Bana kalırsa ben bu söze inanmıyorum Çünkü bana göre siyaset kirli bir oyundur ve ahlak yoktur olsa da azdır Aksine Siyasetin tek limanı ahlaksızlıktır Sözün doğrusu bu Neden mi? Çünkü siyasette her türlü ahlak dışı iş var Çıkar var Adam Kayırma var Torpil var Kendi yandaşını işe alma var Halkı yani insanları kutuplaştırma ve birbirine düşürme var Yalan var Rüşvet var cep doldurma ve kendi çevresini zenginleştirme var Açgözlülük ve paragözlük var Kavga küfür var (Keza meclisteki vekiller kavga ediyor) Kendi gibi düşünmeyenleri şucu bucu diye damgalamak var İnsanları Kafir ya da Müslüman ilan etme var (Buda hangi partiye oy verdiğine bağlı) Adam öldürme var varda var Kısacası siyaset her türlü kötülüğün anasıdır ve her türlü kötülüğün başıdır kötülükler saymakla bitmez Bana göre siyaset iğrenç ve mide bulandırmaktan başka birşey değildir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
buraya çok güzel şeyler yazabilirdim ama bilirsiniz ki silivri soğuktur..
@yesim2133 Aynen o yüzden yazma daha iyi sonra ya terörist damgası yersin ya da dinsiz muamelesi görürsün terörist olmadığın halde terörist damgası yersin boşver Zaten ben bu yüzden siyaseti sevmiyorum insanları şucu bucu diye ayırmaktan başa birşeye yaramıyor Tek kelimeyle insan ayrımı Sağcısı da aynı solcusu da aynı b. k Solcular sağcılara yobaz der gerici der çomar der Sağcılar da solculara dinsiz kafir der Atatürkçülere de kamalist der Bana kalırsa bu ülkenin sağcısı da yobaz solcusu da yobaz Hiçbirinin hiçbirinden farkı yok İkisi de yobaz ikisi de gerici kendi görüşlerini zorla dikte ettirmekten zorla kabul ettirmekten başka birşeye yaramıyorlar Kısacası siyaset kirli bir oyun Hemde çok kirli
Bunu o kişi mi söylemiş gerçekten? Trajikomik olur bayağı...
@Desuyonee Evet bunu o kişi söyledi Çocukluğumda ben bu sözü hatırlıyorum söylemişti ama senin dediğin gibi trajikomik ve bana bu söz inandırıcı gelmiyor :(
"Eğer bir gün duyarsanız ki (...) çok zengin olmuş, bilin ki haram yemiştir."
Bu da var mesela. Bunar karşılık ne cevap verir? Çok zengin değilim sadece zenginim diye savunma yapar herhalde.
@Desuyonee Aynen
Şu anki hükümetin yaptığı ahlaksızlık.
@AgentKid Sırf bu hükümet olsa iyi diğerleri de aynı Diğer partiler de iktidardan farksız Milleti birbirine düşürmekten ve kutuplaştırmaktan başka bir işe yaramıyorlar Bu siyasilerin yüzünden toplum birbirine düşman oldu ne zaman haberleri açsam cinayet haberleri okuyorum insanlar birbirini keser ve öldürür oldu toplumda sevgi saygı kalmadı Bu siyaset ve siyasetçilerin yüzünden insanlık bitti Sırf bizim ülkemizde değil dünyada da böyle Örneğin Almanya'da İslam Düşmanlığı niçin var hiç düşündün mü? Çünkü oradaki politikacılar da tıpkı bizim ülkemizdeki politikacılar gibi insanları birbirine kırdırıyorlar da ondan Yani anlayacağın dünya milletleri ne çektiyse politikacılardan çekti
Silivrinin soğuklarını hissediyor gibiyimm
Aynen haklısın insan konuşmaya korkuyor dinsiz kafir damgası yerim diye sırf dinsiz damgasıyla kalsa iyi daha kötüsü terörist damgasıyla yaftalanmaktan korkuyor terörle ve teröristlerle hiçbir bağın yok ama düşüncenden dolayı terörist diye damgalanıyorsun
Knk zaten muhalefet olursan ya fetocusun ya pkklisin ya Amerika'nın uşağı ya da delisin. Ali babacani destekliyorum bu yüzden
Daha fazla konusmayayim, Silivri soğuk
Aynen öyle zaten bende onu demeye çalışıyorum zaten genel anlamıyla konuştum PKK'lı FETÖ'cü diye ayırmadım genel anlamda terörist dedim zaten konuşmamak en güzeli ya terörist ilan ediliyorsun ya da senin dediğin gibi Amerika'nın uşağı ya da Deli o yüzden konuşmamak iyi haklısın Ali Babacanı da desteklemen de iyi en azından diğer partiler gibi değil başka partiden olsan Özellikle CHP terörist vatan haini ilan edilirsin Ama Ali Babacanı destekleyenler için pek vatan haini Amerika'nın uşağı FETÖ'cü PKK'lı imasında bulunulmuyor yani kötünün iyisi Ali Babacan gerçi bana göre bütün siyasiler aynı al birini vur ötekine hiçbirine itibar etmiyorum ama kötünün iyisi o muhalefet safında olanlardan :(
Ben zaten siyasi parti tutmuyorum , herhangi bir siyasi partiye sempatim yok. Sadece Ali babacani kişilik olarak seviyorum, okumuş adam kendini belli ediyor
Ali, babacanda AKP CHP gibi doğruları söyleyin isvece evet oyu verdi kuranı sattı AKP CHP gibi ali de beklemezdim geneli aynı
Ahlaktır
@Spiderlord Değildir Çünkü siyasette her türlü pislik ve ahlaksızlık var Çıkar ilişkilerinden tut Torpile kadar her türlü pis iş var Rüşvette dahil Bide halkı birbirine kutuplaştırmakta var bu yüzden toplumda sevgi saygı kalmadı ne yazık ki insanlar delirdi artık bu siyasilerin yüzünden
Güldüm