Merhaba. Severek güzelleşir sevilerek güç buluruz sevgiden ilgiden alakadan yana bir şikayetim yok, ama kalbimin kırıldığı yaştayım yine de yaşama sevincimi kaybetmedim niyetimi temiz tutarak yaşamaya devam ediyorum, çünkü doğru olanın yardımcısı yaradandır bunun bilincinde olarak hareket ediyorum sonuçta her insan kendi, kalbinin ekmeğini yer kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun. Hani şair diyor ya ; Biz kırıldık daha da kırılırız Ama katil de bilmiyor öldürdüğünü Hırsız da bilmiyor çaldığını Biz yeni bir hayatın acemileriyiz Bütün bildiklerimiz yeniden biçimleniyor Şiirimiz, aşkımız yeniden, Son kötü günleri yaşıyoruz belki İlk güzel günleri de yaşarız belki Kekre bir şey var bu havada Geçmişle gelecek arasında Acıyla sevinç arasında Öfkeyle bağış arasında. Cemal Süreya’dan hüzün dolu kalbimize.
2 kesinlikle. Az insan hatırlar o yaşlarını. Çoğu çocuk 10 yaşına kadar hüzün nedir bilmezken 2 yaşındayken anneni camdan bile görmene izin vermeyen bir baba. Bir yandan annen yok senin öldü köpekler yedi diyen aile fertleri... Yine gözlerim doldu.
Ben sevilen bir çocuktum çok şükür. O yüzden çocukluğumda kalmadım. Fakat insan büyüdükçe ailesinin dışında daha farklı sevgilere de ihtiyaç duyuyor. Belki de bu yüzden kendimi Halâ 21 hissediyorum..
beni neyseki seviyor ailem :) alya nın hakyeis çok üzücü.. ben çok aglamıştım neyseki mutlu bri sona ulaştı ama fakir olsaydı bunun çarwesini bulamazdı yine birazda olsa paranın etkisi var