Kocam beni tatmin edemiyor. Aldattım pişman degilim aldattıgım kişi çok güzel yapıyor çok zevk aldım kadınlıgımı hissettim resmen. Kocamla degil birliktelik beraber uyumak bile istemiyorum artık. Hep o kişiyi istiyorum. Nolucak böyle bilemiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Aferin iyi yapmışsın. İnşallah eşinde aynısını yapıyordur🥰
İnşallah yapıyordur vicdanım rahatlar en azından
Umarım :)
Numarasını versene😃
@istisnaaaa ciddi misin
@Gokhantunc47 evet 😃
Eşine aldattığını söyliyeyim 🤓
Bence başka şeyler yaparsın 😂
@Gokhantunc47 ne yaparmışım
Burdan diyemem 😄
@Gokhantunc47 söyle söyle bişi olmaz
Bi kız daha ver telini demiş bu kızlar niye hepsi bir erkeğin arkasından koşuyo anlamiyorum kıskançlık mı acaba
@Gokhantunc47 onun niyeti farklıdır ondan
Çözüm belli kocanı boşa kimsenin ahını alma yeterli
Cocuk olmasa hiç düşünmem de 2 tane cocuk var
Farketmez çocukları kocana bırak
Cocuklara kocam bakamaz çalışıyor. Çalışmassa maddi ihtiyaçlarını karşılayamaz
Madem böyle bir durum var kimsenin ahını alma
Çocuk varsa işin zor. Umarım gönlüne göre olur hayatın
Alışmış kudurmustan beterdir derler yakında alışırsın...
Ne yaşadığına kimse karışamaz ama karşındakini çiğneyerek bunu yapma. Mutlu değilsen boşanırsın.
Ya o da bir ihtiyaç ama sonu yok valla bnce başka çare bul
Soru sahibi halen aktifse ben de yakışıklı bir gencim kanıtlarım da boyun uzun posum yeterli isterseniz konuşuruz
İş kafada bitince gerçekten çok zor bu durumda doğru yapıyorsun tabi boşansan daha iyi ama kendini düşünmek zorundasın farklı duygular insanlar heyecan ve zevk
Zamanında cuckold erkekle evlenmezsiniz, sonra böyle tonla sorun yaşarsınız
Bende bir liste yaptım sırayla yapacam mutsuz kadınalrıı kafaya koydum 😂😂😂
Benimlede yapmak istermisin. Boyumda uzun, * uzun. Seni zevkten zevke sokarım. Dm gelmen yeter
Tadını aldın pişman olmazsın
kocayı bırakıp yenisini alacaksın :)
Aferin bir de gelmiş buraya yazıyor 😀
Bari ayrıl vicdanın rahat mı?
Adliyenin yerini biliyor musun
Biz de diyoruz ki bu amatör türk p*rno kimler.
O adamla evlenmelisin o zaman
Niye hemen ciddiyete bindiriyorsunuz? Sevgili olarak kalsak olmuyor mu neden hemen evlilik
Peki yakalanırsan kapacaksın
O zaman evleniriz
Neden
Bize ne?
Hmm cesur kadınlara bayılıyorum
Neden yaptın
tadını aldın desene
Banada ver telini
Ciddi misin
Hahahah kiz ben istedim benim o😏
Hani aldattığını söylemen için istemiştin
Boşuna demiyorum kızlar pç şrefsiz kullanıp atan erkekleri seviyo
İyi ne güzel sseviyormusun onu 🥲
Noluyor lan burada kocama göz dikmişler hahah alın sizin olsun. Gerçekten de kadınlar nerde * şerrrefsşzzzz var onlardan hoşlanıyor güzel * çünkü
😂😂😂
Beni kim güzel beccerirse onun kölesi olurum yeterli güzel skssiiin
Hmm anal oldumu
Kullanılıp atılınca ağlıyorlar bi de sağda solda cesetlerini görüyoruz pç sevip ölenlere acımıyorum artık
Ben de güzel yaparım bunu sadece pçler mi iyi yapıyor, sanıyorsunuz nasıl kafa yapısı bu? Pç erkekler genelde beyinsiz, bilgisiz, cahil olurlar yapıp geçerler.
Bana da ver telini diyen kesin ergendir 22 altıdır
Sendemi güzel yapıyorsun gerçekten tanışalım mı senle
Evet anal da oldu iliklerime kadar zevk aldım offff
Gizlisin
Kim bilir kaç kızı yapmıştır seni de kullanıp attı kocana yazık ettin
Kocamın haberi yok olmicakta gizli yapıcaz herşeyi
Kocanın aşını yiyip ihanet ediyorsun ayrıl ne yapıyorsan yap. Allahtan kork düşün empati kur güzel mi? O senin için sabahtan akşama kadar çalışıyor sen başka i*le zevk yaşıyorsun. O zaman seni kullanan kişi baksın sana
Off üzülüyorum bu duruma dogru söylüyorsun kocam her istedigimi alır yapar ama napim bende zevk almak istiyorum bende kadınım. Gittigi yere kdar gider sonrasına bakıcaz artık. Oda evli bende evliyim ama inşallah yakalanmadan inlerim altında her seferinde
Kocanla konuş neler yapabilenizi konuşun, durumu izah et, seni rahatlatsın halledin ya da mastürbasyon yap illa çaresi olur. Adam da şerefsizmiş bi de evliymiş eşinin ve kocanın yerine koyun kendinizi bu çok kötü bişey. Ve şunu unutma o adamın işi bitince atacak seni. Selpak gibi kullanıp atacak seni bi de onun istediğini yapmazsan ilerde seni tehdit eder istediğini yaptırır aklını kullan. Eşini kullanan aldatan sana neler yapmaz demi? Bunun gibi çok örnek var seni tehdit eder ilerde bak iyiliğini istiyorum
Bu arada harbiden de iyi olmanın kötü bişey olduğunu öğrendim şimdiye kadar herkesin iyiliğini istedim elimden geldiğince yardım ettim hep nankörlük gördüm. Bi de senin olayı öğrenince diyorum ki keşke en adi pç olsam
Yetmiyor diye evli erkekle yapmak zorunda değilsin. Hepimiz insanız hormonlarımız var isteğimiz oluyo normal bişey ama aldatman yanlış bak ben hiç yapmadım bile kimsenin hayatıyla umuduyla oynamak istemedim
Haklısın kardeşim utanıyorum zaten kendimden tehtid eder mi korkuyorum haklısın valla ne yapim dogru söylüyorsun en iyisi bidaha konuşup görüşmemek
En iyisi dediğim gibi sen de düşünsen seni meze gibi kullandığını anlarsın. Karısını bile sevmeyen değer, sevgi vermeyen sana neler yapmaz. Kaç yaşındasın? Bi sorunun vb olduğunda elimden geldiğince yardımcı olurum benden hiç çekinme 😊
Hatta hiç konuşma çünkü yine senin aklını alıp tekrar yapar. Ayrıca direk ilişkiyi kesmek onu tehdit edebilir ayrıntıları tam bilmiyorum ki yardım tavsiye verim. İstersen beni tkp e. t bi çözüm yolu buluruz
Allah razı olsun
Senden de tkp ay bi
Dm gel tanışalım
Ah sen bir de beni görsen hahahaha
Herkes aldatıyor
Evet
Yapacak bir şey yok zevk almaya bakacaksın bende beni tatmin edecek kadın bulamadım ayrıldım dayanamiyordu nisanlim günlük 5+6 posta dayanamam dedi
Boşan, adamı üzme
Boşansana kasar
Konuşmak ister misin