Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tesadüf etmen abinin özel alanına onun kötü iğrenilecek biri olduğu anlamına gelmez. Zorla atmamıştır heralde o fotolar gönüllü geldi abinin teline karşılıklı 😎 abilerin özel alanındaki hayatını görüp ondan iğrenç varlık gibi bahsetmeniz haksızlık. O senin her zaman abin sende onun her zaman kardeşi olarak kalacaksın soğumak neden? Bir başkasının çıplak fotosunu alması birileriyle flört etmesi hatta yakınlaşması abinin kendi tercihi her erkek böyle. O zaman tüm kızlar abilerinden soğusun mu nasıl bi mantık 🤒
03 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbinin özel hayatı diyenler kendi kız kardeşlerini telefonunu karıştırıp böyle şeyler görünce de kendi özel hayatı diyorlar mı? Hayır hiç sanmıyorum. Hatta o erkek ihtiyacı var diyen saflarda var. O zaman bu da kız, bu kızın da ihtiyacı var, o da yapsın! Aa ama yok kız namuslu olacak, erkek için namus diye bir şey yok nasılsa değil mi? Cahil orta doğu zihniyetiniz mide bulandırıcı!
Abin canını sıktığında bunlarla tehdit et, hatta durup dururken de imalarda bulun. Sevgilin varsa gözüne sok, bir şey demeye kalkarsa kendi yediği haltı yüzüne çarp. Burnundan getir bunu. O erkektir yapar diye bir şey yok. Erkek yaparsa kadın da yapar, kabul edecekler bunu.612 Yorumla- +1 yıl
konu ne hanfendi neyden bahsediyor patlak yollusun degil mi dogruyu soyle
Soran+1 yılSonunda beni anlayan biri cikti. Gercekten cok tesekkur ederim.
Cevap sahibi+1 yılŞu üsluba bak. Terbiyesiz. Ben senin gibilerin hicbir anlamda ulaşamayacağı biri olurum ancak sen ise patlak yollu olursun ancak. Erkeğin o.. su kadınınkinden beter olur diye boşa dememişler.
- +1 yıl
asla ulasamayacagi? ay popom saatin ne kadar soyle bilelim veya beles eskortsan araba tip var
Cevap sahibi+1 yıl@adanadanbiktim eskort sensin ve görüyorum ki beleşsin. Artık kadınlara mı erkeklere mı çalışıyorsun ona göre ilanını da verirsin.
- +1 yıl
belesci olmayan mi var? sevgili kurumu altinda herkes goturuyor illa para mi verelim. istanbuldaysan gezdireyim
Cevap sahibi+1 yıl@adanadanbiktim ya bir git çomar sen kimsin de benimle konuşma söyle dursun buluşabileceğim sanıyorsun! Ortalık mallarıyla hiçbir zaman ilgilenmedim. Sen de zihniyetin gibi basitsin.
- +1 yıl
ya pfff bos ego kasma gotun kara tek osurukta 5 kilo siciyon
Cevap sahibi+1 yılIşte sen busun. Başka bir şey söylemeye gerek yok.
- +1 yıl
yazikke
- +1 yıl
Katılıyorum görüşüne
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMide bulandırıcı olan senin davranışın. İnsanların telefonlarını ne için aldıysan sadece onun için kullanıp geri vermelisin.
Soğuyacak bi durum da yok. Senlik bi konu olmadığı için.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılBirinin telefonunu aldıysan işin neyse yapar KARIŞTIRMADAN geri bırakırsın. Edep bunu gerektirir. Ne demek resimlere bakmak, yazışmaları okumak...
Hayat abinin seni ilgilendiren bir durum yok ortada.41 Yorumla
Soran+1 yılPeki ayni seyi kizkardesi yapmis olsa?
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin kendilerini koruması o erkek sonuçta….. Arkadaşlar cinsiyetle ne alakası var? Herkes istediği şeye bakabilir konuşabilir ama telefona kaydetmek veya tam göz önünde olunursa görülebileceğini düşünmesi gerekir. Tuvalete gitmekte ihtiyaç ama kapı açık yapıyor musunuz? Haklısın kesinlikle. Gerekirse uyar. Başkasının eline telefon veriyorsa dikkat etmesi gerekir.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır bir de bunu ablan da görmüş olsan ve konu açsan bu insanlar kadın sonuçta ihtiyaçları vardir diyebilecekse sorun yok…
Soran+1 yılValla helal olsun sana o kadar guzel aciklamissin ki
Cevap sahibi+1 yılNapacaksın Türkiye ve çifte standartlar…
Kendin kaşınmışsın açıkçası bir insanın (abin bile olsa)
Özel hayatına saygı duymalı ve bakmamalıydın.
