AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Bir kez yapanın tekrar yapmamasının garantisi yok. Kendin tartıp değerlendir.
Dostum sendemi burdaydın ya
Pismansa yapmaz
Ama unutmayin erkeklerde insan ve onlarda ilgi tatli soz ister
Üzücü bir durum kesinlikle haketmemis sin bunu adım kadarda eminim çocuklarda var affetmen lazım
Ya çocuk olunca sıkıntılı oluyor gerçekten bence bir şans verilebilir ama soğuk davran biraz yrı dur değerini anlasın sonra yine olun neden aldattı peki bunu sorgula karakterimi yoksa özel hayatımı bunları iyice bilmen gerekiyor
Nerden yazabiliyorum? Yeniyim bu sayfada
Bende yeni olduğum için yazamıyorum
@Belinda88
Hayatta herkes ikinci bir şansı hak eder diye düşünen lerdenim 👍
bir kereliğine affetmen gerekiyor. sen de çok masum değilsin adama adam gibi davransaydın böyle olmazdı.
@zAntiSosyall sana ne battı?
bana değilde sana bişiler giricek birazdan kaşınma
@zAntiSosyall neyin artistliğindesin?
asıl kadına yazık ne varmış lan çocuğun halinde
benim annem tek başına beni büyüttü başkası neden yapamasın ki
Ben kaldiramazdim. Sürekli aklıma gelir, çıldırırım. Çocuklar için dene tekrar ama bir daha affı olmayacağını bilsin ve telefonunu senden gizlemesin. Herseyini takip edebil
Zaten olursa cogu seyden vazgecmesi lazim bizi okadar cok istiyorsa. Yoksa ailemde onu kabul etmez etmek istemiyor. bakalm geri dönmeliyim 1 ay sonra eve yalvaracakmi cok merak ediyorum sart kosacam kabul etmezse bye bye
Bak bakalım. Senin için zor bir karar. Duzeltti duzeltti yoksa seninde bir gururun onurun var. Aynı şeyi o yaşasa asla kabul etmezdi eminim. Kadınlar bazı şeyler için kendimizden feragat edebiliyoruz. Keşke yapmasak ama bencil olamıyoruz. Çocuk olmasa bosan derdim açıkçası
Aldatan her şekilde aldatır telefon felan hikaye
kötümser olma ama aldatan tekrar aldatır pislikliği tadan tekrar tatmak ister
Hep şüphe hep şüphe olacak ama bi şans ver yuvanı yıkma bence bilemiyorum nasıl olsa affedecek diye tekrar yapar mı sence ilginiz azalır artık sende onda bişey hissetmemeye başlarsın sende aldatabilirsin belki ama bi şansı ver bnce
Pavyon Kadınıyla yaptıysa parasını da yedirmiştir. Uslanmaz bu adam. Son şans ver ama ümidim yok.
5.000 lira vermis borcu varmis bacım:)
ilk ve son defa konuş. Tekrar ederse aninda bitir. Bu tip insanlar , pavyon gazino kültürünü yaşayanlar yani kolay kolay bırakamaz... Arkadaşlarıyla mi gidiyor oralara?
Ben yurtdisinda yasiyorum tatile gelmistik oda ilk kuzenimle buluscam dedi bi kac gün olan o ara oldu! Kuzenide ne isi var ne gücü var ne kari kiz hicbisey. Oda öyle yerlere gitmeye aliskin bizimkini götürmüs benimki kadinlarla konusmaya utanirdi eskiden!
Kocan arkadaş kurbanı olmuş. ilk defa gittiyse affet. Bundan sonra da yapmaz. Kadınla sekss yapmış mı bişey derken?
Aldatan bi daha aldatır. Bunu lütfen unutmayın ha bırakıp birakmamak size kalmış temkinli olun ama gerçekten anladığım bisey varsa o da bir kere aldatan bi daha aldatır bunun cinsiyeti yok.
instagramda arama kısmına sevgiselses yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyor.
Tesekkürler bakayim
Sende aynısını ona yap öğrenince affet de
ortada çocuk olduğu için mecburen göz yumcan ziraa diğer türlüsü daha zor
Küçük bebek varmış bence evleri ayır ve psikologa gidin beraber zaten düzelme emaresi gösterirse anlarsın hem senden uzak kalınca senin varlığının ne anlam ifade ettiğini de görür
Bir kere yapan yine yapar affedersiniz. Senin yatağına başkasını da sokar
aptallık etme, insan doğası gereği tek eşli değildir bu uzun konu
hatalar tekrar affedilmek için yapılmamalıdır bu konuda taviz vermeyiniz önünüze nice nniceleri cıkar inşallah..
Allah yar ve yardimcin olsun ama alisan her zaman yapar. Ablacim bakim yap kendine saclarina filanda disariya gitmesin
Bu konuea size yardim etmek isterim
Sorularimi gorus yaparmisiniz
Bir erkek olarak şöyle söyleyeyim ister affet ister etme ama bir kere aldatan bin kere daha yapar.
Erkeğin aldatılması daha ağır birde cinsel aldatmaysa ve bir erkek kabullenip affediyosa o adamın mezhebi geniştir.
