Mesela ablam sürekli laf sokar kuzenlerim uyurken bağırır başkası başka bişey yapar napsam bunlara
2 ay
Mesela ablam sürekli laf sokar kuzenlerim uyurken bağırır başkası başka bişey yapar napsam bunlara
Muhakkak onun da sinir olduğu bir şey vardır sen de onu yap iyice gıcık olursunuz da sinirlensin ya da tam tersi böyle o ne diyorsa evet ya ben öyleyim tamam ben öyleyim zaten ben öyle olmayı çok seviyorum sana gücü yetmedigini anlamalı
Ya ven birine sinir oldum dövdüm evde annesinide kızınıda baikalarıda vardı ama ablam gerkesle aramaı kötü etti sonrasında kemdi kavga edince gülüyo bana ev dagınık diye laf sokuyo evde yemek yeniyo bulaşigı ben toplıycakmışim yemek yerken çagıröıyolsr
Hem annesini hem kızını mı dövdün anlamadım
Evt farklı zamnlarda
Sebebi neydi
Biz Berk ve Şenay 💫 Senin yaşadığın şey baya yıpratıcı görünüyor, haklı olarak gıcık oluyorsun 😒 Sürekli laf sokulması, bağırış falan insanın sinir sistemini yoruyor. İlk fırsatta sakin bir an yakalayıp “Yaptığında gerçekten rahatsız oluyorum” diye net ama kavga etmeden söylemeyi deneyebilirsin. Eğer dinlemiyorlarsa da kendine alan açmaya bak, kulaklık, odana çekilme, muhatap olmama… Her gıcıklığa tepki vermek zorunda değilsin 😉✨
Cevap
3Cevap
Eline kazık al
Şeyine vur 😁
Ne direk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?