Fotoğraflara denk gelmiş olabilirsin ama konuşmalara bakacak kadar ilerlemek kendi hatan ve emin ol herkes böyle şeyler yaşıyor senin yaşın muhtemelen biraz küçük o yüzden garipsemiş olabilirsin.10 YorumlaEvlenme yaşı gelmiş demektir. Eğer onun düşündüğü biri yoksa annen veya senle beraber annen çevreden uygun bir kız bakabilirsiniz.
Yoksa bu tür aktiviteleri devam edecektir. Dolu olduğu kesin. Erkeklerin tutması da ayrı bir dert.11 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok haklisiniz...
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aile içindeki kişileri kutsal görürüz. mesela anne ve babamız seks yapmaz gibi gelir, böyle düşünmek istemeyiz. Abiler olarak kız kardeşimizin veya ablamızın kimseyle flörtü hoşumuza gitmez. Bunlar yetişme kültürümüzden kaynaklanıyor. Oysa bu bir ihtiyaç, cinsellik hep vardı ve var olacak. Bunu abinin özel hayatı diye düşünmelisin, sadece kendini ilgilendirir.
10 YorumlaÖzelini ne diye kurcalıyorsun ki? Hadi fotoğraflarını istemeden gördün, mesajlarını okuman yanlıştı. Bu abinin özel hayatı ve özel hayatını nasıl yaşadığı onu ilgilendirir.
21 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılDerdini s... sanane başkalarının hayatından abin bile llsa
51 Yorumla
Seni İlgilendirmez. Kimsenin özel eşyalarını kurcalamamayı bilmen lazım
51 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz, cevabiniz icin tesekkurler
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunları sen yapsan seni mahveder ama.. Keşke diğer kızlara karşı da kendi kardeşine karşı nasıl muamele edilmesini istiyorsa öyle muamele etse
31 Yorumla
Soran+1 yılSonunda beni anlayan biri cikti. Gercekten cok tesekkur ederim.
Bunlar çok doğal şeyler, bir gün anlayacağını düşünüyorum.
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yılSanmiyorum, tesekkurler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbinin özelini karıştırma diyeceğim ama benim başıma gelen seninkinden farklı değil inan
Kızlar, Odada yatağa uzanmış bir şekilde elimde telefon video izlerken girdi ablam beni mastürbasyon yaparken gördü ne yapayım?10 YorumlaBunlar karışılacak şeyler değil, kişilerin rızası varsa istediğini yaparlar. Karışmayı geçtim izinsiz mesajlarını okumuşsun?
12 Yorumla
+1 yılAbinin telefonunda uygunsuz şeyler görmeseydin bile yaptığın yanlış.
Kimsenin özel eşyası izni olmadan kullanılmaz.11 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılMesajlara niye baktinki zaten hangi erkekte yoktur ki öyle resimler takma
23 Yorumla- +1 yıl
:/
- +1 yıl
soran arkadaş kızlar yapmıyor mu?
Aile & Toplum konusunda 747 cevap paylaştı. Ama kendinden miden bulanıyor dimi? Yaptığın terbiyesizlik çünkü
12 Yorumla
+1 yılAbinin de cinsel bir hayatı olabileceğini kabul edeceksin fındık. O kadar
11 Yorumla
+1 yılSana ne çok normal bırak adam gençliğini bekarlığını yaşasın
11 Yorumla
+1 yılBu hemen hemen her erkeğin telefonunda olan şeyler abartma. İkincisi abinin telefonunu kurcaladığın için abinin senden soğuması lazım
11 Yorumla
+1 yılAbinin ve o kızın özeli. Peki kız kardeşi yapmış olsa diyorsun ama, fotoları gönderen kız sorun yapmıyorsa yine bişey diyemezsin diyemeyiz. Abin istemiştir kız atmıştır ya da kız durduk yere atmıştır. Ama seni bağlayan bi durum yok. İki taraf da halinden memnun
20 Yorumlasen ne yapcan sana ne? asıl bunu dile getirmen ayıp onun özeli o. güvenip sana telefonu vermiş bakıyosun yetmiyo okuyosn bide miden bulanmş ayy çok üzüldüm tühhhh. bakman ayıp kendini sorgula neden özel hayata saygım yok diye abinden sana ne
21 Yorumla
+1 yıl. Soruyu gördüm görüş yazayım. Şimdi abininin özel hayatı asla seni ilgilendirmez. Benimde abım var ve açıkçası onun cinsel hayatı benim için önemli değil. Bana iyi abi ve iyi insansa sıkıntı yok. Sanada öyle olmalı. Ve abin koştuğu kişinin razılığiyla biriyle konuşuyorsa seni ilgilendirmez. Bu arada abin neden bu kadar dikaktisz ben anlamadım. Bende abimin telefonunda gerektiğinde fotoğraf çekiyorum. Ama böyle bir şey yaşamadım. Bence abinden soğuyacak bir şey Yok.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılonun yaptıgını yapma da ne yaparsan yap pek de idol olacak bir abi deyil
10 Yorumla
+1 yılSöyleyecek birsey bulamıyorum sana aslında senin yaptığında mide bulandırıcı