Maddi anlamda ayakta duramayacaksan affet ama öbir türlü affetme çünkü aldatan tekrar aldatır ve sen birkaç kere aldattı diyorsun
Ben bi ailem olsun istedip hep nasip olmadi.. millet ailesini aldatiyor cocuklarin yuzune nasil bakacak
Aldatır bir kez yaptım
Affettin yinemi aldatti?
Aldatır tabi bunun bir keresi olmaz evliliğiniz kötümü
Asil kötü degildi hic. Cok gezip
Tozan bir ciftdik. Mutluyduk neolduysa cocuklar dogdu stress kavga sikinti derken.
Ya istemiyor muydu cocugu
Hemdee cook isterdi. kendisi babasiz büyüdü benim cocuklarim asla babasiz büyümeyecek derdi
Ee ne olduda değişti brşden sence
Böyle babasız büyüyen çocukların psikolojik sıkıntıları oluyor ve en çokta onlar aldatıyor
@48382727 olabilir
söz veriyorsa ve güveniyorsanız. bir defalık şans tanıyın bence. Çocuklarınız yuvanız için.
Tatlım biz kadınların kaderi böyle. Yine aldatır zuppe seni ay kız acıdım kadinimsi wrkek olarak.
Mutlaka evin içinde sakin ve anlayışlı olun. Unutma şiddet şiddeti, kötülük kötülüğü doğurur.
çok büyük bir hata yapmış ama çocuklar büyüsün biraz yüreğini dinlemelisin
boş ver kardeşim affet , 2 çocuk var burnu sürtülmüştür
Aldatan birisi bunun tadına verdigi zaman asla bırakamaz
Asla affedilmeyecek bir şey bu ama arada çocuk var bir şans daha verilebilir
Aldatır tabii geçmiş olsun
pavyonda yaşayan kadınla ( o kadınlar kaç erkekle birlikte oluyor ) birlikte olup sonra sizinle birlikte oldu bir sürü mikrop hastalık böğğ :(
Affetmelisin 2. Hatasında kapı önüne koyarsın
şimdi affedersen yine yapar
Annemde affetmişti sonra tekrar aldattı babam sonrada boşandılar. Sen bilirsin ama affetme
Kaç yaşındasın
şu an 28 boşandıklarında 16 yaşındaydım
Seni için nasıl bir durumdu bu
Çok kötü değildi hatta ben dedim boşan ne bekliyorsun diye. kardeşim daha 2 yaşındaydı, kararsızdı bu yüzden ama iyi ki boşandı olması gereken buydu. Bazen doğru olanı yapmak gerekir duyguları katmadan
Aslen nerelisiniz
Sivas
Babanı görüyormusun
Sivas’ın kızlar cesur olur bu konuda
Evlimısın şimdi
Bayramdan bayrama görüşüyoruz
Hayır değilim
Aynı şehirde mısın ve hangisin şehir
Amma sordun ha napcan nerdeysem nerdeyim
Ok sen bilirsin biraz sohbet ederdık
Bir dur psikoloğa gitsin
Bir şans vermek istiyor musun
bir yapan hep yapar ya
yapan yapar yapmayan ders alir
Bacım, kadın erkek farketmeksizin aldatan yine aldatır. Bırakmaaz
Pavyona giden adam birakmaz
Yakalandığı için pişmandır
Bence bir kereliğine affet
Durumunuza Üzüldüm. . .
1 kez yapan bidaha yapar ayrılmalısın bencd
Affetme köpekler gibi süründür.
Yaşıyorum aynısını maalesef
Aldatildinmi?
Malesef😔
Sen nasil ögrendin aldatildini?
Suçüstü yaptım
tekrar tekrar aldatacak..
Bazı şeylerin affı olmaz…
26 yaşındamısınız
Evet ama ruhum 18 ..
Boyun kaç tipin nasıl
Boyum: 1.32
Tipim: Tyrion Lannister
ben olsam bosanirdim ama sana kalmış
Neden
aldatmasına katlanamam
Kaç yaşındasın
26
Ya bayan kocası seviyorsa
Aslen nerelisiniz
seviyorsa bosamasın
Biraz sohbet etmek istermısın özelde
Asla affetme.. vatana ihanetin cezası ölümdür..
bnce afft bir daha yaparsa boşannn
Yapan her türlü yapar da sende çaresizsin zor
Tekrarlar.
Affetme kendine bakabilirsen sakın affetme
Bunun için kendisine bakmasına gerek yok sadece o mesajları mahkemeye sunarak bile mal varlığının çoğuna el koyabilir + nafakada alır ve emininmki evli kalsa bu kadar bolluk içinde yaşamaz.
Payvon‘a giden adam’a sakin inanma.
Lan tabi aldatır
Aldatır sana bir şey sormak istiyorum
? sor
burada sormasam lütfen evlilikle ilgili önemli
Mesaj kutusu varsa oraya yaz ben ilk kez bu sayfadaym bilmiyorum
mesaj kutun kapalı istek atarmisn
Aldatmanın bahaneside affıda olmaz