Dolandirici olduğunu düşündüğüm kişi tarafindan bana eğer denilen görevleri yaparsam bana para atacaklarini söylediler bende yaptim dediklerini sonra iban istediler 2 dk geçmeden param yatirildi ama benim aklima takilan bir soru var acaba ibanim üzerinden bana bir sey yapabilirler mi borç gibi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bir şey olur evet
Kardeşim muhtemelen ya trendyol ya instagram gibi yerlerden ulaştıklarını. Günün belli saatleri gorev paylaştıkları ve seni konusamadığın bir telegram grubuna aldıkları bir organizasyon değil mi?
Evt
Telergram geubunda konusabiliyordum bana Instagram hesaplarini takibe almami istededi
Sana dolandırıcıları dolandırma taktiği vereyim. Öncelikle ibanını vermen sorun yaratmaz. Bu gorevlerin bazılarında işte a b c şıkkı paylaşıp 100-200-500 gibi paralar yatırın derler. Sonra bunu yapman için sana kendilerince mantıklı bir sebep söylerler mesela borsa da ilem hacmi düşürüp azaltmak gibi ya da alışveriş sitelerinde ki satın alım işlemi hacmini büyütmek gibi. Farketmez 300 tl ye kadar para gonder. Seni saçma sapan kendi kurdukları siteye yonlendirecekler. ORadan da soyledikleri gibi işlemini yap. Sana %30 gibi bir bonus verecekler. 100 tl ye 130 tl 300 e 390 tl olarak geri yatırıyorlar. Bunu sana güven vermek için yapıyorlar. Sonra diğer görevler devam ediyor. GÜn içerisinde bir daha aynı işlem. Sen hep en alt rakamdan gir ama rakam 300 ü geçince yapma işlemi. Neyse bu gorevler 123 456 diy gidiyor 789 para yatımalı görev olacak sen ilk görevi yap en alt segmentten merak etme buraya kadar seni dolandırmayacaklar. sonra 10 11 12 diye devam edecek 2. kez bu görevin aynısından yaptıracaklar. Burada sana 2 aşamalı görev yaptıracak. Mesela 300 yatır dicek işlem yaptırcak sonra dicek ki bu görevin 2 aşaması var. 2. aşama için de şıklar sunacak sana 200-300-500 artık rakamlar neyse. Yine en alttan seç. bi ücret daha isteycek onu da yatır. Sana %30 bonusla geri yatıracaklar. Amaç güvenini sağlamak.
Dediğim gibi rakamlar ufak ise gir. Sonra diğer görevlere devam et paralarını al çatır çatır. Bugün 3. kez aynı görevi verirse senin güvenini kazandığı için 800-1000-2000 gibi yüksek rakamlar isticekler o nokto da ilişiğini kesebilirsin. Çünkü mesela 1000 tl lik girdin işlemi yaptırdı sana dicek ki bu işlemin 2. ayağı var. sana yine 3 secenek sunacak dicek ki 2000-3000-4000 gibi rakamlar bunu da yatırıp 2. aşamayı tamamlayın bunu da yapsan 5000-6000-7000 gibi 3. aşaması olan bir teklif daha yapacak. Seni soyana kadar yani. Sen 3. yüde yapsan bir bahane bulup senden daha fazla para koparıp koparamayacağına bakacaklar. Düşme bu tuzağa. o beğeniler felan senin güvenini kazanmak için yapılan seyleri felan yap beleşten 300-500 liralarına kon. sonra ilişiğini bitir. Korkma hiç bir şey olmayacak. Senden dekont isterler ise adresini karalayıp at.
Tam olarak öyle değil bana 2 tane Instagram link i atti ve dedi eğer bu hesaplari takip edersen sana 150 tl vericeğiz ben de ettim sonra bana bir kod verdi dedi bu kodu aşagida verdiğim telegram grubuna mesaj olarak at. bende attim atiktan sonra telegram da ki kişi bana 3 tane instagram sayfasinin linkini atti benden onlari da takip etmemi ve ss almami istedi. dediklerini yaptiktan sonra benden iban ve ismimi istedi bende dedim ibandan beni dolandiramazlar diye düşündüm ve attim 2 dk sonra param yatirildi sonra bana tekrar yarin gelmemi istedi
Dekont attim dekonta tc ve adres bilgilerim gozukuyor
Tamam aynı şeyden bahsediyoruz. Bugun oltaya çok balık takıldığı için ve sana para göndererek güvenini aldığını düşündüğü için , yarın seni bu programa dahil edecekler. Yukarıda anlattığım herşeyi sana yaşatacaklar. Ben bu şekilde 5-6 dolandırıcıdan totalde 5-6 bin lira para aldım. Dolandırıcıları dolandırdım yani. Yazdıklarımı unutma yarın bunları yaşayacaksın. Bana bu yazdığını da anlatırdım sana ama çoook uzun bir konu sonuçta. Göreceksin bu bahsettiğim su kadar para yatırın %30 ya da % de kaç ise artık o kadar bonusla geri göndereceğiz diyecekler. Korkma ama yazdıklarımı iyi idrak et. Karısık geldiyse yarın yine muhtemelen il 6 ya da 9 gorev begeni yap para yatıralım şeklinde olacak ( ki paranı yatırıyorlar. Kaz gelen yerden tavugu eksik tutmuyorlar) sonra soylediğim mevzu başlayacak. İlkinde seni dolandırmayacakar ama hep en alt rakamdan git ya da 2. rakam 300 felan ise korkma. Ama mutlaka 2 aşamalı olan tekifi göreceksin. Orada da korkma en dusukten seç mesela 100 tl den. '. aşama da senden bi 100-300 arası daha para gonderip işlemi tamamlamanı isteyecekler. Burada da sıkıntı yok ne zaman rakam 1000 leri felan bulursa işte orada artık senin güvenini aldıkları için harekete geçiyorlar.
Yine de bir şey gelmez başına. Dediğim gibi bunlar zaten dolandırıcı tehdit felan ederlerse heyecan yapma. Keşke daha erkenden soraydın da neyse artık cidden bişey olmaz.
Şey yaptim tc no'ma kisitlama yaptim adima sirket veya kuruma ortak olmamamalri için
Bilgilendirme için teşekkür
O parayi bize geri gonder diyorlar iban atiyorlar o ibana gonderince de adina papara aciliyor bunu yapmadilarsa bilmiyorum 😂
Hayir geri istemediler dediler yarin tekrar gelin
Kendime ait papara hesabim var zaten
Böyle şeylere gerek yok
Belki de.