Yazin bi kac kere pavyon kiziyla bisey yasamis. Ben mesajlari yakaladim. pismanim diyor. Biz genc evlendik hic bir kadinla hayatinda tanismadi tecrübe etmedi. ben ilkdim. Cok kavga ediyorduk hic tatli söz etmiyordun diyor. O an boslukdaydim diyor. Söz ben piskologa gideym yardim alayim diyor. Kafam cok karisik bebegimiz var. Böyle durum yasan oldumu? Ve sonradan yine yaptimi ayni hatayi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSiz eşinizin bu mesajlarını görmeseydiniz, O kadınla olan birlikteliğini hiç anlamayacaktınız.
Sadece Sizi evde hizmetçi olarak görmeye devam edecekti. Siz ona yemekler hazırlayın, ütüsünü yapın, çamaşırlarını yıkayın, hayatını ona kolaylaştırın. Süreç bu...
Sizin eşinize karşı evde ne gibi saygısızlığınız ya da hatalarınız var bilemem. Olabilir de. Varsa da bu durum karşılıklı oturularak konuşulur ve nasıl düzeltilir yoluna gidilir. Diyalogla, tatlı dille ve gönülden isteyerek. Bu ayrı bir mevzu.
Evde geçimsizlik olması demek kişinin başka bir kadınla ilişki yaşamasına, daha doğrusu ALADATMA' sını mazur görmez.
Eğer siz Kocanıza aldatmış olsanız o size ne derdi. Bu kelimeyi buradan yazmak istemiyorum... Ya da çok sevdiği Annesi yapsa bu haltı ne olurdu. Namus için Katil olur adam öldürürdü değil mi? İşte buna en adi DELİKANLILIK denir. Aldatmak KARAKTERSİZLİKTİR. Kadın ya da Erkek fark etmez.
Size bu olayı sineye çekin demiyorum. Ancak şunu bilin sizi bu zamana kadar kandırmış. Bundan sonra da kandırmayacağı anlamına gelmez. Ne malûm pişman olduğu ya da pavyona gittiği. ya da başka kadınların da olmadığı.
Sizin içinize kurt düşürmek için yazmıyorum. Sadece Kocanızı iyi tanıyın istiyorum. Bugün ALDATAN, yarın da ALDATIR bunu unutmayın.
Bu söyleyeceğim doğru bir şey değil, tasvip etmiyorum ama;
bir kişi anlık ta olsa utanç bir şey yapar ve bu yaptığından dolayı pişman olur, vicdan azabı çeker ve bunu unutmaya çalışıyor, geçmişe gömmüşse denilebilir ki; bu adam hakikaten çok pişman. Ama yine de yanlış bir davranış. Ama senin Kocan, sen yakalayana kadar bırak pişmanlığı, koşa koşa gitmiş. Şimdi de pişmanım diyor, Tabii tersen.
Bu yazdıklarımdan dolayı senden çok özür dilerim.
Sana ilk tavsiyem şu; her şey unutulur ama ALDATMA unutulmaz. Kayınvalideni aradan çıkar, direk Kayınpederini karşına al ve tüm olanları anlat. Gerekirse kendi babanla git. Kocan yaptığı hatayı iyi, iyi, hatta iyice anlasın. Erkek evlatlar Babalarından korkar bunu bil. Yuvam dağılacak diye de korkma. Zaten şu an da eşin ZİNA yapmış ve yan yana durmaman gerekir. Yaptığı iğrençliği Kayınpederin bilsin. İster kendine çeki düzen verir ister vermez. Sen ileri de bir hata yaparsan inan Kocan seni affetmez. Dedim ya Erkek için NAMUS çok önemlidir. Ama kendi pisliğini, yaptığını görmez.
Anlat ki ailesi bilsin. Yarın bir şey olduğunda haksızsın diyemesinler. Bir de şu da var. Anlatmadın diyelim. Yarın ne olur belli olmaz dedik ya. İşte yarın olduktan sonra bu Aldatma mevzusunu anlatmadın isen kimse sana inanmaz. Geçmiş geçmişte kalmış derler. Evladını korurlar ama seni EL görürler.
Hülasası bu işin özü, anlat kardeşim. Sonra ne karar vermek istersen onu yap ama anlat...64 Yorumla- +1 yıl
@48382727 Bana mı sordunuz anlayamadım
- +1 yıl
@48382727 43
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Öncelikle şunu sormak isterim ; Nasılsınız nasıl gidiyor hayat?
Aldatmak bir hata değil karakter biçimidir kimse yanlışlıkla soyunup başkasıyla olmaz, ama burada önemli olan sizin vereceğiniz karar ona karşı hala bir sevginiz mı, bunu kendinize sorun sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin kendinize sımsıkı sarılın en çok sizin size ihtiyacınız olacak bu dünyada, üstelik bir anne olduğunuzu unutmayın anneler fazlasıyla güçlü olurlar dik durarak sabırla mücadele etmeye devam edin, onu bizlerden daha iyi tanıyan sizsiniz kalbinizin sesini dinleyin o doğru olanı söyleyecektir size ve kendinize olan inancı güveni kaybetmeyin, yarınların neler getireceğini bilemezsiniz her gecenin bir sabahı var güzellikler zorluklara göğüs gerdikten sonra ortaya çıkar, geçmişe bir sünger çekip yepyeni bir başlangıç yapmakta sizin eliniz de bunu böyle bilin hakkınız da en güzeli değil, en hayırlısı şimdi kalkın gidin aynanın karşısına geçip gülümseyin eminim çok, yakışıyordur size
kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.
Son olarak şunu eklemek isterim ; Bir nebze yüzünüz de, tebessüm oluşması dileğiyle.
10 Yorumla
+1 yıl
Aldatmanın büyüğü küçüğü olmaz ama, karşındaki bir pavyon kadını. Duygusal bir bağ olmadan sadece cinsel bir yakınlaşma muhtemelen. Kim bilir ondan önce ve sonra kimler geçti o kadının hayatından. Senin alternatifin olamaz.
bekara boşaması kolay. Boşan diyen arkadaşların kaçı bu durumda boşanabilir, kaçı 2 çocuğa bunu yapabilir ki. Bir şans daha ver. Fevri hareket etme. Bu şansı onun için değil çocukların babasız büyümesin diye vereceksin. Ona değil çocuklarına iyilik yapmış olacaksın.
Al karşına konuş. Yanlışını anlat, çocukların için affetiğini ama bir kez daha şans vermeyeceğini söyle.
Bir kez yaparsa hatadır. İkincisi tercih olur. Hata affedilir ama tercih affedilmez.02 Yorumla- +1 yıl
Cok kararsizim. Zaten köpek gibi yalvarmadan affetmiyecegim! O pismanligi görmeliym! Görmezsem defolup gitsin. Bir iki kere konusabildik anlatti herseyi. Sonra ben bitti diye bagirip cagirdim. Sonra ailemin yanina gittim. Arada cocuklari gormek icin ariyor hic yazmiyorum ona direk kamarayi cocuklara ceviriyorum. Cünkü cocuklarida göstermezsem illerde sikinti yasayabilirim. Ondan sonra hic geri dön diye hiic yalvarmadi veya pismanmis gibi tavir sergilemedi. Ondan öncede yalvarmadi ama tek dedi piskologa gideyim deneyelim diye ben agir konusunca bidaha konusamadik. Herkes bekle köpek gibi yalvaracak senin ciddi oldugunu gördügünde diyor. Bekliyorum simdilik.
- +1 yıl
Sinirini, kızgınlığını çok iyi anlıyorum. Hırsın geçmedi, bu konuda cezasını çekmesini istiyorsun. Sonuna kadar haklısın. Yaptığı yanına kar kalmamalı.
Lakin şunu unutma; Ufakta olsa açık bir kapı bırakmazsan eğer, umudunu yitirip özür dilemeyi bırakır ve boşanmayı en az kayıpla atlatmanın yollarını aramaya başlar. Çünkü onun için başka seçenek kalmamıştır. Tekrar düzeleceğine dair tüm umutlarını yitirmiştir. O yüzden güneş ışığı girecek kadar bir kapı aralığı bırak sadece. Onun umuduyla peşinden çabalamaya, özür dilemeye, pişmanlığını köpek gibi haykırmaya devam etsin.
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıleğer şimdi bir şans vermeyip boşanırsan
içinde hep bir acaba kalacak
acaba düzelirmiydi acaba sözünü tutarmıydı
insan tehlikeyi görünce akıllanır
ne gibi ?
soba dan elin yanarsa , o sobaya bir daha dokunmazsın
sende şimdi onu yakaladın ve artık tehlike nin farkında
şöyle diyerek bir şans ver ; eğer bir daha olursa sorgu sualsiz boşanırım00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
90Cevap
Öncelikle Allah yardımcın olsun.
