AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Yolları yapmak zaten görevi yapması gerekeni yaptığı için bir insanı övmenin anlamı yok
Atatürk'ü sevmeyip kurduğu TÜRKİYE CUMHURİYETİ' NDE yaşayanlara benzetiyorum.
eşini sevmeyipte koynuna girenlerle aynı kafayı yaşıyorlar
ABD'yi sevmeyip GPS uydularını kullanmaktan pek farkı yok.
Put sever onlar. Taş, mermer, alçı, polyester farketmez. Nefes alıp çalışanla pek işleri olmaz
yahudinin teknolojisiyle bunları ifade etmeniz harikulade :))
Atam diyeövündüğünün temelini attığı, ürettiği bir teknoloji söyle? Söyleyemezsin çünkü 90 kusuruncu yılını kutlamaktan başka bişey yapamıyorsunuz.
Bende turkiyede bu kadar salak yoktur tayip oyları çalıyor diyordum. l*n tayyip cebinden mi ödeyip yapıyor.
Yolu bende yaparim fakirlik bittimi aclar mutlumu isci memur guldumu Emekli ne halde Hirsizlik bittimi Suclar azaldimi ne oldu
Sanki tayyip kendisi yapıyo yolları ak. O devletin başına geçmişse yolunu da yapacak hastanesini de okulunu da.
turgut özal heryere yol yaptı zamanında kıymeti bilindimi ' bu ülke kendi basbakanını astı kimse gık demedi.
adam yolları kendı cebınden paraylamı yaptı gerızekalı mısınız sizde o zmn ATATÜRK ün kurdugu ulkede neden yasıyorsunuz
Sevmesekte bu ulke icin birseyler yapmak zorunda. illaki yapacak isi bu. Bos bos otursamiydi
Kardesim sunu ogrenmisler bunlari yapmak gorevi :)) daha oncekilerin gorevi burnunu karistirmakti sanirim :)) allah gucunu kuvvetink artirsin tayyip amcanin
Anasını da alıp giden çiftçi vardı, kendisi de yolunu da alıp gidebilir sorun yok :D
Soruya bak yaaa.. bende erdogana oy verdim ama sen sacmalamissin... kendi parasiyla mi yapiyo bunları yoksa halktan alinan vergilerle mi devletin imkanlariyla mi... bu nasil cahilce bir soru yahuu
ne çeşit bir malsınız l*n
bu cesitlerin oylari da gecerli oluyor jbgjjvgjhgk.
Kafan nin icinde beyin olmadığı için vereceğim hiçbir cevabı anlamicaksin.
Ona bakarsan tayyip Erdoğan da Atatürku sevmiyor ama onun kurduğu ülkede onun kurduğu mecliste Cumhurbaşkanlığı yapıyor o zaman çekip gitsin ha?
tayyıbı sevıyosan ATATURKU SEVEMEZSİN. BİŞEYİ SÖYLEMEYİ UNUTMUSSUN BEN EKLIYIM. ATATURKUDE SEVMIYOSUN AMA ONUN GETIRDIGI ALFABEYLE KONUSUYOSUN.
1- Alfabeyle konuşulmaz, yazılır.
2- Ben Atatürk'ün getirdiği alfabeyi düzgün kullanabiliyorum, sen düzgün de kullanamıyorsun.
sen de Atatürk'ün kurdugu devlette yaşıyorsun defol git o zman embesil ! soruyu soran kuş beyinli
"Atatürk'ü sevmeyip kurduğu devlette yaşıyorsun" diyen her 3 kişiden birine büyük ödül varmış :)
sızn gbıler ancak o cok ovdgun kısı gbı hrsız olur. sızın gbı beyınszlere dıcek laf cok ama degmıyecegnı bıldıgım ıcın anlatmıyrm. sabaha kadar yazmasını bende bılırdım o yuzden sımdı kpa cenenı!!!
Sen ilk önce Atatürk'ün getirdiği alfabeyi neden doğru kullanamadığına bir açıklama getir.
ln sanane gerızklıııı
Ahaha :D
yol yapmak zorunda gerızeklııı eger vergı alıyorsa yapacak. emınenın kolundakı altınla ya da bankadakı mılyon dolarcıklarla yapmadı heralde. l*n herseyde vergı var fazla fazla ceplerı para dolu. babamın hayrına yapcak degılya heralde. bugune kadar hangı bastakı ınsan vergı almadan yapmıs bu ıslerı. ıkı yol yaptı dıye tayyıbı ovenler ıkı kılo komure oyunu verecek kadar ucuz ınsanlar!!!
Sen vergi vermezsen devlet bundan zerre zarar görmez. Üç kuruş vergi verdim diye kendinizi devletin sahibi sanmayın.
Bana kimse kömür vermedi, iki kilo kömür verdi diye oy veren varsa onlara söyle bu durumu, bana değil.
vergı verıyorum dıye devletın sahbı oldugumu soyleyen yok bunu soyleyen sensın. BEn soyledıklerımden sorumluyum senın anladgından degıl oyuzden soyledıklerımden ıstedgın seyı anla ben umursamadgm sürece hiçbi anlam ıfade etmıyor.. komur makarnaya ya da baska bısey ıcın oy verenler zaten gerceklerı gorup bıraz tarıhı arastırsa bı olanlara baksa gercegı gorur.. ben sana baska bı partıyı ovmuyorm ama savundugun partının neyı savundugunu ıyı bılmek lazım. sende cogu seyı gormedgın ıcın sana anlatmak ıstemıyorum anlamayacagını bılıyorm zaten oyuzden hadı ıyı aksamlar
Şahsen ben 75 milyon da bir hakkım ile devletin cehape zihniyetine seçim öncesi maddi yardım yapmasına razı değilim.
