''Siyasetin tek limanı ahlaktır'' Siz bu söze inanır mısınız Siyasetin tek limanı ahlak mıdır yoksa ahlaksızlık mıdır?

Siyasetin tek limanı ahlaktır Siz bu söze inanır mısınız Siyasetin tek limanı ahlak mıdır yoksa ahlaksızlık mıdır?
''Siyasetin tek limanı ahlaktır'' Siz bu söze inanır mısınız Siyasetin tek limanı ahlak mıdır yoksa ahlaksızlık ve yalan mıdır?
Bana kalırsa ben bu söze inanmıyorum Çünkü bana göre siyaset kirli bir oyundur ve ahlak yoktur olsa da azdır Aksine Siyasetin tek limanı ahlaksızlıktır Sözün doğrusu bu Neden mi? Çünkü siyasette her türlü ahlak dışı iş var Çıkar var Adam Kayırma var Torpil var Kendi yandaşını işe alma var Halkı yani insanları kutuplaştırma ve birbirine düşürme var Yalan var Rüşvet var cep doldurma ve kendi çevresini zenginleştirme var Açgözlülük ve paragözlük var Kavga küfür var (Keza meclisteki vekiller kavga ediyor) Kendi gibi düşünmeyenleri şucu bucu diye damgalamak var İnsanları Kafir ya da Müslüman ilan etme var (Buda hangi partiye oy verdiğine bağlı) Adam öldürme var varda var Kısacası siyaset her türlü kötülüğün anasıdır ve her türlü kötülüğün başıdır kötülükler saymakla bitmez Bana göre siyaset iğrenç ve mide bulandırmaktan başka birşey değildir
''Siyasetin tek limanı ahlaktır'' Siz bu söze inanır mısınız Siyasetin tek limanı ahlak mıdır yoksa ahlaksızlık mıdır?