Ben bir sosyalistim... Sosyalizm ideolojisini sonradan kazandığımı düşünmüyorum. Doğuştan, yaratılırken ruhuma işlendiğini düşünüyorum. Ben öyle bir sosyalistim ki, bu ideolojinin bir çok özelliğini taşıyorum.. Rusları gerçekten seviyorum, bir vatanım daha olsaydı eminim Rusya olurdu. Ruslar hakkında sorusu olan sorabilir, daha önce Rusya da bulundum. Affet beni bir kızıla vuruldum Volga'nın kıyısında soluklandım yoruldum Yaktım sigaramı Fuhrer'e kuruldum Biz bu savaşa niye girdik
Peki sizin dünya görüşnüz nedir?
Ben bir sosyalistim. Peki ya sizin görüşünüz nedir?
Bos yorum yapacagina insan gibi soruma cevap versen daha iyi olmazmiydi kardesim? Seni rahatsiz edicek bir sey soyledigimi dusunmuyorum. Kaliba girip girmemem benim sorunum. Sen kime oy verdin? Hdpkk hakkinda ne dusunuyorsun bubdan bahset.
Sanane lan y*vşak benim insanlığım sana mı kaldı. P*ç kurusu. Bana burada artistlik yapıp efelenme senin kafanı s*kerim. anladın mı. Senin ben insanlığının a*na koyarım anladın değil mi? Sana mı düştü benim kime oy verdiğim. s*ktir git buradan geçmişinin a*na koyarım senin.
üretim araçlarının kamunun, devletin elinde olması, ekonomik etkinliklerin kâr yerine insanların gereksinimlerini karşılaması gerektiğini öne süren, değer olarak emeğe önem veren, toplumun örgütlenmesinde köklü değişiklikler amaçlayan siyasal öğreti.
En İyi Cevaplar