10 YorumlaHerKEŞin Hayatına kimse karışamaz. Abin bir erkek sonuçta ihtiyaçları var.
12 Yorumla- +1 yıl
@Şeyma0001 Olmayanı yok emin ol ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbinin değil, senin yaptığın mide bulandırıcı bence. Genç adamın telefonunu ne diye karıştırırsın. Şimdi diyeceksin ki ''karşıma çıktı bir anda''. Ama ben bunu yemem.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki senin abinden izinsiz fotoğraflarını, whatsapp yazışmalarını okuman? Yaptığın şey çok saygısızca.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer gün p*rno seyredip mastürbasyon yapıyorsundur gelmiş abine yükleniyorsun 🙃
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen de yapıyorsun. Sapık mı oluyorsun mastürbasyon ile?
Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Muhafazakar bir ailede yetişmişsin ama bu sapkın bir durum değil, bunu bil. Çok normal.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç hoş bir şey değil yaptığın. İnsanların özel hayatı bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnnene anlat oğluna kız bulup yakın zamanda evlendirsin
21 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bundan sana ne. Erkek adam çıplak erkeklere bakacak değil ya.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Başkalarının eşyalarını karıştırmamayi öğrenmelisin artık
00 Yorumla
+1 yılBak kardeşim o bir erkek ve ihtiyacı vardır benim telefonda da o tarz fotoğraflar var ne olcak sen görmemiş gibi yapacaksın bu kadar.
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bacım kusura bakma özür dilerim.
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Genç adam ne bekliyosun ki.. sanki sen sevgilinle konuşmuyorsun hiç
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO zaman evlenmeli annene söyle ama sen kendine dikkat et abin seni üzmesin söyledin diye
11 Yorumla
+1 yılSapıklık olmadığı müddetçe karışma abisi herkesin kendi hayatı kapalo olup olmamam burada etken degil
10 Yorumla
+1 yılAbin de olsa erkek sonuçta bunda yanlış bir şey yok
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHemcinsini gördüğün için midem bulanmıştır ama karşı cins için bu güzel bir şey
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisininmi?
+1 yılYani o onun problemi seni neden ilgilendiriyor.
10 Yorumla
+1 yılOrtada bir ayıp varsa o da senin ayıbın..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılnane limon iyi gelir.
10 Yorumla
+1 yılErkek adam bekarsa sıkıntı yok
12 Yorumla
- +1 yıl
Detaylı anlat ne vardı
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. uygunsuz derken gay fotoları falan mı
10 Yorumla
+1 yılonun özel hayatı..
karışamazsın..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbinin telefonu neden karıştırdın ne bulmayı umuyordun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın
Hiç sevgilin olmadı mı
görmemiş gib davran kızar sana
12 Yorumla- +1 yıl
@Şeyma0001 inşallah dileğin olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bir şey olmayacak. Sadece görmedin say😄
10 YorumlaBisey yapma erkek sonucda sevgili yapmis kendine
11 Yorumla
+1 yılSanane bundan özel bi durum
12 Yorumla- +1 yıl
@Şeyma0001 nasıl değil
+1 yılkizin numarasini at onu bi azarlayim
10 Yorumlaabine karışma
10 Yorumla
+1 yılabilikten reddet
10 YorumlaDoğanın kanunu bu 🤷♂️😁
10 YorumlaAlış sende. Seninde başına gelecek şeyler 😄😄
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin buna karışmaya hakkın yok
11 Yorumla
+1 yılYalniz degilsin erkek iste 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılMidem bulaniyor
- +1 yıl
Abartma
Gizli Üye(36-45)+1 yılBişey olmaz
11 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAbin sapığın teki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUyarmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer erkeğin böyle olduğunu bil ve rahatla 😅😏
13 Yorumla- +1 yıl
Değil
- +1 yıl
Ben değil bu kişi tutuyor kendi öyle sanırım başkalarına da atmaya çalışıyor anlaşılan
- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne