Dün akşam telefonumun şarjı yüzde 1 kalmıştı, o yuzden telefonu güç tasarrufu moduna alıp uyudum. Yanıma koymuştum. Gece abimi odadan çıkarken gördüm, bana bakarak çıktı. Telefonuma baktım kapanmışti ve uyumaya devam ettim. Sabah kalktığımda telefonu şarja taktım ve normalde ultra güç tasarrufunda bıraktığım için o sayfanın açılması gerekiyordu ama direkt telefon kendi arayüzü ile açıldı. Bende telefonumu karistirdigini ve karıştırırken kapandığıni düşünüyorum. Sizce nasıl olmuştur?
Ayrıca karşı cinsten konuştuğum biri var. whatsapp ta onla konuşmalarımız falan da vardı. Ben uyurken bana mesaj atmış olabilir mi sizce, çünkü genelde uyumadan önce mesajlasiyoruz bazı geceler. ama konuşma ya da gelen bir mesaj yok belki de abim sildi anlamamam icin...
Sizce niye güç tasarrufu modundan çıktı ve neye bakmak istedi? Yorumlarınızı yazın.
Ayrıca karşı cinsten konuştuğum biri var. whatsapp ta onla konuşmalarımız falan da vardı. Ben uyurken bana mesaj atmış olabilir mi sizce, çünkü genelde uyumadan önce mesajlasiyoruz bazı geceler. ama konuşma ya da gelen bir mesaj yok belki de abim sildi anlamamam icin...
Sizce niye güç tasarrufu modundan çıktı ve neye bakmak istedi? Yorumlarınızı yazın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer