Eşimle bulunduğumuz şehirden-benim buyudugum sehir- İstanbul'a yani eşimin memleketine gitmek istiyoruz burası İslami acidan ve bircok acidan bize zarar veriyor cunku insanlar burada uygunsuz giyinip uygunsuz davraniyorlar, en azindan bize uymuyor.
Annem ben ve eşim ben mezun olana kadar ayni evde kaliyoruz oyle karar verdik ekstra masrafa yol acmasin diye cunku ucumuz de iyi geciniyoruz.
Fakat ben su anda bulundugumuz sehirde universite son sinif ogrencisi oldugumdan bunu yapamıyoruz. Eşim de ben de bu konudan çok mutsuzuz, ne yapacagimizi bilmiyoruz.
Camiiye gidip hocaya sormak fayda getirir mi?
Yoksa ne onerirsiniz? Siz olsaniz ne yapardiniz?
İstemediginiz ama mecbur oldugunuz bir sehirden dini sebeplerden dolayi ayrilir miydiniz?
Annem ben ve eşim ben mezun olana kadar ayni evde kaliyoruz oyle karar verdik ekstra masrafa yol acmasin diye cunku ucumuz de iyi geciniyoruz.
Fakat ben su anda bulundugumuz sehirde universite son sinif ogrencisi oldugumdan bunu yapamıyoruz. Eşim de ben de bu konudan çok mutsuzuz, ne yapacagimizi bilmiyoruz.
Camiiye gidip hocaya sormak fayda getirir mi?
Yoksa ne onerirsiniz? Siz olsaniz ne yapardiniz?
İstemediginiz ama mecbur oldugunuz bir sehirden dini sebeplerden dolayi ayrilir miydiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Son senen degil mi zaten? Bekle biraz daha
Bir sene bana o kadar uzun geliyor ki anlatamam. Evet bir senem kaldi su an staj yapiyorum kpss atanma vs olacak iste..
Hangi şehirdesiniz şu an
Mersin
Mersin neden size uygun değil biraz açar mısınız? Hiç gitmedim ve merak ettim açıkçası
Biz mersin universitesine yakin bir muhitte yani universite caddesinde oturuyoruz ve burada sokakta yururken sarhosu mu dersin acik sacik giyinen kizlar mi dersin laf atan insanlar barlar mi dersiniz hepsi var. İslami acidan bizi rahatsiz ediyor
Daha önce İstanbul'da yaşadın mı? İstanbulun bir çok bölgesi de böyle. Mersinde daha sakin bir muhite taşınmayı neden düşünmüyorsunuz. Açıkçası ben İstanbul'da yaşayan birisi olarak imkanım olsa koşarak buradan gitmek istiyorum
Diger muhitler mesela toroslar veya mezitlinin bazi yerleri oyle degil ama universite caddesinde cok ogrenci ve genc kesim yasadigi ve boyle uygunsuz davranmayi "modernlik" sandiklari icin veya baska sehirden ozellikle dogudan gelip orada baski yiyip burada ailesinden uzak kalmanin verdigi bir rahatlik, acilma mi dersin ne dersin oyle bir sey.. Evimiz de kira degil ve annem bu evi kredi cekip aldi , baska muhite de yerlesemiyoruz
İstanbul'da arnavutkoyde yasadim ve oranin ortamini ordaki insanlarin samimiyeti ve ahlaki beni cok huzurlu hissettirmisti
Taksim, Bebek Nisantasi vs de oyledir eminim fakat burasi ayri bir boyut emin ol burada yasasan anlardin
Öncelikle kimsenin yaşantısına bizim hayatımıza müdahil olmadıkları sürece karışamayız. Sonrasında ise şu an orada kalmak zorundaysanız bulunduğunuz evi kiraya verip bahsettiğiniz bölgelere taşınmayı değerlendirebilirsiniz. Arnavutköy ise İstanbulun fazla gelişmemiş semtlerinden ama o bölgeye doğru da şu an yoğun bir yerleşme var. Buraya geldiğin zaman bıraktığın gibi bulamayabilirsin
Haklisint tabii. Ben karismaktan ote sadece rahatsizligimi dile getirdim, evet ama annemi ikna etmek fazlasiyla zor olur diye dusunuyorum bu evi cok seviyor ve zar zor aldi daha borcu bitmedi
Anneniz mutlu mu yaşadığı yerden
Sen mezun olunca sizi oraya bağlayan bir şey kalacak mı
Annemi gormeye gelirim ama sık sık gelmek istemiyorum, goruntulu vs konusurum gerekirse ama pek gelmeyi dusunmuyorum. Annem babamdan ayri Oldugu icin ve tekrar evlenmedigi icin belki de bu kadar sikinti cekmiyor en azindan bizim kadar. Gencler icin bazi seyler cagin getirisi oldugundan oturu maalesef zor oluyor biraz daha , eski topraklara gore
Evinizden dışarı çıkmayın mezun olana kadar.
Evet hala istemediğim yerde yaşıyorum
Sebep? Mecburiyetin var mi?
Evet mecburum isim gereği
Peki buna cozum dusundun mu?
Yilimin dolmasını bekliyorum
Ben ayrilirdim
Okul?
Onuda birakirdim