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler adam gerçekten çalışıyor
Tabikide yapmak zorunda bu tür şeyleri. Görevleri sonuçta. Bunları milletin refahı için yapıyor
İstese yapmaz, yapmamaya hakkı var. Sonuçta adam diktatör. Diktatörlerin yol yapma gibi bir zorunluluğu yoktur.
Sorduğun soru ve bana verdiğin cevap hiç uyuşmadı ! Sen ikili oynuyorsun besbelli ! İkiyüzlülük böyle bişey olması gerek !
Diktatör diyen sizsiniz, ben değilim. İnsanlar diktatörlerine senin yol yapma zorunluluğun var diyemez.
1. Benim diktatör dediğimi nereden çıkarttın? Elinde kanıt yok ama elinde kanıt olmadan bunu söyleyebiliyorsun ne hikmetse !
2. Beni tanımadan etmeden diktatör olarak lanse ettiğimi söylüyorsun ! Ne saçma kanıt yok elinde. !
3. İnsanları tanımadan etmeden genel yargılara varıyorsun ne yazık !
4. Bunu bana değil diktatör diyenlere söyle bir zahmet !
Vay vay vay vayda vay capulcular toplanmisda indiremedikleri adami elestiriyor siz anca sanalda konusur sanalda icraat yaparsiniz
adamlar naapsın tarladan mı gitsin yol yapsalar nolcak benzın 5 tl olmuş arabaya mı bınılıyor :D
Yarram benm verdigim vergiyle yapti bu yolları embesil yaa size jop lazm jop
TAYYİP ERDOĞAN'ı çekemeyenlere anten ve montaj bedava :D
montaj o yollar gerçek mi sanıyorsun?
napalım ışınlanalım mı :D
Işınlanın. Yeter ki Tayyip Erdoğan'ın hizmetlerinden yararlanmayın.
O bize hizmet için orda. Fikrimi savunurum benim fikrimin aksi seçinirse. Sonuna kadarda kullanırım. Tc vatandaşıyım bu benim hakkım. Sen ışınlan D:
Ee yaptığı yolu kullanmasın adamlar uçsun mu
Ben bilmem, ne yaparsa yapsın.
Tayyip gibi sendede beyin yok. Tayyibin cebindenmi çıkmış o parası * k? s*keyim hepinizi. Atatürk'e kurban olsun o it...
Cumhurbaşkanına hakaret yasalarca suç olarak tanımlanmıştır. İster misin cumhurbaşkanına hakaretten başına iş açılmasını?
Tamam, bunu sen istedin, üzgünüm ama yapacak bir şey yok. Geçmiş olsun.
Aynen panpa selamımı ilet
İlettim bile. hadi geçmiş olsun.
Bende ilettim, sağol canısı
Beyni olmadığı için mi Cumhurbaskanı?
Şikayet dilekçesini ve delilleri hazırladım, yarın ilk işim savcılığa gitmek olacak. Bu işin şakası yok. Cumhurbaşkanına hakaret vatan hainliğidir.
Dilekçeyi verdim. Hadi geçmiş olsun ;)
ne olcak atatirk ölmüş gtmiş daha içki içe içe bir hal olmuş sirozdan gtmiş daha öldü gitti bitti devir Tayyibin
Görende kendi arasıyla yapıyor sanır
Adam devletin parasıyla yapıyor, senin paranla değil. Kaç kuruş paran var da başbakana bu kadar artistlenebiliyorsun?
Bizim verdiğimiz vergilerle yapıyor o yolları
O vergiyi sen vermiyorsun baban veriyor. Babanın verdiği verginin toplam vergi içindeki payı ihmal edilecek kadar düşük bir pay. Verdiğiniz alt tarafı 3 kuruşluk vergi, bütün vergiyi siz veriyormuşsunuz gibi havaya girmenin anlamı yok. Kaç kuruşluk insansınız da bizim vergimiz edebiyatı yapabiliyorsunuz?
Sonuçta sevmediğiniz adamın yollarını s.. e s.. e kullanıyorsunuz. Uzun Adam'ın karşısında işte bu kadar acizsiniz. Gücünüz anca internetten bağırıp çağırmaya yeter.
Cok sevdigin uzun adami savunurken gizli kullanicidan ciksan sana birazcik saygi duyardim da o da yok
www.kizlarsoruyor.com/.../q1695195-ozgurluk-bagimsizligimizin-92-zafer-yili-kutlu-olsun-peki
Bu soruyu soran ve aynı zamanda açılan başlığın konusunda ki gizliden yazan kişiyi nasıl madara ettiğimin kanıtıdır lütfen okuyunuz. Bu gizliler aynı kişidir.
Bu soruyu soran annen evde mi?
He he kanatlanıp yürücez artık o yaptı ya.
Yol yapmak hükümetin görevidir.
Napacaz uçarakmı geçecez *
Babasinin parasiyla mi yapmis.
Masraflar tayyipten cıkıyo
Acaba kimin parasıyla yaptı o yollari
Bunlara laf anlatamazsın kardeş. :D
uçalımmı kanat taksın o zaman bize
Bilmem, o yolları kullanma da ne yaparsan yap. O yollar bizim yollarımız, sizin değil.
hastasın sen
Boş muhabbet hepsi adam yapıyor yine yaranamıyor..
Yolun parasını o mu odedi
ben yola işiyorum
Gene sevmeyip nefret ettigimi düşünüyorum
Napalım? Uçalım mı?
ayrıca utanmadan marmarayı da kullanıyorlar.
adamsın
Nankörlük diyorum.
haklısın kardeşim
Haklısın valla
gülüyorum sadece.
Nankörler