Kardesim 20 yasinda 7 aydir konustugu birisi var sevgilisi akrabamiz telefonunda ciplak resimlerini gordum?

Kardesim icine kapanik sessiz agirbasli birisiydi bu oglanla konustu huyu degisti civik birisi oldu kapali giyinen atlet giyen birisiydi bu oglanla cikti atlet falan giymiyor bizden gizli kendine dantelli gecelikler falan almis oglan jandarma sehir disinda sonra eskiden telefonunun sifresini bilirdim degistirmis gecenlerde masada birakip gitti oglanla goruntulu konusmak icin o sessiz kardesim bir suru ciplak fotograf cekinmis odada bizde onu ders calisiyor saniyorduk cinsel organlarinin resimlerini cekmis oglanda buna cinsel organini atmis daha yaslari kac ve boyle seyler yapiyorlar kardesimden hic beklemezdim gordugum gunden beri panik atagim tuttu ne uyku uyuyabiliyorum nede yemek yiyebiliyorum hayal kirikligina ugradim simdi oglan izne gelecek kimbilir neler yapcak onunla oglan ben evlenmem falan diyor evlilik bana gore degil diyor kardesime hic seni seviyorum dememis kardesim kendi kendine bir iliskinin icinde oglan hic hediye almadi hep kardesim aliyor ve maasi 20 bin lira o kadar paranin icinde kardesime para bile ayirmiyor seven erkek boyle yapmaz dedim ama anlamiyor gecen ay ayrildilar oglan ne aradi nede mesaj atti yine kardesim yazdi ben ondan baska birini bulamam diyor bende hayatini bir kisi icin mahvetme daha kac kisi cikacak diyorum anlamiyor oglan icin okulunu birakti okumuycam diyor onun maasi bana yeter diyor kardesimi begenmedigi icin ailesiyle tanistirmadi kardesimin her seyiyle dalga geciyor ama kardesim degerini bilene gitmek yerine uniforma meraki yuzunden onun pesinden gidiyor hala

Kardesim 20 yasinda 7 aydir konustugu birisi var sevgilisi akrabamiz telefonunda ciplak resimlerini gordum?