Belli ki hayat bir yandan yormuş seni oda yetmemiş birde sevdiğin kişiden darbe almışsın. Şimdi sana desem ki git hemen boşa affetme iki evladın var mış. Sakın boşanma desem yine olmaz çünkü kalbin derin bir yara almış ki o sızı çok uzun bir süre devam edecek. Yuvanın yıkılmasını asla istemem. Çift terapisini deneyebilirsin. Bir Uzmanla görüşmek sanada iyi gelicektir. Baktın yine olmuyor , o zaman gönül rahatlığı ile boşanma davanı açarsın. Bu arada kimseye kulak asma, malum bizim millet her konuya salça olmayı sever. Umarım her şey gönlünce olur ve sen kendin ve yavruların için doğru kararı verirsin.20 YorumlaBelki tekrar yapicak ama bu ona ikinci bi şans vermenin önüne geçmemeli. Zaten tekrar yapar mı endisenden ötürü kaygindan dolayi bu kadar kararsız kalmissin. Bu demek oluyo ki bi daha yapmayacagindan emin olduğun taktirde aslında şans vermek istiyosun. Bekara karı boşamak kolay diye bi söz var. Evet yaşamayan, dışardan bakan , şartlarını tam manasıyla bilmeyen herkes çok kolay boşanman gerektigini sayleyebilir. Ama bence karşındaki insanın ciddi manada samimiyetine inandığın taktirde ikinci bi şans vermeyi dusunmelisin. Nasıl yaparsın bilmiyorum ama seni cepte görmemesini sağla bunu yaparken. Ve kendine dönüp kendini de sorgulamayı ihmal etme. Hiç bir hata tek taraflı değildir. %50 50 dir. Böyle olması tabiki ona bu hakkı vermiyo ama yinede insanın kendine dönüp bunda benim bi payim var mı diye düşünmesi gerekiyo.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Erkeklerde imkanı ve fırsatı olanların çoğu bedensel olarak aldatır. Sen yakalamışsın, olay bu. Benim kocam yapmaz ya da ben anlarım diyen çoğu kadının defalarca aldatıldığını gördüm. Çevreye kulak asma, gaza getirenlere ve kendi başına gelmeyenlerin sözüne güvenme. Bundan arkadaşlarina karşı utanma da. Bj hayat senin, kararlar kişiden kişiye değişir. Alacağın karar başkasına doğru veya yanlış da gelebilir, bunu önemseme. Bir psikiyatristen randevu al, beraber gidin. Bu olay dışında nasıl biri? Sevip bir arada olmaktan mutlusun sanıyorum. Çocuktan sonra bunalım yaşamışsınız, bunu çözersiniz. Bu senin aklında hep kalır ama zamanla hafifler. Ben bir şans daha vermeyi düşünmeni tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılAsla affetmeee ilki yapan e ve 3 de yapacaktır kesin bu ve asla 2nci şansı vermeyi düşünmem li orta da çocuk var şu şans ver diyenler o işler öyle olmuyor annem de babama seneler öncesi şans vermişti hiçbir halt olmadı gideceği yere yine gittim yine yaptı yuvası yıkılmasın çocukları ortada kalmasın diye babamı bekledi garibim kadın ama ne oldu olan bana ve toprak altında ki kardeşime oldu diyeceğim o ki minnet eylemeyin çocuklarınız ile ayaklarınız üzeriniz de durmaya bakın böyle birşeyin affı yok biliyorum anlıyorum gerçekten kolay değil ama güçlü olabilirsiniz vermeyin derim 2nci bir şansı yine de sizin kararınız Rabbım kolaylık versin 🤲🤲😏😏😔
12 Yorumla- +1 yıl
Erkekler affediyor ama
+1 yılYani dikkat ediyorum ve yaşlarına bakıp yorumlarını okuduğum ( bekar arkadaşlar diye tahmin etmekteyim) çoğu kadınların boşan demeleri sanırım ilerde bu tür durum ile karşılaşabileceklerini hiç hesaba katmıyorlar.
Öte taraftan biraz daha olgun yaşlardaki arkadaşların neredeyse çoğu ya bir şans daha yahutta kocanın durumuna göre davranması gerektiğini belirtmiş.
Aldatılmış olmak elbette çok kötü bir durum.
Ancak bu durumu yaşamayan maalesef çok az sayıda kadın var.
Sen yinede bir kez daha durumunuzu gözden geçirip öyle karar ver.
Belkide eşin yanlışını farketmiştir.
Seni arayıp sorması, çocuğu ile sürekli diyalog halinde olması ; belliki ailesini kazanma çabası içinde.09 Yorumla- +1 yıl
Ne genişlik
- +1 yıl
Kesinlikle haksız değilsin. Fakat insan bununla nasıl yaşar ki daha iyi bir seçeneği olmadığı için minnet etmeye karar veren kadınlara bosan demek daha doğrusu haricinde bir çok kadınla aynı fikirdeyim boşanmalı kendi düşüncem saygının olmadığı sevginin kısa ömürlü oluşu bu kısa ömüre bir kadın neden bu kırgınlıkları sigdirsin ki?
- +1 yıl
@Adamgbiadamm Sadece sinir harbi oluşturmak için verilmiş bir cevap olduğunu varsayıp geçiştiriyorum. Ne demek istediğimi anlayamayacak bir IQ seviyen olmadığının farkındayım.
- +1 yıl
@Benirahattadinleyins Zaten bu konular üzerinde çok yorum yapmak ya da akıl hocalığı yapmak bize düşmesede sadece görüş belirtiyoruz. Zira çok hassas konular olup ; söyleyeceğimiz çoğu sözlerin çarptırılmaya müsait hale getirildiğini pekala tahmin etmek güç değil.
- +1 yıl
@48382727 ben erkektir aldatsada olur diye bir ibare kullandığımı sanmıyorum. Neden yorumu okuyup anlayıp sonra cevap yazmıyorsunuz anlamıyorum
- +1 yıl
@48382727 çok fazla ortaya oynadığımı. Düşünmüyorum aslında.
Biraz sükunet, biraz sabır, tabiki en önemlisi kendi inisiyatifi.
+1 yılBir kadın olarak söze her kadın özel ve güzel diyerek başlamak istiyorum. Duygusal birliktelikler bir yana ikili arkadaş ilişkilerin de bile ufak veya buyuk bir sorunda kırgınlıklar yaşıyoruz ''insan olarak '' ask karşılıklı değil bu bir gerçek ama başka bir gerçek ise herseyi affeder anne baba olmadan büyüyen genç bir kadın olarak yaşadığım ve hala yaşıyor olduğum zorluklara rağmen mutluyum ve sana tek tavsiyem güzel duygularda ki saygısızlıkları küçük bir insanla bebeginle kapatma senin bu saygısızlığı haketmedigin gibi bebegin de bu kılıf için çok masum aldatma saygısızlıktır. Saygının olmadığı sevgi ise emin ol kısa ömürlüdür. Tabii en doğru kararı yine sen vereceksin fakat unutma lütfen insan tercihlerinden ibarettir.
10 Yorumlaben boyle bırşey yaşawadıw ve kabul edılır bır konu değıl ben affetwezdıw guven koptuwu bır kez olur ve bırdaha hıcbırzawan eskısı gıbı guvenewezsın guvensız de yaşaw nasıl olur bılwıyoruw bunu dusunewew bu duruw kabul edılewez cok fazla soyleyebılecegıw bırsey yok
10 YorumlaAldatılan erkek olarak yazıyorum, kadın veya erkek fark etmez. Çocuğum yokken evli ve aldatılan ben, çocuğu olan bir erkek bunu alışkanlık haline getirir. Aldatılmak çok yara veren ince bir çizgidir. Çocuklarınızın oluşu bu durumu onun lehine çevirebilir veya o şekilde düşünebilir. Ben ne yaparsam yapayım çocuklarım için beni bırakmaz düşüncesi. Düşünceli ol ve sabit bir karar ver. Net olsun!!!
12 Yorumla
+1 yıltabikide yapar slk mısın affetme kåhpliğin bahanesi olmaz ilerde çocuğun büyüse evlense aldatılsa senin yüzünden öyle gördüğü için o da devam ettirmeye çalışır, fırsat vermeyin lan şöyle erkeklere senin yerinde olsam sinirimden boğarak öldürürdüm onu, senin düşündüğüne bak lan! '!'!
212 Yorumla- +1 yıl
affetmek erdemliktir.
- +1 yıl
affetmek erdemlik değil keriżliktir bi daha yapıcak
o kadar erkek düşkünü ézik gurursuzsa affetsin - +1 yıl
Kadınlar aldatınca erkekler affediyor ama
- +1 yıl
yoo etmiyor
- +1 yıl
öldürüyor
- +1 yıl
ya git hadi be habere mi inancam sana mı
- +1 yıl
@48382727 çoğu affediyor cinayet 1000 bir
- +1 yıl
Bin de bir
- +1 yıl
@48382727 kadınlar daha çok aldatıyor
Aldatan sen olsan yorumlarda affetsin seni demezlerdi ama aldatan erkek olunca affedilebir diyorlar yaptığı doğru değil ama affedilebir diyorlar çocuğunuz var diyorlar aynı hatayı sen yapsan affetmeyi bırak çocuğunu göstermezler de sana. Sana gösterilmeyeceğini bildiğin ilgiyi töleransı affı sende başkasına göstermeyeceksin.
11 Yorumla- +1 yıl
Şunuda ekliyim çok önemli!!!
Eğer affersen ve daha sonra pişman oldum hazmedemiyorum deyip boşanma davası açarsan dava açma gerekçeni aldatma olarak belirtirsen bu gerekçen geçersiz sayılır çünkü affettin artık o aldatma üzerinden dava açamazsın ve maddi manevi tazminatta alamazsın hee affettin ama hazmedemedin boşanmak istedin boşanırsın boşanma gerekçeni şiddetli geçimsizlik olarak belirtirsin. Yurda dikkatini çekmek istiyorum affetmez boşanırsan alacağın maddi manevi tazminatla , affedip sonra dayanamayıp açtığın boşanma davasıyla alacağın tazminat aynı olmaz. 1. İhaneti affedip dava açmazsan daha sonrada açamazsın ancak 2. İhaneti bulduğunda açabilirsin.
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok zor bir durum kesinlikle. Affetseniz aynısını yapar mı bilemiyorum eşinizin karakterini siz tanırsınız ama aklı dışarıda kalabilir. Çocuklarınız için bu fikir iyi görünse de asıl önemli olan sizin psikolojinin. Çocuklar sizden etkilenir. Siz iyiyseniz onlar da iyidir.
Eskisi gibi olacağını, güveneceğinizi hiç sanmıyorum.
Yuva kolay kurulmuyor ama kesinlikle kendi iç sesinizi dinleyin. Siz iyiyseniz çocuklarınız da iyidir.10 Yorumla
+1 yılYaptığının yanılır yutulur bi tarafı yok ama maalesef masum 2 çocuk var affetmek eminim ki çok zor olacak ama bazı şeyleri de düşünmek lazım benim düşüncem bi evliliği bitirmek çok zor ayrılınca sorunlarda bitmiyor çocuk yüzünden zaten illa ki görüşeceksiniz bence affetmelisin ama karar senin tekrarı olur mu bilmem ama olursa bu sefer affetmezsin.
12 Yorumla- +1 yıl
yorumun güzeldi.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Keşke eşine bildiğini belli etmeden önce kararının ne olacağını düşünseydin iyice. Sonuçta ayrılmayacaksan süründürmecenin, yüzüne vurmanın hiç bir anlamı yok. Şu durumda hem ihaneti öğrenmiş, hem de ayrılmamış olursan ,’nasıl olsa sineye çekti’ diyecek ve çok net yine aldatacak. Şimdi de olmasa 3 yıl 5 yıl sonra. Ama sakın kendini suçlu hiss etme. Güleryüz göstermemenin karşılığı aldatmak değildir, insanca çözüm aramaktır. Allah kolaylık versin 🙏🏻
00 Yorumla
+1 yıl4 sene perşembe Günleri hariç pavyon dolaştım Yaşım 21 den 25 e kadar Sonra bıraktım yok sözler yok tövbeler yaşım oldu 28 bir baktım pavyonda sabahlayıp ordan bi kadınla çıkıp otele gidiyorum 8 ayımda böyle geçti alkol kumar zina evimin yolunu unuttum Demem şuki affetme kocanı çoçuk daha küçükken kimi göstersen babası sanacakken aklı yetmezken boşan Başka adamla hayatını kur (pavyona 20 dakika bile giren insanı ALLAH ıslah etsin bırakması yok o bok yolunun)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçekten pişman olduysa yapmaz bir daha, ama yapabilir de kesin bir şey söylemek zor
ama içini rahatlatacaksa şunu diyeyim erkeklerin bi kadınla beraber olması için duygusal bir yakınlık hissetmesine gerek yok. farklı bir ten tatmak istemiş bence hepsi bu04 Yorumla- +1 yıl
Benim eskiden tanistigim erkekler oldu. onun hic olmadi. Kendisini birazda ezik gôrüyordu bazi konularda. Birden bir kiz ona ilgi gösterince (ilk kez hayatinda) benden baska birisi hosunami gitti anlayamadim. Kendini yakisiklimi hisseti. kadin dedimizde pavyon karisi parasini yemek icin tabi her boku diyor.
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yıladımın üzerine geldiğinde takip ile ilgili işaretler olacak ordan takibe alabilirsin beni
yeni üye olduğun için direkt mesaj atamazsın ben yazarsam yazabilirsin bana ama önce takibe almam lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik öyle hemen vazgeçilmemesi gereken bir şey haklisin eşin haddini aşmış ama ama yinede çocukların küçük ve onlarıda düşünerek bir karar ver derim tabi yine karar senin eminimki en doğru kararı vericeksin gerçekten pişmanmı yoksa sen öğrendin diyemi pişman numarası yapıyor bunu anlamalısın bence önce umarım hayırlısı olur.
114 Yorumla- +1 yıl
ya olum bu kadar ęzik erkeğe bağımlı olmayın lan gurursuz musun sen adam seni aldatsın sende affet ohh yok böyle dünya lan ayaklarının üstünde dur hayırdır ya
Cevap sahibi+1 yılSen henüz bunu anlayamayacak kadar olgunlaşmamışsın ve ayrıca yorumuma yorum yapacak bir konumda değilsin , onun için karışma yorumuma bu benim düşüncem soruyu da sen sormadığına göre yorumuma karışamazsın onun için devam et tekrar yazma bile.
- +1 yıl
ohooo Allah bilir kaç kere aldatılmışsındır gelmiş burada 3 kuruşluk aklınla akıl veriyorsun yorum yaptıysan görüşlere açık olucaksın kime yazacağımı sana sormadım
- +1 yıl
sende pek olgun sayılmazsın kuş kadar aklın yok aldatılmayı affedilir görüyorsun
Cevap sahibi+1 yılAğzımı bozmuycam soruyu sen sormadan yorumuma karışma küçüklüğüne veriyorum. Sana açıklama yapmıycam belliki anlayacak kadar olgunlaimamışsın
- +1 yıl
5 yaş büyüksün diye artistlik taslama akıl yaşta değil baştadır sende daha bunu kavrayamamışsın
- +1 yıl
belli fazla boynuz yemişsin sende
Cevap sahibi+1 yılBak canım artislik felan yok yorumuma yazma diyorum anlıyormusun?
Cevap sahibi+1 yılYazma artık uğraşmak istemiyorum senin gibi ergen bir kızla güzellikle söyledim anlamıyorsun.
Cevap sahibi+1 yılSana yapmıycam daha fazla yaz kendi kendine hadi ablacım 🙂
- +1 yıl
utanmıyor musun yaşını küçük yazmaya
- +1 yıl
sil sil yazarıme ben dndmfk
Cevap sahibi+1 yılSen utanmıyormusun senden büyük birine böyle saygısızca yazmaya?
Cevap sahibi+1 yılSaygısız yazdıklarını kaldırıyorumki başkaları görmesin hoş değil çünkü yazdıkların
Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı. Bu konularda kimsenin fikrine bakma. Sen ve kocan ve çocukların arasında. Başkasının kocası yine aldatır, seninki aldatmaz giç bir hikaye aynı değil sen ver kararını.
10 Yorumla
+1 yılben olsam asla affetmezdim, onu seni aldatmadan önce düşünecekti ayrıca şu an affedersen nasıl vicdanın rahat edecek, onu geçtim resmen kocana seni tekrar tekrar aldatması için fırsat vermiş olacaksın kendine bunu yapmamalısın
20 Yorumla
+1 yılKocan o kadına aşık olmamışsa sadece bir gecelik birsey ise affet gitsin evladım. Bunun için bosanmana gerek yok. Tekrar aranizin düzelmesi tabi ki kolay olmaz. Kendisini affetirmesi için biraz ugrastir ki kıymetini bilsin.
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılSen kendinde hata görüyor musun? Sence eşin haklı mı yoksa bahane mi ediyor? Mesajları gören de sendin. Sonuç olarak pavyon kızı deyip geçmemek gerekir. Bence bu saatten sonra iflah olmaz. Aranızdaki şeffaflık kirlendi bir kere.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişte kadınlarımıza anlatamadığımız olay bu "hic güzel laf etmiyordun " adam akşama kadar çalışsın eve gelsin iki güzel laf yerine bi ton laf sayın ( senin için söylemiyorum genelleme yapıyorum) sonra adam pavyona gidince pavyondaki karı hoş geldin aşkım erkeğim dediği anda ilgiyi gören erkek pavyondaki karıya akar... bence yaşanan üzerine sünger çek götür psikoloğa ama tek değil sende gideceksin. yardım alın kurtarın evliliğinizi...
00 Yorumla
+1 yılaffetme bir kere yapan bir daha yapar insanlar degismez eger bir iste calisiyorsan cocuguna elinden geldigince bakmaya calis ya da ailenden destek al
10 Yorumla
+1 yılHemen affetme , bir müddet uzaklaş. Hatta evi terket mesela. 1 2 ay kalma evde. Burnu sürtsün. Hemen affedersen bir daha yapar. Ama gerçekten pismansa sonradan affedersin.. Ama hemen sakin affetme.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama gerçekten ben olsam sanırım affetmezdim de çocuk olunca insan birkaç kez düşünüyor. Sen kendin tart ama en az birkaç ay sürünsün şerefsiz itoglu it
- +1 yıl
Şu an annemlerdeym uzakdaym ondan tek cocuklari görmek icin canli baglantili ariyor. Daha yalvarip yakarmadi tek bir iki kez konustuk iste yok piskologa falan gideym bizi kaybetmek istemiyorum falan dedi. Bidaha konusmadik. Geri geldigimde mi yalvaracak bilmiyorum ozmna kadar fark edecek yoklugumuzu. Köpek olursa önümde ozmn belki.
+1 yılDiyelim ki bu olayda birbirinizin ilkisiniz diye, bir dönem sana ilgi göstermedi diye bir dönem başkasıyla takılan kişi eşiniz değil de sizdiniz. O sizi affeder miydi?
13 Yorumla- +1 yıl
Bebeğinizin böyle incinmiş duygular altında, ister istemez şüpheyle dolu bir evde büyümesi mi daha iyi yoksa ayrı ebeveynlerde büyümesi mi daha iyi?
Benim eşimde sağolsun öyle kadınlara gidip para verip yapan bir adamdı kaç kere söz verdi işte onlara yazımdan gitmem diye aradan biraz zaman geçti ses yoktu snra bi baktım yine yapmaya başlamış yanı yapan yapıyor neden yapıyor diye sorarsan nasıl olsa affediyor gitse giderdi gitmediğine göre yapsam yine gitmez diyorlar
23 Yorumla- +1 yıl
Beş yıllık evliyim iki tane çocuğum var boşanmadım ama benim işim maddede kullanan bir insan iki yıl boyunca savaştım bırakması için çok uğraştım bir çocuk gibi baktım ona benim bir de engelli bir kızım var Yürüyemiyor bir tane küçük oğlum var eşim bırakmıştı Maddeyi Birkaç gün önce geri başladı Artık Katlanmak istemiyorum Hem karı kız hem içmek oh ne güzel Bırakamayız sanıyorlar Artık karar verdim boşanmak istiyorum. Yoksa bunlar düzelmez
+1 yılSonuçta herkesin dediği gibi bir yuvan var iki çocuğun var ha yaptığı elbet yanlış ama birlikte olarak bunu aşmanızı tavsiye ederim
Dışarda bulup da sende bulmadığı nedir sonuçta hayatını ömrünü veriyorsun06 Yorumla- +1 yıl
@48382727 kadında yapsa eşine sadık kalabliyorsa ve eşi bu şekilde onu anlamış olursa bence eşit olunmalı
yani kimse hır gür çıkarmadan sorunun özüne inilmeli erkete olsa kadında bu birazda kişilere kalmış - +1 yıl
@48382727 orası kesin zaten affı olmayan şeyler ilgi çekiyor buda nefis oluyor zaten erkek ve kadın nefsine hükmetmiş olsa olaylar yaşanmaz çifltler evlerinde daha iyi olur
cinsel anlamda kendi arzularını kendi evlerinde yaşasınlar sonuçta onlar için bir kısıtlama yok evlerinde - +1 yıl
@48382727 yani öyle dikkat etmek gerek sadılklık önemli
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılyapar .
her erkek yapar .
hergun kuru fasulye yenmez.
genc yasta evlılıkte yanlıs olgun olmayan erkeklede evlenmekte yanlıs.
adam tek senınkını gormus , canı teni baska tenler ıstemesı normal.013 Yorumla- +1 yıl
Her gün kuru fasulye ynemezmiş ay hassbama bak bi tane buldun da dhdnndnsnnsndn
- +1 yıl
@HerGaytalog :)
yenmez.
sanada versem hergun kuru fasulye osturmaktan dötüm parçalandı , baskaları parçalasa daha ıyı dıyecen .
- +1 yıl
Senin hanım hergün hıyar yemekten sıkılmıştır arada patlıcanda yesin
- +1 yıl
@Sjnsjsjslslwmsndb biz ffm tercih ediyoruz .
slave isen olabilir aramızda memnuniyet verir. - +1 yıl
İnşallah karın aldatır seni de görürsen anyayı konyayı. Senin gt parcalanmış her halde mikişmekten ahshdhdhfhf
- +1 yıl
@HerGaytalog :)
ulen ne tür çeşitsiniz anlamak zor. - +1 yıl
Ffm ne la
- +1 yıl
Hmm.. seninkini iki adamın arasında olduğunu düşünsene bi
- +1 yıl
@Sjnsjsjslslwmsndb öff
yapıştın kaldın ama sen ya sümük gibi.
bi uza git . - +1 yıl
Zoruna mı gitti kanka
- +1 yıl
@Karaiel bi sen eksiktin
yemin bak sizdeki beyni kuşa taksak , kuş ters uçar.
bacaksızlara bak sen
:)
+1 yılAffet, bir daha taraklarda bezi olmaz. ama burada da is yine sana dusuyor, birak guvenini yeniden kazansin... vuvensizlik hissyati yaratma. Zaten bu b. ku yedigi icin samimi bir pismanlik yasamis, ikinci darbede senden gelmesin...
00 Yorumla
+1 yılHemen aldatmaz , biraz ortalık durulsun ondan sonra aldatır ama bu sefer , boşanacağın zaman mahkeme de aldattı diyemezsin. Yasa böyle. Suç u kendi cıkarın için kullanamazsın şimdiden boşan , ilerde pişman olma.
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey de mi var? Yeni öğreniyorum oha.
+1 yılBebeğiniz olmasa boş verin derdim... boş vermeyinde diyemiyorum. Zor ama kalbinizi ve mantığınızı dinleyin hayat sizin sonuçta doğru da yanlışta sizin. burada ki insanların sözleri ile hareket etmeyin. Kendinizi dinleyin.
00 Yorumla
+1 yılÖnce seni suçlayacak senin yuzunden diye sonra ne yapsa gözüne batacak ilerleyen zamanlarda şiddet başlayacak bir bakmışsın defalarca aldatılmışsin... bende öyle olmuştu
08 Yorumla- +1 yıl
Benimde iki çocuğum var ayrıldığımda biri 2 diğeri 3 yaşındaydı.. tek başıma büyüttüm tabiki çok zor oldu bu ama şimdi çok daha mutluyum... ayrıca asla deme hickimse için benim eski eşimde melek gibiydi
- +1 yıl
Ayrılalı 4 yıl oldu... bir kişi olabilirdi ama geçmişte yasadigim acılar bir türlü silinmedi aklımdan
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun çok zor bir durum... umarım atlatırsın
Ben olsam affetmem, senin gibi kız bulacak hem de ilki olacak. Onu geçtim kucağına aslan parçası gibi evlat verecek. Bunu bizim orada yapsalar 3 el ateş ederler adama… bırak affetme sürünsün.
02 Yorumla- +1 yıl
Cok kararsizim. Bide tip olarak ayiptir söylemesi ondan güzelim. Ben sokakda erkeklerin ilgisini ceken bir bayanim. Ama ben ozamanlar onun kisiligine kalbine asik oldum. Dis görünüm hic önemli degildi benim icin. Piskologa gideyim ikimiz aile danismanligina gidelm. Herseyi düzeltelim diyor.:S
+1 yılBen affetmenizden yana değilim kesinlikle. Duygusal bir boşlukta olmak böyle bir ihaneti asla haklı gösteremez. Eşinizin size yaptığını siz eşinize yapsanız o sizi affeder miydi, hiç sanmıyorum. Onu affederseniz ve aynı şeyi bir daha yaparsa çok derin bir depresyon ve değersizlik duygusu sizi bekliyor. Bunu göze alabiliyor musunuz? İhanet sadece size değil çocuklarınıza da ihanet etmiş. Hem çocuklarınızın onuru hem de kendi kadınlık onurunuz için boşanın, bir kere yapan hep yapar...
10 YorumlaYaparken pişman değil ama. d😅 tatlım çocuğu bahane etmeyi kess bence şutlaman gereken yerde kucak açarsan kendine hakaret etmiş olursun ben olsam direk yol verirdim kendine saygın olsun biraz afffetmen için çocuğu ortaya koyma yani bahane üretme okey.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılBekara boşamak kolay, pişmanım diyor bebelerinizde iyi düşün
31 Yorumla Yaptg hatayı affedipde 2. Şansını iyi degerlendirene denk gelmedim hc ve affetmeseydin bile diolar. Daha da serefsizlesmesi degsmiyor yani
20 YorumlaSakın boşanma çünkü ben daha aldaymayan erkek görmedim ki yüzde 95 bu var boşa bozma evliliğini sana iyi davranıp cocuklara iyi bakıyorsa sıkıntın yoksa keyfini kaçırma boş yere daha iyisi çıkmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılnekadar güzel bir erkek miş o ya yaptıgı hatanın farkında özür dilemeyi biliyor pişmanlık içinde ve herseye ramen ben haklıyım diyip zeytinyağ ı gibi üste çıkmıyor belki bir şans daha vermeli
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılBunca yılın hatrına 2. şansı vermenizi öneririm. Biliyorum asla yaşadıklarınızı unutmayacaksınız ve güvenemeyeceksiniz fakat aileyi kurma ve korumak ailenin en güçlü bireyine Kadına ait
00 Yorumla Tek gecelikse boş ver. İletişiminizi düzeltin çocuklarınıza güzel bi yuva verin
34 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. arada küçük çocuk var ve şiddet uygulamıyorsa bir şans verebilirsin
14 Yorumla- +1 yıl
2ci cocuk dogdu ve devamli tartisiyorduk. Ona güzel sözler söylemiyormusum hep dirdir ediyormusum. Iste böylece icmeye gitmisler ordada kons kizlari var ona tatli söz falan etmis hosuna gitmis. Senden alamadigim ilgiyi ondan aldim dedi. Evet cok stressliydim yanlizim ve 2 cocuk basimda kimsem yok ailem uzakda. ama ilk cocukdada cok stressliydik ama o biraz büyüyünce aramiz düzeldi.
- Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılAdamla konuş af ederim ama kesnlıkle hata yapmıcan soyle birde kavga etmeyin ya konularak halledin sorunlarınızı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGurursuzsan boşanma. Tekrar aldatmaya devam eder ve senin ruhun duymaz sonra gelir ağlarsınız kocam beni aldatıyor diye. Gururun varsa git boşan çocukların için kimseye katlanmak zorunda değilsin
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Sen affedikce o daha cok yapcak affetme bende bosandim 1 kizim var hayat devam ediyor
22 Yorumla
+1 yılYa bu durumda insan çocuklara kıyamıyor zaten. Seni sevdiğinden eminsen aileniz için umudun varsa devam et bence ama eşinin sevgisi bittiyse kendinde o gücü bul yol ver gitsin
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılSen ilksen daha cok yapar affettikce zaten yaşayamadıgı her şey içinde kalmış. Pavyondaki kadınlada aldatmazsın ya tüü
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumun varsa hiç uğraşma ayrıl direk affetme
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrıl çocukların daha mutlu olur.
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılpavyondaki hatun kocana vermez olan biten gordugu iki meme 20 de mesajdir affet cocugu
06 Yorumla- +1 yıl
mumkun degil :) gecen kocanin parasi hepsi o
- +1 yıl
bence atıyor ama neyse :)
- +1 yıl
hahahaha bendenmi eminmisin diye sorsun
Pişman olmuş olsaydı kendisi itiraf ederdi ama. sen yakalamışsın hemen pişmanım demiş affedersen devamı gelir yine aldatılırsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. bekarlar sallayip durmus evli olanlar yorum yazsin bence
03 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ortada çocuk varsa bir kereye mahsus affedebilirsiniz. Tekrarı olmamak kaydıyla ve olursa sonuçlarına katlanacağını da bilsin.
00 Yorumla
+1 yılAffetsen artık ona karşı eskisi gibi bir şey hissedecek misin ki
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAffedenide gördüm, etmeyenide. İkiside aynı kapıya çıktı: tekrar yapar!
10 Yorumla
+1 yılafettme donuna kadar Nafaka al paşalar gibi yaşa pis herif
10 Yorumla
+1 yılİlgisiz kaldığını görmüş bence pişman bile değildir kendini haklı görüyordur
10 Yorumla
+1 yılHala seni mi suçluyor yüzsüzlüğün bu kadarı. Mesajla mı tensel mi onu anlamadım
10 Yorumla
+1 yılBöyle hassas meseleleri burada sormak yerine yakın çevrenizden birilerine danışın bence.
00 Yorumla
+1 yılCocuklarin icin bi şans daha ver bosan demek kolay yuvanı kurtarmaya bak samimiyetine inaniyorsan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ama çok pişmansa belki düzelir alışkanlık haline getirmesi tabii
00 Yorumla Edepsizlik yapip erkeğe dar etmemeli hayatı, kadın...
00 Yorumla- Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Aldatıldım, 2 küçük çocuğumuz var ve şu an eşim pişman. Affeden oldu mu kocasını, tekrardan aldatır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler