Geçenlerde biri paylaşmış. Sizi cennete namaz oruç hac zekat götürmez, sizin başınızı kapatmanız cehennemden kurtarmaz. İnsan bunları okuyunca acaba sonunda ne geliyor diye bakıyor. Neymiş sizi iyi ahlak iyi huylar yardımseverlikler kurtarırmış. Yerde gördüğün taşı kaldırmak sizi cennete götürürmüş..
Görür görmez delirdim. Adam resmen dinin direklerini farzlarını yok saymış taşı yerden kaldır yeter demiş. Ne güzel memleket Di mi. Sen sabaha kadar iç, he gece başka kadının erkeğin koynunda uyan zinanın alkolün dibine vur hayatın boyunca bir kere namaz kılma farzları bilmr. Sonra da ben ahlaklıyım benim kalbim temiz.
Görür görmez delirdim. Adam resmen dinin direklerini farzlarını yok saymış taşı yerden kaldır yeter demiş. Ne güzel memleket Di mi. Sen sabaha kadar iç, he gece başka kadının erkeğin koynunda uyan zinanın alkolün dibine vur hayatın boyunca bir kere namaz kılma farzları bilmr. Sonra da ben ahlaklıyım benim kalbim temiz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
peki namaz kil hacca git basini kapat her gece baska kadinin erkegin koununda yat ha birde imam nikahi kil cennet garanti degil mi :))))
Hayırdır dinde böyle bir şey mi var. Yoksa tanıdığınız müslğmanlar arasında böyle yaşayanları göründe dinden mi soğudunuz. Yahu kusursuz olan Müslümanlar değildir İslamdır. Şunu neden kabul etmekte zorlanıyotwunuz.
eeee o zaman buna olunca islam kusursuz otekine olunca kulumu hayirdir cenneti cehennemi sen seciyorsunda bizim mi haberimiz yok
Yahu soruyu nerenden anlıyorsun. İslamın temel yapı taşları var. Namaz gibi oruç gibi. Farz olan şeyler. Bunlar önemsiz hale getirilmeye çalışılıyor ve ateist bir kitle oluşturuluyor diyorum. Bunda anlamayacak ne var
boyle birsey soylemiyorsun ya da kivirmayi seviyorsun :) bak ne guzel anlatmissin sosyalisttir degildir o da bir inanci anlatmis hatta ahlak ve iyi huy demis cennete goturur demis demekki bir allah inanci var :))) eee senmi seciceksin simdi o namaz kilmadi giremez bu namaz kildi ama ha ama yok islam kusursuz ama girer :)
yok oyle birsey sen muslumansin insniyorsun getir kardesim islamin sartlarini yerine git cennete o adamda guzel ahlaka yerdeki taşı kaldirmayi sevap saymis bırak onunda hesabini allah yapsin burada bir b... k biliyormusda konusuyormus havasina girme :)
Benim kalbim temiz diyenlerdensin sen de anladım. Ne yaparsam yapayım anlamak için çaba sarfetmeyeceksin.
senin kalbin kotuyse ben ne yapayim :) inanan adam otekini berikini sorgulamaz sen dogru bildigini anlat guzel anlat ozendir buna eyvallah yok sosyalist boyle vay ataist soyle sizene kardesim :)))) sen ornek ol ornek yasa insanlar ozensin yoksa dilin kemigi yok :) at tut vur kır ohhhhg :) sanki tapu sende :) yok oyle dunya
Ateizm ya da sosyalizme saldırdığımı düşünüp bana onları savunuyorsunuz. Yukarıdaki soruda ana tema ahlaki davranışların önemi mi yoksa dini vazifeleri önemsizliği mi
ikiside degil yukardaki konu saygisizligin ve yargi dagitman :) diyorum ki sen islami kusursuz yasa ahmet mehmet ya da sosyalisti ateistide sana özensin bu zor mu?
Hırsızın hiç suçu yok diyoruz tamam pes ediyorum. Anlatamıyorum derdimi sana
islam guzellikler dinidir birine birsey sevdiriceksen ona saldirarak degil kendi guzelliklerini sunarak ogretirsin nokta kardesim.
Kim neye inanmak isterse ona inansın. Saygı duymaktan başka bir şey yapamam.
Cennet Allahin dostlarına yaptığımız ihtiramda asilidir
Sosyalizm 1991'de çöktü ve günümüzde esamesi yok. Dindar yaşamayan herkesin mülkiyete karşı olduğu nereden çıktı. Liberal biri ateist olamaz mı