Lütfen kötü yorum yapacaklar gelmesin zaten yeterince kırgınım?

uyu ve uyan her gün aynı. tabi zengin veya güzel değilseniz. Ben güzel değilim kiloluyum, vücudumda çatlaklar var ve burnum da güzel değil. keşke toplum dış görünüşe göre muamele yapmasa insanlara. çirkin olduğum için dışarı bile çıkmıyorum aylardır kendimi eve kapattım. sosyal anksiyetem oluştu ve dışarı çıkınca herkesin bana bakıp içinden kötü hakaretler yağdırdığını düşünüyorum. işe girmiyorum çünkü çirkinim, arkadaş edinmiyorum çünkü çirkinim. ve size yemin ederim balkona ya da cam a çıktığım zaman dışarıda birisi varsa utanıp içeri giriyorum. çok yoruldum. diyet yapabilirim evet. ama duygusal açlık yaşıyorum üzüldükçe yiyorum ve mutlu oluyorum bu yüzden diyette yapamıyorum. çalışmadığım için hiçbir işe yaramadığımı düşünüyorum ve daha çok depresyona giriyorum. ailemin beni işe yaramaz ve çirkin çocuk olarak gördüğünü düşünüyorum ve by düşüncelerden kurtulamıyorum. sadece ölmek istiyorum ama biliyomusunuz ölünce çirkin bedenimi yıkayacak insanım bile benden iğreneceğini düşünüyorum. sadece içimdekileri yazmak istedim. belki dış görünüşü yüzünden birine attığınız bakış ya da istemeden de olsa kurduğunuz o cümle için biraz pişmanlık duyarsınız. herşeyin bir sebebi vardır sebebini bilmeden kimseyi lütfen yargılamayın.
Lütfen kötü yorum yapacaklar gelmesin zaten yeterince kırgınım?