecmeden ayrılıp onunuze bakmanız gerekır. Madem cocuk istiyorsunuz...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen yanlış kadınla evlenmişsin be canım gel sen bana sende rahat et bende :)
26 Yorumla- +1 yıl
Ordamısın
Cevap sahibi+1 yıl@seviyoruminan sen kimsin?
- +1 yıl
Ulaşşş bana
- +1 yıl
Gel bir
Cevap sahibi+1 yıl@seviyoruminan kimsin sen ya
- +1 yıl
Off uzatma anlatırım size
Bu gidişle seni gömüp parana koncak gibi.
11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım
+1 yılMesleğin ne aylık gelirin kaç civarında ki
11 Yorumla
Soran+1 yılAylık gelirim 10.000 civarında filan tam söylemek istemiyorum açıkçası en düşük bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki aldatıyor bir bak sen yine wp falan
13 Yorumla
Soran+1 yılŞüpheniyordum zaten sen demeden önce daha da şüphelendim
Cevap sahibi+1 yılAnlattığına göre öyle wpte uygulamalar var araştır indir mesajları sana gelsin
Soran+1 yılAdı ne
Başkasına aşık olabilir
10 YorumlaSenin üzülmen için yapıyordur zaten.
10 Yorumla
+1 yılYazdıklarına göre paran için evlenmiş gibi duruyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılhmm gercek düüsncesini bilemeyiz ama olabilir
10 Yorumla
+1 yılEvlenirken dönerciye götürseydin anlardın 😁
10 YorumlaSizi kulllaniyor baska aciklamasi yok ayrilin
10 Yorumla
+1 yılmaalesef düşündüğün doğru..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBekara karı boşamak kolay.
Boşa gitsin.10 Yorumla
+1 yılbulmuş kerizi sagıyor işte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılaylık 10 bin TL maaş alıyon az uyanık ol be
10 Yorumla Ona sormaya ne dersin?
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı zmjdkc
+1 yılÇocuk olmadan kurtulmaya bak sonrası çok zor olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBas tekmeyi. Geç bile kalmışsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılEşin kaç yaşında sen kaç yaşındasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpara para para varligi bir dert yoklugu kazik
20 YorumlaEvet...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kullandırtma kendini
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Psikolojin bozulmuştur, hadi aldat
11 Yorumla
+1 yılSanırım biraz öyle
10 YorumlaYaş farkı var mı
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 yaş sadece
+1 yılOlabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılKendisi çalışıyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Bir dönem pintilik yap maddi durumunuzun kotu oldugunuzdan bahset ve davranışlarını izle. Ne yapmak istedigini anlamaya çalış. Gerçekten de sezersen böyle birşey zaten kadının içinde bitmiştir. Sen de salla.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTroll müsün?
30 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı